Na kai mano biciulis dar dirbo LIDL, tai ofisas LV ir ofisas LT, du skirtingi dalykai buvo uzplanuoti ir jei ne Giraitej, tai kitur bus pastatytas. Ju pozicija yra valdyti paciam savo turta, jokiu nuomu, jei taip imanoma. Dabartinis BTA bent jau anksciau ju netenkindavo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lidl plėtra Lietuvoje
Collapse
X
-
Na mano dalis giminės gyvena Širvintose, tai psichozė su ŽP ten labai panaši į psichozę Kaune su VM.Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Ir pats Pinskus Vilniu juk istrauke
- 1 patinka
Comment
-
Aš irgi mėgstu humorą bet kai ji surinks kokius 90% balsų per mero rinkimus aš irgi pažvengsiuParašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Ir Amerika klęsti prie Trumpo.
o Lidl ieško kad savivaldybėje gyventų apie 20.000 žmonių o ne mieste manau keičiasi strategija Lidlo nes anksčiau spjaudėsi ir dėjo kryžių ant Lentvario m. o dabar patvirtinta valdyboje kad žiurės investicinius sklypų pasiūlymus
Comment
-
Aš irgi turiu Kaune ir Širvintose, tai negalima sakyti, kad ta psichozė nei kiek nepagrįsta, tiek Kaunas, tiek Širvintos per paskutinius kelis metus nemažai apsitvarkė. Beto, tiek Kaune, tiek Širvintose prieš tai sėdėjo žmonės, kurie visiškai nemokėjo spręsti ūkinių miesto reikalų, todėl žmonės į dabartinės valdžios kritiką žiūri su ironija, maždaug, ok dabartinė valdžia ne šventa, bet praeita iš vis nieko nedarė, bet dabar nori grįžti į valdžią.Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
Na mano dalis giminės gyvena Širvintose, tai psichozė su ŽP ten labai panaši į psichozę Kaune su VM.
- 1 patinka
Comment
-
Kaune šioks toks veiksmas su Lidl Jonavos g. https://m.delfi.lt/miestai/kaunas/ar...hp?id=80329065
- 2 patinka
Comment
-
„Lidl“ atidaro pirmą parduotuvę Šilutėje
https://www.15min.lt/verslas/naujien...je-973-1109476
Prekybos tinklas „Lidl“ po savaitės atidarys pirmąja „Lidl“ parduotuve Šilutėje, Tilžės g. 22A. Bendradarbiaujant su miesto savivaldybe, dabartinėje „Šilutės autobusų parko“ teritorijoje kartu buvo įkurta nauja autobusų stotis, o bendrovės autobusų parkas iškeltas į kitą miesto dalį, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
- 2 patinka
Comment
-
Lidl ieško darbuotojų Gedimino prospekte, Vilniuje:
https://www.cvbankas.lt/pardavejas-a...iuje/1-5894261
Nejaugi Gedimino 9 atsidarys vietoj Rimi?
Comment
-
Bandau suprasti, kada jie spėjo. Per žiemą?Parašė Tomas Gau Rodyti pranešimąVilniaus Žalgirio g. LIDL'ui kabinamos logo, vyksta baigiamieji darbai. Foto 2019.03.23d.
Comment
-
Pagal mane rugsejo pradzioje pradejo statybas.Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Bandau suprasti, kada jie spėjo. Per žiemą?
Comment
-
Belieka pasikliauti užsakovo technine priežiūra, kad nebuvo technologiniai pažeidimai ant pažeidimų. Pusė metų net ir sezono metu nėra ilgas laiko tarpas.Parašė natiurmortas Rodyti pranešimą
Pagal mane rugsejo pradzioje pradejo statybas.
Comment
-
Na, man bent jau atrodo taip pat, kaip ir Kalvarijų g. Lidl.Parašė DeSadas Rodyti pranešimąLidlas nusipigino dizaina, paziurekite visus metalinius pavirsius lauke.. prastai atrodo.
Lieka dar šaligatvius sutvarkyti ir įvažiavimus į sklypą.
Comment

Comment