Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Neringoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Pirmasis reprezentacinis Preilos pastatas atgis rudenį

    http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/v...udeni-1471833/
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

    Comment


      Nida išsinuomojo Šventosios pontonus

      Į redakciją vakar skambinę sunerimę žmonės pranešė, kad Šventojoje išmontuojami vadinamieji Eugenijaus Gentvilo pontonai. Pasirodo, juos visus Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija išnuomojo UAB "Neringos komunalininkas".

      Uosto direkcijos Ekonomikos ir finansų direktoriaus-vyriausiojo finansininko Martyno Armonaičio teigimu, plaukiojančiosios prieplaukos, arba pontonai, nuo pat nesėkmingo Šventosios uostelio atidarymo 2011-ųjų birželį pagal savo paskirtį taip ir nebuvo panaudoti. Po 15 dienų uostelis buvo uždarytas, nes įplauka buvo užnešta smėliu. Tuo metu Uosto direkcijai vadovavo E. Gentvilas, todėl tuos pontonus žmonės ir vadina Gentvilo prieplaukomis.

      Uosto direkcija už juos penkerius metus negavo nė cento, o prižiūrėti juos reikėjo. Todėl šių metų pradžioje buvo nuspręsta juos išnuomoti. Gegužę buvo paskelbtas konkursas, kuriame dalyvavo tik UAB "Neringos komunalininkas". Tad šiai bendrovei tik šiam sezonui ir buvo išnuomoti visi pontonai.

      Pasak M. Armonaičio, nuomos kaina buvo nustatyta pagal Vyriausybės patvirtintą tvarką. "Neringos komunalininkas" pasiūlė šią minimalią kainą - apie 5 tūkst. eurų per mėnesį. Sutartį Uosto direkcija su "Neringos komunalininku" pasirašė gegužę, ji pradėjo galioti nuo birželio 1-osios, tačiau tik šią savaitę buvo pradėti prieplaukų išmontavimo ir gabenimo į Nidos uostelį darbai.

      M. Armonaičio teigimu, sezonui pasibaigus vėl bus skelbiamas naujas pontonų nuomos konkursas. Jeigu su "Neringos komunalininku" nebebus sudaryta nauja sutartis, jis turės grąžinti pontonus į Šventąją arba nugabenti į kitą vietą ne mažesniu atstumu negu nuo Šventosios iki Nidos.

      Neringos savivaldybės atstovė spaudai Sandra Vaišvilaitė informavo, kad laimėjus Uosto direkcijos konkursą buvo paskelbtas konkursas pontonų montavimo darbams atlikti. Jį laimėjo bendrovė "Šilutės polderiai". Kitą savaitę išsinuomoti pontonai turi būti pradėti montuoti Nidos uostelyje.

      Pasak S. Vaišvilaitės, nuomoti pontonus nuspręsta todėl, kad Nidos uostelyje vasarą jau sunkiai telpa atplaukiančios jachtos. Iki šiol jis galėjo priimti 50-60 laivų, o panaudojus išsinuomotus pontonus vietos atsiras iki 120 laivų.

      Be to, ankstyvą pavasarį Nidos uostelyje buvo atlikti projektinio gylio atkūrimo darbai. Du mėnesius dirbo žemsiurbė ir gylis dabar siekia 3 metrus.

      Comment


        „Pamario slėnis“ – naujas apartamentų ir gyvenamųjų namų kvartalas Nidoje

        Plačiau: http://vz.lt/sektoriai/nekilnojamasi...#ixzz4DiuMbI6F

        Comment


          /\ Kvadratas po 4K+. Good luck with that
          There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

          Comment


            Rinkliavai padidėjus, poilsiautojų Neringoje nemažėja

            Comment


              Poilsiautojai Nidoje: "Renkuosi kokybę, už kurią ir moku"

              Comment


                Sakyčiau netgi per pigus įvažiavimas, žmonių tikrai labai daug, nors ir apgyvendinimo bei restoranų kainos tikrai nemažos. Tas pats Vilniuje su parkavimu: netgi mėlynoj zonoj Vokiečių g. sunku rast kur mašiną palikt vakare.

                Comment


                  Tai ka Nidau dave gamta - OK. Taciau kokybisku paslaugu Nidoje nelabai surasi. Kainos dideles, o paslaugos labai jau vidutines. Tai liecia restoranus, kavines, viesbucius ir privatu sektoriu.

                  Comment


                    /\

                    Nida yra geriausiu atveju kelių mėnesių kurortas. Gerų restoranų ten tikėtis neverta.

                    Comment


                      Parašė andyour Rodyti pranešimą
                      /\

                      Nida yra geriausiu atveju kelių mėnesių kurortas. Gerų restoranų ten tikėtis neverta.
                      Patikslinsiu-dviejų

                      Comment


                        Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                        Patikslinsiu-dviejų
                        Neringos kurorto kokybė tame, jog nėra marozų.
                        Bet servisas apgailėtinas, ypač įvertinus kainas, todėl šaltuoju metų laiku kurortas visiškai tuščias, kai kokie Druskininkai visada pilni.
                        Flickr

                        Comment


                          /\ dviem mėnesiams gali atvažiuoti tik kibinų autobusiukas, bet tik ne normalus restoranas.

                          Nežinau kas čia per reitingai http://30geriausiurestoranu.lt/restoranai/nerija , bet šis Nidoje restoranas užima 24 vietą
                          Paskutinis taisė andyour; 2016.07.13, 19:00.

                          Comment


                            Parašė andyour Rodyti pranešimą
                            /\ dviem mėnesiams gali atvažiuoti tik kibinų autobusiukas, bet tik ne normalus restoranas.
                            Atvirkčiai - 3 mėnesių kurortas, nes nėra tų gerų paslaugų, o ne nėra paslaugų, nes 3 mėnesių kurortas. Būtent paslaugos ir sukurtų daugiau mėnesių.

                            Comment


                              /\ reikia SPA ir gal dar ko.

                              Comment


                                Yra geru restoranu Nidoje, gal ne aptarnavimu, bet bent virtuve. Nes zinau ne viena Top LT sefa, kuris butent tik vasarai keliasi i Nida. Viena is pvz Uoksas, vienas top LT restoranu is Kauno, kuris atsidaro vasarai ir Nidoje. Yra ir kitu pavyzdziu.

                                Comment


                                  Parašė taspac Rodyti pranešimą
                                  Yra geru restoranu Nidoje, gal ne aptarnavimu, bet bent virtuve. Nes zinau ne viena Top LT sefa, kuris butent tik vasarai keliasi i Nida. Viena is pvz Uoksas, vienas top LT restoranu is Kauno, kuris atsidaro vasarai ir Nidoje. Yra ir kitu pavyzdziu.
                                  Tas žinoma, kalba žmonės, kad ne vasaros sezono metu jų nebelieka.

                                  Comment


                                    Nidą papuošė reto grožio statinys ekstremalams – užlipti išdrįs ne visi
                                    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                                    Comment


                                      Mokestis už įvažiavimą į Neringą galios kelias dienas?

                                      Neringos savivaldybės tarybos komitetai svarsto sprendimo projektą, kuriuo siūloma nustatyti, kad lengviesiems automobiliams taikomas vietinės rinkliavos mokestis už įvažiavimą į Neringą galiotų kelias dienas.

                                      Atsižvelgiant į Lietuvos Respublikos Seimo nario Arvydo Mockaus pateiktą siūlymą, Neringos savivaldybės tarybos komitetams pristatomas projektas, kuriuo siūloma vasaros metu, nuo birželio 20-osios iki rugpjūčio 20-osios, sumokėjusiems vietinę rinkliavą už leidimą įvažiuoti lengvuoju automobiliu į Neringą suteikti galimybę vieną kartą trijų parų bėgyje išvažiuojant iš Neringos sugrįžti nemokamai.

                                      Šiuo metu galioja dvi Neringos savivaldybės tarybos patvirtintos vietinės rinkliavos už įvažiavimą į Neringą mechaninėmis transporto priemonėmis rūšys – vienkartinė, suteikianti asmeniui teisę įvažiuoti vieną kartą bei lengviesiems automobiliams taikoma rinkliava metams. Ilsėtis į kurortą atvykstantiems asmenims dažniausiai taikomas vienkartinis vietinės rinkliavos mokestis.

                                      „Dažnai tenka bendrauti su kurorto svečiais ir ne kartą teko girdėti atsiliepimų iš žmonių, kurie Neringoje apsistoja kelioms ir daugiau dienų, kad tokia tvarka apriboja jų laisvalaikio galimybes, o noras apsilankyti, pavyzdžiui, Lietuvos jūrų muziejuje pabrangsta kelis kartus “, – kreipdamasis į Neringos savivaldybės merą Darių Jasaitį kalbėjo A. Mockus, kuris yra ir Neringos miesto bičiulių parlamentinės grupės pirmininkas.

                                      Neringos savivaldybės mero D. Jasaičio teigimu, tarybai pritarus šiam pakeitimui, lengvaisiais automobiliai atvykę į Neringą turėtų galimybę apžiūrėti lankytinus objektus už Neringos savivaldybės ribų ir vėl sugrįžti nemokėdami rinkliavos. Lengviesiems automobiliams taikomą vietinę rinkliavą sumokėję asmenys sugrįžti į Neringą nemokamai galėtų vieną kartą trijų parų bėgyje. Toks įvažiavimo tvarkos pakeitimas ypatingai būtų aktualus esant prastoms oro sąlygoms.

                                      Minėto sprendimo projektu taip pat siūloma nuo vietinės rinkliavos atleisti atitinkamais valstybiniais registracijos numeriais pažymėtus istorinius automobilius bei judėjimo negalią turinčius ir vairuojančius tik jiems specialiai pritaikytas transporto priemones asmenis.

                                      Comment


                                        Silpni siūlymai.

                                        Atvažiuoji penktadienį vakare savaitei. Tai ne prie jūros turi eiti, o bėgte į muziejų lėkti nesvarbu koks oras. Nes pro Alksnynę galima tik tris dienas, bet va pirmadienį nedirba delfinariumas

                                        http://juru.muziejus.lt/inside.php?id=infolaikas

                                        Kelių mokestis daug kur galioja 10 dienų. O čia užuot normaliai padarę, niekais užsiima. Jeigu atvykus, kaip minėta pavyzdyje savaitei nuo penktadienio, blogas oras išpuola antradienį ir ketvirtadienį, tai niekur nepasivažinėsi.

                                        Comment


                                          Nice
                                          Radisson Blu, the iconic hotel brand driven by innovation and design, is delighted to announce the signing of the Radisson Blu Hotel & Spa Nida Marina, Lithuania, strengthening its footprint in the Baltics. Radisson Blu already operates two hotels in Vilnius and one in Klaipeda.
                                          The newly built resort hotel will be on the Curonian Spit – a 98km long curved sandy peninsula that separates the Curonian Lagoon from the Baltic Sea that was made a UNESCO World Heritage site in 2010. Located on the waterfront of the Nida marina, the hotel will overlook the Curonian Lagoon in the center of the Curonian Spit.
                                          Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer of Carlson Rezidor said: “The Radisson Blu Hotel & Spa, Nida Marina will be Carlson Rezidor’s 5th hotel in Lithuania and the first five-star hotel on the Curonian Spit. We are incredibly proud to continue building on our leading position in the region with such a spectacular resort located on a UNESCO World Heritage site. We feel privileged to bring our award-winning, world class hospitality to a new destination, and to partner with UAB Marina Nida on this exciting new project.”
                                          The Radisson Blu Hotel at Nida Marina will open its doors in 2019 with 93 rooms, a bar lounge situated in the lobby and a restaurant and terrace offering stunning views of the Curonian Lagoon. Guests will be able to enjoy extensive leisure & spa facilities, including an 18m indoor swimming-pool and a selection of high-end shops. The resort will also be quipped with meeting and event spaces to cater for Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions. Other exclusive leisure facilities are also planned to be added, including boat mooring bays.
                                          A spokesperson for UAB Marina Nida, owners of the new hotel said: “We are very proud and confident to partner with Carlson Rezidor Hotel Group as they have a strong experience in operating upper upscale and successful hotels in Lithuania and the Baltics region. Launching the first five-star hotel with a top international hotel management company will help raise the profile of tourism on the Curonian Spit. We are delighted to unveil to local and international guests the best and most beautiful sights and sounds of Lithuania.”

                                          http://www.rezidor.com/phoenix.zhtml...ase&ID=2209364

                                          Comment

                                          Working...
                                          X