Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų talpinimas forume (archyvas iki 2017.05)
Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X
-
Siūlau riboti įkeliamų nuotraukų skaičių vienoje žinutėje. Į vieną žinutę įkelti maksimum kelias nuotraukas, o geriausiai būtų po vieną, nes nuotraukų dydis nemažas. Taip dažniau persiverstų puslapiai (nereikėtų laukti persivertimo) ir esant lėtesniam internetui užsikrautų visos nuotraukos. Tai galėtų būti rekomendacinio pobūdžio forumo taisyklė.
-
noreciau,pries talpinant pirma karta tema,isbandyti iterpti nuotrauka,nezinau ar iseis,sorry uz foruma tersima
Komentuoti:
-
sugadinta .jpg byla, greičiausiai būtent dydžio keitimo procese.
Šiaip parsisiųsk šią programą ir pasitvarkyti nuotraukas galėsi ir pats:
http://www.irfanview.com
nemokama ir pakankamai funkcionali
Komentuoti:
-
Nuotrauku talpykla pasirinkau photobucket.com ir ten nurodziau,kad fotkes optimizuotu iki 800*600 ir stai kas gavosi
Komentuoti:
-
Kokį įrankį naudoji nuotraukų tvarkymui? Gal gali įdėti papilkėjusios nuotraukos pavyzdį?
Komentuoti:
-
Gal kas gali patarti ka reikia daryti jei man sumazinus nuotrauka iki 800*600 jos apacia pasidaro kazkokia pilka
Komentuoti:
-
-
Parašė BudulisNoriu ideti nuotrauka, o ji i ploti taip isvirsta. Ka daryti?
Komentuoti:
-
Parašė EžiukasO kodėl jus imageshack nesinaudojate ?
Komentuoti:
-
Parašė RomasPo vakarykščio remonto geros naujienos iš Photobucket.com:
Disk space 1 GB (buvo 50 MB )
Monthly bandwidth 10 GB (srautas irgi buvo ribojamas, mėnesio pabaigoj rodydavo visokius logotipus, o ne nuotraukas)
Tiesa, ryte buvo sunku prisijungti (kai Amerikoj vėlus vakaras)
Mano Maskvos nuotraukos buvo sukištas į vieną account'ą, ir prieš porą dienų bandwidth buvo išnaudotas 99,7%Tai paskutinio reportažiuko iš Maskvos negalėjau dėt- laukiau kol mėnuo praeis, dabar jau galėsiu
Komentuoti:
-
Parašė Vaidas/\
Po Jorko nuotraukų man kaip tik buvo likę maždaug 1,5 MB laisvos vietos - galvojau, teks kurtis naują accountą
Tiesa, kol kas veikia lėtokai, bet gal susitvarkys
Pažiūrėsim, kiek ta labdara tęsis.
Komentuoti:
-
/\
Po Jorko nuotraukų man kaip tik buvo likę maždaug 1,5 MB laisvos vietos - galvojau, teks kurtis naują accountą
Tiesa, kol kas veikia lėtokai, bet gal susitvarkys
Komentuoti:
-
Po vakarykščio remonto geros naujienos iš Photobucket.com:
Disk space 1 GB (buvo 50 MB )
Monthly bandwidth 10 GB (srautas irgi buvo ribojamas, mėnesio pabaigoj rodydavo visokius logotipus, o ne nuotraukas)
Tiesa, ryte buvo sunku prisijungti (kai Amerikoj vėlus vakaras)Paskutinis taisė Romas; 2006.04.15, 06:43.
Komentuoti:
Komentuoti: