Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė jugensas Rodyti pranešimą

Nusivylimas iš mano pusės todėl, kad mano akimis tai jau gerokai praeities atlikėjas. Turint stadioną, manau, lūkesčiai yra daug didesni. Aš asmeniškai tikėjausi The Weeknd, Dua Lipa, Lady Gaga ir Linkin Park. Ir manau 90 proc. sakytų, kad va, čia jau rimta.
    Lūkesčiai lieka lūkesčiais, bet kai Kauno stadionas varžosi su dar kokiu 50+ miestų Europoje (o kur dar pasaulis...), tai nenuostabu, kad pirmo ryškumo atlikėjai renkasi tik pačius geriausius stadionus / arenas kontinente. Nes visų pirmą jie yra žmonės, neturi tiek fiziškai laiko, kad sulakstytų į tokius pakraščius kaip Kaunas bei surengtų savo šou, kurį trokšta pamatyti milijonai kitų šalių gerbėjų.

Tad atsipalaiduojam ir džiaugiamės kuo turim, arba darykites kelionę į kitą šalį

Comment

Parašė jugensas Rodyti pranešimą

Tra žmonių, kurie matė N koncertų ir sako, kad čia buvo geriausias gyvenimo šou.
      Taip sutinku ir man tai įspūdingiausias šou kuriame esu buvęs, bet sakyčiau šou lygiavertiškas į koncerto buvusio Vilniuje 2012 metais (viso teko lankytis 4-uose LG turų koncertuose).

Comment

Parašė Atpildas Rodyti pranešimą

Taip, bus pitbull, bet koncas bus kaip JT, tiesiog jokio sou, atvarys hitus sudainuos ir isvarys. Bus daug nusivylusiu ir vel Siaip ziauriai gaila, turim stadiono, bet ir toliau ryskios zvaigzdes aplenkia lietuva. Galejo but Gaga, bet gausim vietoj jos pitbuli DDDDDDDDDDDDDD
        Koncerto plakate pažymėta, kad Festival Type, tai efektų daug tikėtis neverta.

Comment

Working...
        X