Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

KG. Situacija Kirgizijoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Parašė 99 Rodyti pranešimą
    Šalies prezidento kabinetas, skiriasi tik metai :

    Atvaizdas
    Skiriasi ne tik metai. Skirtumas didelis tame, kad 2005 metais jų rankose vandens buteliukai, o 2010 metais - automatai.

    Comment


      #42
      Президент Киргизии покинул Киргизию. Об этом сообщает "Интерфакс". По сообщению агентства, в 19-20 по киргизскому времени (17-20 по московскому) самолет с Бакиевым на борту вылетел в казахстанский город Тараз.

      http://www.svobodanews.ru/content/article/2013285.html
      "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
      Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

      Adam Mickiewicz

      Comment


        #43
        Atsiprašau, jeigu ne čia skelbiu, bet manau kad čia turėtų būti tinkama tema.


        Etniniai neramumai, kurie birželį nuvilnijo per Kirgizijos pietines Ošo ir Džalalabado sritis, nebuvo atsitiktiniai, o iš anksto suplanuoti ir gerai organizuoti, nusprendė Nacionalinės Kirgizijos komisijos, tyrusios neramumų priežastis ir padarinius, vadovas Abidganas Erkebajevas.
        Į komisiją, kuri buvo sudaryta šalies prezidentės Rozos Otunbajevos nurodymu, įeina šalies jėgos struktūrų ir tarptautinių organizacijų atstovai.
        Kaip teigia A. Erkebajevas, po susitikimų ir pokalbių su Ošo ir Džalalabado gyventojais paaiškėjo, kad "etninių neramumų organizatoriai buvo vietos uzbekų bendruomenės lyderiai Kadiržanas Batirovas ir Džalalidinas Salachutdinovas".
        "Komisija turi vaizdo medžiagos ir kitų įrodymų, kurie padėjo nustatyti etninių neramumų organizatorius", - pareiškė komisijos vadovas ir pridūrė, kad "Dž. Salachutdinovas sulaikytas ir duoda parodymus, o dėl K. Batirovo paskelbta paieška.
        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

        Comment

        Working...
        X