Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Geopolitika

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O kiek rusų žuvo rytų Ukrainoje ir Sirijoje? Ir visa tai dėl geresnio novorusų ir arabų gyvenimo? Tamsta rimtai toks naivus?
    Ar kas nors sakė, kad rusai ten atėjo labdaros dalint?

    Cheminio ginklo ekspertai dar tik vyksta į Siriją. Tai ko skubėti? Tegu ištiria. Įdomiausia, kad to tyrimo labiausiai nori Sirija ir Rusija. Doumą jau kontroliuoja Sirija, tai juk galėtų tų ekspertų neįsileisti

    Inspectors head to site of suspected gas attack in Syria

    https://www.washingtonpost.com/world...=.6df3a0cf4877

    Comment


      Parašė Tomas Rodyti pranešimą

      Laukiu nesulaukiu kol vietinėj rinkoj viena kikimora lėks iš Daukanto aikštės.
      Tai jau labai nedaug laukti beliko

      Comment


        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
        T. May jau yra patapusi cheminio ginklo eksperte - savo šalyje užlipo ant grėblio, dabar lipa ant antro grėblio. Jai čia gal irgi būdas nukreipti dėmesį nuo vidaus problemų. O Macronas nori pasirodyti prieš savo žmoną, kad jau užaugo ir yra tikras vyras. Gal jį vilioja pirmtako Sarkozy karjera - bombardavo Libiją, po to aiškinasi prokurorams dėl kaltinimų korupcija ir t. t.
        Man skaitant kyla tik vienas klausimas - kam apskritai domėtis kas vyksta pasaulyje, kai tokia plati vaizduotė ir viską galima susikurti pačiam? Ar čia panašiai kaip su kokia šizofrenija - reikia pažinti kažkiek pasaulio, kad po to pritaikius tam tikrus realaus pasaulio elementus galėtum susikurti savą pasaulį?

        Comment


          O kas cia kuria savo pasaulius?

          Comment



            Turbūt tas, ką pacitavau. Ypač patiko šitas "Macronas nori pasirodyti prieš savo žmoną, kad jau užaugo ir yra tikras vyras". Yra tam kokių šaltinių? Aišku ne. Tai gryna kūryba, nusiritanti iki visiško absurdo aiškinant geopolitinius įvykius.

            Comment


              Tai pateikit savo versija su irodymais

              Comment


                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                Man skaitant kyla tik vienas klausimas - kam apskritai domėtis kas vyksta pasaulyje, kai tokia plati vaizduotė ir viską galima susikurti pačiam? Ar čia panašiai kaip su kokia šizofrenija - reikia pažinti kažkiek pasaulio, kad po to pritaikius tam tikrus realaus pasaulio elementus galėtum susikurti savą pasaulį?
                Tam yra aiški diagnozė: https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                Comment


                  https://www.15min.lt/m/id/aktualu/pa...ijai-57-956474


                  Rusijos kariuomenė penktadienį pareiškė turinti įrodymų, kad numanoma cheminė ataka Sirijos Rytų Gutos regione praėjusią savaitę buvo surengta gavus nurodymų iš Londono.

                  Rusijos gynybos ministerijos atstovas Igoris Konašenkovas nurodė, kad kariuomenė esą turi „įrodymų, liudijančių apie tiesioginį Britanijos dalyvavimą organizuojant šią provokaciją Rytų Gutoje“.

                  Na va ir išlindo yla iš maišo. Patys britai nuodingomis dujomis išžudė civilius, kad po to apkaltintų vargšę Rusiją!! Senas namas buvo teisus, pasirodo.

                  PLATINAM!!!11!

                  If a lion could speak, we could not understand him.

                  Comment


                    Turbūt tas, ką pacitavau. Ypač patiko šitas "Macronas nori pasirodyti prieš savo žmoną, kad jau užaugo ir yra tikras vyras". Yra tam kokių šaltinių? Aišku ne. Tai gryna kūryba, nusiritanti iki visiško absurdo aiškinant geopolitinius įvykius.
                    Atsiprašau, kad pranešime nepridėjau 100 šypsenėlių, jog būtų visiems suprantamas.

                    Na va ir išlindo yla iš maišo. Patys britai nuodingomis dujomis išžudė civilius, kad po to apkaltintų vargšę Rusiją!! Senas namas buvo teisus, pasirodo.
                    Rusai su britais turi savų sąskaitų . Bet kai kada ir rusai būna teisūs

                    Rusija taip pat kaltina Vakarus teturint vienintelį tikslą Sirijoje – nuversti jos vyriausybę
                    Paskutinis taisė senasnamas; 2018.04.13, 21:19.

                    Comment


                      Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      Tai pateikit savo versija su irodymais
                      Paprastai tokiuose tyrimuose, kaip Skripalių apnuodijimas, niekas jokių įrodymų neteikia, nes tai gali pakenkti tyrimui. Taip pat, kaip ir su bet kokia kita byla - prokurorai slepia tyrimą iki tol, kol prasideda teismas. Tuos tyrimo rezultatus žino tie, kam reikia juos žinoti, šiuo atveju UK praimė. Ir nepaisant to, kad ta praimė žino kur kas daugiau už kažkokį miestai.net forumietį, tačiau tas forumietis mano, kad žino daugiau už ją. Ir nepaisant to, kad įprastai tokiuose tyrimuose niekas nieko neatskleidinėja, UK atskleidė tikrai labai daug. Kad ir šiandieną paaiškėjusi informacija:

                      Penktadienį britų portalas „The Telegraph“ paskelbė informaciją, kad Rusijos tarnybos sekė Skripalius mažiausiai 5 metus.

                      Rusijos žvalgybos agentai į Julijos Skripal elektroninio pašto dėžutę pirmą kartą įsilaužė prieš penkerius metus, skelbiama slaptame laiške. Programišiai iš Vyriausiojo Maskvos žvalgybos direktorato J. Skripal elektroniniu paštu susidomėjo dar 2013 metais ar net gal anksčiau, teigiama paviešintame slaptame laiške. Rusijos agentai „Novičiok“ veiksmingumą tikrino tepdami specialią pastą ant durų rankenų – tai buvo vienas iš slaptos cheminio ginklo programos, kodiniu pavadinimu „Foliant“, etapų.

                      Policijos pareigūnai, tiriantys buvusio dvigubo Rusijos agento Sergejaus Skripalio ir jo dukros Julijos apnuodijimą, anksčiau skelbė, kad didžiausia „Novičiok“ koncentracija aptikta ant Skripalių lauko dukrų, o tai leidžia daryti išvadą, jog nuodai aukų tykojo būtent ten.

                      Laiške teigiama, kad atakai panaudotas „Novičiok“ greičiausiai buvo pagamintas laboratorijoje Šichanuose netoliese Volgogrado, kuri priklauso Valstybiniam organinės chemijos ir technologijų institutui. Jis – dalis slaptos cheminių ginklų programos, pavadintos „Foliant“, rašo seras M. Deswillis.

                      Laiške taip pat teigiama, kad programa, kurios tikslas buvo patikrinti, „kaip veiksmingiausiai naudoti cheminį ginklą ir išmokyti specialiųjų dalinių pareigūnus tai daryti“, buvo pradėta XXI amžiaus pradžioje, o galiausiai į ją buvo įtraukti ir praktiniai bandymai, pavyzdžiui, durų rankenų padengimas“.

                      Laiške taip pat priduriama, kad „tik Rusija turėjo reikiamų techninių galimybių, reikiamos patirties ir motyvą“ „įvykdyti ataką“.

                      Apibendrindamas Didžiosios Britanijos saugumo tarnybų surinktą žvalgybinę medžiagą, Th. May patarėjas nacionalinio saugumo klausimais teigia: „Mes ir toliau manome, kad tik Rusija turėjo reikiamų techninių galimybių, reikiamos patirties ir motyvą surengti Skripalių ataką, tad labai didelė tikimybė, jog už tai atsakinga Rusijos valstybė. Jokio kito paaiškinimo nėra“.

                      Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=77702393
                      Čia pateikta daug faktų, rodančių į Rusijos pusę. Bet netgi daugybė faktų nėra 100%, dėl to yra naudojamas terminas 'labiausiai tikėtina, kad tai buvo Rusijos darbas'. Tai dabar vienoje pusėje turime daugybę faktų ir apibrėžimą 'labiausiai tikėtina', o kitoje pusėje turime Senonamo kūrybą ir šimtaprocentines išvadas. Išvadas, padarytas iš savos kūrybos, nesiremiant jokiais faktiniais įrodymais ir netgi visiškai absurdiškomis prielaidomis. Kuo tikėti? Blogiausia, kad yra nemažai tokių žmonių, kurie visgi patikės šizofrenijos variantu.


                      Comment


                        Aš irgi rašau tik savo nuomonę ir prielaidas. Aišku, nedraudžiu laikyti jų šimtaprocentinėmis išvadomis . Tiek rusai, tiek anglai dėstydami savo tiesas yra subjektyvūs ir šališki, todėl ir į britų pareigūnų pranešimus reikia žiūrėti adekvačiai ir nepamiršti pačiam mąstyti. Ką Rusija laimėjo iš to viešo, demonstratyvaus ir dar nevykusio nunuodijimo? Naujas sankcijas, futbolo čempionato boikotą ir dar didesnį Vakarų šalių priešiškumą? Puikūs "pasiekimai". Ar nebuvo galima viską padaryti tyliau ir kad tas agentas bent jau neatsigautų? O britų interesas akis bado. Aukščiausi politikai vos po dviejų dienų nuo įvykio puolė kaltinti Rusiją nelaukdami jokių išvadų. O vėliau ir pačių britų, ir tarptautiniai ekspertai nustatė tik medžiagą, bet ne tai, iš kur ji atkeliavo. Tas pats ir dėl Sirijos. Net spurda iš nekantrumo. Bent jau taip vaikiškai neišsiduotų.
                        Paskutinis taisė senasnamas; 2018.04.13, 21:42.

                        Comment


                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                          Aš irgi rašau tik savo nuomonę ir prielaidas. Aišku, nedraudžiu laikyti jų šimtaprocentinėmis išvadomis . Tiek rusai, tiek anglai dėstydami savo tiesas yra subjektyvūs ir šališki, todėl ir į britų pareigūnų pranešimus reikia žiūrėti adekvačiai ir nepamiršti pačiam mąstyti. Ką Rusija laimėjo iš to viešo, demonstratyvaus ir dar nevykusio nunuodijimo? Naujas sankcijas, futbolo čempionato boikotą ir dar didesnį Vakarų šalių priešiškumą? Puikūs "pasiekimai". Ar nebuvo galima viską padaryti tyliau ir kad tas agentas bent jau neatsigautų? O britų interesas akis bado. Aukščiausi politikai vos po dviejų dienų nuo įvykio puolė kaltinti Rusiją nelaukdami jokių išvadų. O vėliau ir pačių britų, ir tarptautiniai ekspertai nustatė tik medžiagą, bet ne tai, iš kur ji atkeliavo.
                          Tame ir gali būti mintis, kad parodyti savo kietumą - dėjome ant Jūsų ir elgsimės dar baisiau jei mus paliesite. Chuilostanas pripažįsta tik jėgą ir negerbia tų, kurie nedrįsta jiems paprieštarauti, laiko tiesiog juos užčiumarintais. Toks azijietiškų genų mentalitetas nuo Čingischano laikų. Kaip teisingai pastebėjo politologai Jakilaičio laidoje, kad Rusija, Iranas, Turkija tarėsi dėl Sirijos ateities nedalyvaujant pačiai Sirijai. Sirija yra moneta stipresnių ponų delne.
                          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                          [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                          Comment


                            Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                            todėl ir į britų pareigūnų pranešimus reikia žiūrėti adekvačiai ir nepamiršti pačiam mąstyti.
                            Blogiausia, kad mąstymas yra pamirštamas ir įjungiama vaizduotė. Įjungus vaizduotę susikuriamas toks pasaulio vaizdas, kokio noris širdy. O kadangi širdy noris, kad rursai sugrįžtų - tai ir vaizduotė padiktuoja visus 'faktus' apie tai, kas kaltas, o kas ne.

                            Ką Rusija laimėjo iš to viešo, demonstratyvaus ir dar nevykusio nunuodijimo?
                            Iš to galima buvo parodyti, kad:
                            • Net nebandykit išduoti motinos Rusijos, nes niekur nepasislėpsit - nudėsim jus esant bet kur.
                            • Jūs, supuvę vakarai, turėkit omeny, kad mes galim veikti bet kokiomis hibridinio karo priemonėmis. Jūs to negalit, nes analogiškas veikimas iš jūsų pusės būtų smarkiai pasmerktas pas jus pačius.

                            Comment


                              O kadangi širdy noris, kad rursai sugrįžtų - tai ir vaizduotė padiktuoja visus 'faktus' apie tai, kas kaltas, o kas ne.
                              Tai tik stereotipinė Paviliono gerbėjo verta išvada . Nes meluoja tik Rusijos propaganda, o Vakarų propaganda visada teisi! Ir kai forume paskaitau argumentus, kaip JAV nori padėti Sirijos žmonėms ir kaip Putinas sukėlė Europos migrantų krizę tai... gal bent kiek paskaitykit blaivesnių vakarų politikų nuomonių, kurios neprasimuša iki masinės spaudos, kad nereikėtų rašyti tokių pievų. Aišku, jei bet kokia kita nuomonė atrodo nupirkta rusų, tada atvejis sudėtingas.

                              Kaip teisingai pastebėjo politologai Jakilaičio laidoje, kad Rusija, Iranas, Turkija tarėsi dėl Sirijos ateities nedalyvaujant pačiai Sirijai. Sirija yra moneta stipresnių ponų delne.
                              Sirija pati pasikvietė rusus į pagalbą. Amerikiečių ir visų kitų ten niekas nekvietė ir sirai ramiai gyveno, kol jie neatėjo. Tai nereikėtų vaidinti išvaduotojų.

                              Savišvietai apie ilgalaikes JAV (ir britų) pastangas atlikti Sirijoje eilinį regime change.

                              America’s Long History of Trying to Determine Who Rules Syria

                              https://consortiumnews.com/2018/04/1...o-rules-syria/
                              Paskutinis taisė senasnamas; 2018.04.13, 22:14.

                              Comment


                                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                Sirija pati pasikvietė rusus į pagalbą. Amerikiečių ir visų kitų ten niekas nekvietė ir sirai ramiai gyveno, kol jie neatėjo. Tai nereikėtų vaidinti išvaduotojų.
                                Jeigu ką, tai į Siriją vakarai nebūtų kreipę jokio dėmesio, jeigu patys sirai nebūtų pradėję karo prieš ilgametį diktaroių, o tas atitinkamai nebūtų pradėjęs naudoti cheminių atakų jiems žudyti. Atitinkamai Putinas nusprendė pasinaudoti tuo, kad įgelti vakarams ir parodyti kas čia šeimininkas su aukštai iškelta vėliava 'Mus patys sirai pasikvietė į pagalbą', pamirštant paminėt tai, kad ten diktatūra, kaip ir Rusijoje ir kad ten, kur yra diktatoriai, sprendimus priima ne žmonės, o diktarius.


                                Aišku, jei bet kokia kita nuomonė atrodo nupirkta rusų, tada atvejis sudėtinga
                                Šiuo atveju man rodos yra blogesnis atvejis. Tai atvėjis, kai kažkas dar buvo jaunas namas ir plika pempe bėgiojo po tarybinius laukus ir jam tas taip patiko, kad iki šiol negali pamiršti. Ilgisi tų laikų ir kalba poterius ne šventai Marijai, o Putinui, kas jis sugrįžtų. Kažkas nesupranta, kad netgi gražinus kolūkius plika pempe po laukus jau nepabėgios, tai reikia įjungti lakią vaizduotę, kad bent per ją galimą būtų sugrįžti.

                                Comment


                                  Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                  Paprastai tokiuose tyrimuose, kaip Skripalių apnuodijimas, niekas jokių įrodymų neteikia, nes tai gali pakenkti tyrimui. Taip pat, kaip ir su bet kokia kita byla - prokurorai slepia tyrimą iki tol, kol prasideda teismas. Tuos tyrimo rezultatus žino tie, kam reikia juos žinoti, šiuo atveju UK praimė. Ir nepaisant to, kad ta praimė žino kur kas daugiau už kažkokį miestai.net forumietį, tačiau tas forumietis mano, kad žino daugiau už ją. Ir nepaisant to, kad įprastai tokiuose tyrimuose niekas nieko neatskleidinėja, UK atskleidė tikrai labai daug. Kad ir šiandieną paaiškėjusi informacija:

                                  Britai žvalgybos duomenimis pasidalino su kitų šalių Vyriausybėmis, ir net tokios pro-Rusiškos šalys kaip Vengrija ir Čekija, ar gana nuosaikios, kaip Italija, Ispanija, Suomija išsiuntė rusų diplomatus iš šalies. Akivaizdu, kad įrodymų būta labai svarių ir nedviprasmiškų.

                                  O bet tačiau senam namui Theresa May slaptų MI5 duomenų nepateikė. Klausimas kyla - kodėl? Ar tik nebus patys britai nunuodiję Skripalių? Kodėl jiems reikia slėpti slaptus žvalgybos duomenis nuo seno namo? Kas atsakys?
                                  If a lion could speak, we could not understand him.

                                  Comment


                                    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                    O bet tačiau senam namui Theresa May slaptų MI5 duomenų nepateikė. Klausimas kyla - kodėl? Ar tik nebus patys britai nunuodiję Skripalių? Kodėl jiems reikia slėpti slaptus žvalgybos duomenis nuo seno namo? Kas atsakys?
                                    Senasnamas neturi emailo adreso, tik seną metalinę pašto dėžutę ant tvoros be pašto indekso, todėl T.May nežino kaip jam atsiusti įrodymus

                                    Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                    [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                    Comment


                                      Parašė rat
                                      Ir dujų ataką Sirijoje britai surengė, ir Skripalių nunuodijo, ir Krymą britai atėmė, ir į Rytų Ukrainą karius įvedė, ir Malaizijos lėktuvą britai numušė, ir Nemtsovą britai nušovė, ir Politkovskają britai nužudė, ir lenkų prezidento lėktuvą Smolenske numušė, ir į Gruziją britai įsiveržė, ir Juščenką apnuodijo, ir Kurską paskandino britai, ir vaikų darželio užgrobimą suorganizavo, ir teatro užpuolimą - visur anglosaksų pindosai pasidarbavo.
                                      Visa laimė, kad mes dar turime tokius šviesuolius kaip senas namas, kurie rodo mums tikrąjį kelią pro anglosaksų propagandos miglą.
                                      If a lion could speak, we could not understand him.

                                      Comment


                                        https://www.theguardian.com/world/20...n-assad-regime

                                        Here we go bang bang


                                        The US, UK and France have launched air strikes against what they allege are Syrian chemical weapons facilities in response to chemical weapons attack in a Damascus suburb a week ago.

                                        The Pentagon said the air strikes, which began at 4am Syrian time, involved planes and ship-launched missiles, more than a hundred weapons in all. Officials named three targets: a scientific research centre in Damascus, a chemical weapons storage facility west of Homs, and another storage site and command post nearby.
                                        If a lion could speak, we could not understand him.

                                        Comment


                                          negi taip sunku yra raketomis taikyti į Asada namus ir jį patį. Jį išrūkius daug kas pasikeistų. Jis ten ligonis hitlerio sindromu. Jei jau visi nustatė, kad jis cheminiu ginklu tautą žudo, mirties bausmę jam sumarinio proceso tvarka ir kaip binladeną nupilt.
                                          Русский военный корабль, иди нахуй!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X