O dėl tokių juodųjų pirmadienių, antradienių ir juokas apima ir liūdna darosi. Maždaug dar labiau šiūkšlėm užverskim Lietuvą. Kai prasideda masinė psichozė ir pradeda pirkti visokį š***, net negalvadomi ar to reikia dabar (tarsi vis dar gyventume deficito laikais) - pagalvoji nenorom ar žmogui yra įgimtas imbesciliškumas ir irracionalumas. Absurdas.Menkas pavyzdys: kad ir su pirkimais Lenkijoje - pažįstami prispirkę papigiai tarp maisto prekių ir buitinės technikos, bei avalynės, buvo nuspirkę apie 20 kažkur skirtingų stalo žaidimų (šie Lietuvoje kainuoja tikrai labai brangiai) su intencija, kad pusę aš perpirksiu (nes esu šiaip pamišęs dėl stalo žaidimų). Bet 15-kos žaidimų man tai nereikia ir man nereikia bent kokių žaidimų, kai nueinu į parduotuvę renkuosi, kuris tinka man ir kuris bus žaidžiamas. Žodžiu nusipirkau gal 4 (beje, jei susiruošėt pirkti Lenkijoje žaidimus - tai visi lenkiškom, vokiškom ir rusiškom instrukcijom), tai kiti dūla pas juos ir žiūri į mane su surauktu snukiu, su maždaug tokiu požiūriu - ai vistiek labai negaila, Lenkijoj pirkti "paipigiai". Žinoma žaidimai nėra einamoji prekė, bet vistiek jiems tie žaidimai buvo atsiėję mažiausiai apie 600 litų. O kalbėti apie kažkokį sutapymą, man iš vis nesąmonė, tokiu atveju.
Kuo toliau - tuo labiau nuvilti tenka ekonomika - kaip racionalia tvarka, kai žmogeliai tampa beždžionių banda, apimta "masovkės", ir tingi pajudinti savo smegenų neuronus truputį. Taip ir norisi pasakyti nuspūskit dulkes nuo smegenų. Kai ekonomika skatinama vėl kad ir mažais "burbulais" ir infliaciniais pliūpsniais - tikrai graudu pasidaro lietuvių smegenų pudrinimo, kai didieji maržas gana stipriai turėtų susimažinti, jei norėtų normalų vartojimą vėl užsukti, o ne pirmadienius skelbti.

Komentuoti: