Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimai - 2009 05 17

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Wycka Rodyti pranešimą
    Nebebalsuoju pašte ne todėl, kad iš manęs ale perka ar bandė pirkti balsą, o todėl, kad per televiziją buvo viešai pranešta apie ketinimus uždrausti balsuoti paštu.
    Tai pašte balsavimo ir nebėra jau. Neesu aš visiškai tikras kaip anksčiau būdavo (neesu senos išankstinio balsavimo sistemos išbandęs), bet rodos, kad buvo galima savaitę prieš balsuoti visuose pašto skyriuose. Tuo tarpu dabar jau šiek tiek kitaip. Balsuojama savivaldybėse (didesniuose miestuose būna ir papildomų vietų), išankstiniai rinkimai vyksta nebe savaitę, o dvi dienas (nuo 12 iki 20val.). Per jas tiesiog pabalsuoji, kaip kad ir sekmadienį, o savo balsą įdedi į voką, tą voką į dar kitą voką, kurį užklijuoji ir nuneši darbuotojui, kuris tau jį davė. Jis ant jo užklijuoja tavo rinkiminės apylinkės, kurioje esi registruotas rekvizitus ir po to tas laiškas, per tas keletą dienų, kurios skiria išankstinius ir tikrus rinkimus, nukeliauja ten kur jam reikia. Vuolia .

    Comment


      Lithuania’s Iron Lady
      http://www.baltictimes.com/news/articles/22933/
      Lithuania, and the region as a whole, has always struggled with the idea of public homosexuality. While Grybauskaite denied the claims publicly, many still believed that she was lesbian when they went to the polls.
      Tiesiai sviesiai raso

      Comment

      Working...
      X