Parašė Andrew

Rodyti pranešimą

Siulau pagalvoti apie ka kalbame.
Tu tikiesi naujos uzdaros, visiskai atskira kultura turincios bendruomenes, kuri neturetu poreikio integruotis, Teisingai supratau?
O kita vertus esi linkes, kad rusakalbiai, lenkakalbiai integruotus ir besalygiskai.

Prie visu pavardintu pavyzdziu pridesiu dar viena - neseniai per MSN susirasinejau su viena pazistama is Rusijos, susirasinejom angliskai savaime aisku. Ir vienas pazistamas lietuvis (tiesa, gerokai vyresnis uz mane) tai suzinojes net issiziojo - kodel tu angliskai susirasineji? Taigi ji ruse!
 Prie visu pavardintu pavyzdziu pridesiu dar viena - neseniai per MSN susirasinejau su viena pazistama is Rusijos, susirasinejom angliskai savaime aisku. Ir vienas pazistamas lietuvis (tiesa, gerokai vyresnis uz mane) tai suzinojes net issiziojo - kodel tu angliskai susirasineji? Taigi ji ruse!  Stai tokie dalykai biski pykdo
 Stai tokie dalykai biski pykdo  

)Tačiau mano svajonė yra išmokti dar ir prancūzų kalba, ji tokia fajna.. mmm..
 )Tačiau mano svajonė yra išmokti dar ir prancūzų kalba, ji tokia fajna.. mmm..  anglu kalba yra tarptautine kalba, bet tai nereiskia, kad nereikia ar negali moket kitu kalbu ir ju vartot.
 anglu kalba yra tarptautine kalba, bet tai nereiskia, kad nereikia ar negali moket kitu kalbu ir ju vartot.

Comment