Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    O ar yra pasaulyje valstybiu, kuriuose yra normali valdzia?
    Be abejo

    Comment


      #42
      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
      Somi, o tu zinai kokios buvo seimos pries kelis simtus metu? O budavo taip: nusiziuredavo vyriskis dailia mergele, ateidavo pas tevus ir sakydavo: duodu jums 500 Lt uz jusu dukra. Teveliai nueidavo i karciama, pasitardavo, sugrizdavo ir sakydavo: "OK". Susituokdavo mergele su niekad nematytu berneliu, nesinaudodavo jokiais sargiais, susilaukdavo 12 vaiku, 8 is ju isgyvendavo ir visi laimingai gyvendavo visa gyvenima. Tokia buvo seima ir poziuris i seima. Jeigu netycia vyras nueidavo anapilin ir moteris likdavo nasle, ji budavo visu smerkiama uz neatitikima "tradicines seimos" stereotipu.
      pats šitą sufantazavai, ar skaitei pasakų knygoje ??? ))))))

      Del to, dabar visokiu konservatoriu garsiai saukiami sukiai "uz tradicine seima", kurie yra grynai parempti baznytiniais isitikinimais, yra labai idingi, nes seimos nera vien tik tradicines.
      "netradicinė šeima" - tai šiuolaikinės politkorektiškos naujakalbės madingas tuščiažodis. Šeima arba yra, arba jos nėra. Nors jeigu tu "tradicine šeima" vadini tuos kliedesiukus savo pasisakymo viršuje - tada taip, beveik visos šeimos yra netradicinės

      p.s.: kad neklaidintume vienas kito, susitarkime dėl terminų. Tai, ką tarpusavyje plepa kaimo davatkėlės - nėra katalikų bažnyčios pozicija. Beje, "Lietuvos katalikų bažnyčia" yra gerokai davatkiškesnė/sustabarėjusi institucija nei Vatikanas.

      Comment


        #43
        Vyrai, čia jau stipriai nuklydot nuo temos
        Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

        Comment


          #44
          Parašė Homer.J.S. Rodyti pranešimą
          Vyrai, čia jau stipriai nuklydot nuo temos
          OK, grįžtu prie temos - balsuosiu už konservus, jeigu jie iki rinkimų neims elgtis kaip visiškos davatkos

          Comment


            #45
            Nesakau, kad konservatoriai tobuli ar visiskai svarus, bet nors balsavo pries rentu istatyma, kas rodo, kad jie dirba ne tik sau, bet ir valstybei

            Comment


              #46
              O kaip gi forumiečiai vertina Darbo "partijos" išvyką į Maskvą? Verta tai sureikšminti, ar eilinį kartą bus tyliai tyliai viskas pamiršta ir atleista?
              Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

              Comment


                #47
                Viktoras geras, nuosirdus zmogus, ne ka blogesnis uz kitus, ko gi jus kimbant prie jo.
                VISI VAGYS... vagiu valdzia mus privede prie visisko bankroto. Mums reikia tokio prezidento kaip Putinas, vat tada tai bus tvarka, visus vagis issaudis ir susodins

                Comment


                  #48
                  Parašė antitotalitarizmus Rodyti pranešimą
                  Mums reikia tokio prezidento kaip Putinas, vat tada tai bus tvarka, visus vagis issaudis ir susodins
                  Na tavo mintys kertasi su tavo Nickname'u
                  Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

                  Comment


                    #49
                    Parašė Homer.J.S. Rodyti pranešimą
                    O kaip gi forumiečiai vertina Darbo "partijos" išvyką į Maskvą?
                    Tik idiotas galėtų už juos balsuot. Nesuprantu, kodėl leidžiama tyčiotis (išvis registruojant juos į rinkimus) iš mūsų ir taip varganos valdžios, kuria ir taip mažai kas pasitiki.

                    Verta tai sureikšminti, ar eilinį kartą bus tyliai tyliai viskas pamiršta ir atleista?
                    Labai gaila, bet dalis ne tik atleis, bet priims tai kaip narsią herojinę kovą su blogiečiais, norinčiais susidoroti su nekaltu „uspaspsichu“. Panaši į „paksiaus“ istorija.

                    Nors, atrodo, šį kartą ta bukoji dalis nebus tokia didelė, kaip renkant Vilniaus merą (kituose miestuose ta partija gavo taip pat per daug balsų, net vienas balsas jiems yra per daug).
                    Paskutinis taisė ; 2007.09.24, 16:52.
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

                    Comment


                      #50
                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                      As matau dvi pagrindines klaidas zmoniu mastyme renkant seima:

                      ...
                      pirma klaida Liberalų sąjudis parodytas dviejose kategorijose. čia beje tie žmonės, kurie davė garbės žodį ir jį praktiškai tuojau pat sulaužė dėl valdžios Vilniuje. daugiau apie juos nėra ką sakyti, nes kažkodėl pabėgus iš Liberalcentristų jų nebesigirdi

                      antra klaida - Murza. tai nėra populistinė partija. kad ir kaip keistai skambėtų, bet Murza ir jo partija yra patys tikriausi Lietuvos patriotai, netgi ultra patriotai. jie patekę valdžion iš tikrųjų labai daug nuveiktų, tik aišku pridarytų visokių nesamonių, kurios daugiau pakenktų, nei padėtų Lietuvai. todėl jų geriau neprileisti prie valdžios.

                      ....PVZ.: vakaru salyje, kad tapti politiku, zmogus turi baigti politinius mokslus, buti partijoje ilga laika, joje pasizymeti, uzsitikrinti patikimo politiko varda ir tik tada patenka i seima. ...
                      tu tuo tikras? mano nuomone, jei toks faktas egzistuoja, tai jis yra antidemokratiškas (ypač su mokslais), nes sudaromos sąlygos tik tam tikrai kastai (baigusiai politinius mokslus) patekti į valdžią. kitas reikalas, jei liaudis balsuoja tik už gerai žinomus ir išbandytus žmones, ar bent jau turinčius patikimų žmonių rekomendacijas.
                      beje CCCP tikrają politinę karjerą padarydavo irgi tyik žmonęs pabaigę politinius mokslus, bei gerai patikrinti ir išbandyti
                      Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

                      Comment


                        #51
                        Hulloh, pažiūrėkit, kas per daiktai, tie seimūnai. Kad ten atsiprašant vieni kolūkiečiai, sovietikai ir novolitovcai iš atgimimo laikų. Tokių žmonių sveiku protu ir psichika apskritai abejoju. Ir išvis klausimas, kaip jie suvokia pasaulį ir ką jie naudingo gali duoti. Juo labiau visokie ilgamečiai politikieriai, atitrūkę nuo realaus gyvenimo. Jau nekalbant apie tai, kad daugelio išsilavinimas nedatempia iki efektyvaus valstybės valdymo. Į atskirus veikėjus pirštais nebadysim, ką ir kur jie baigė.
                        Be to, daugelis jų temoka iš tuščio į kiaurą papilstyt, tokiu saldžiu balseliu ir užsmaukta šlykščia kauke. Tiesiog bueee...

                        Žodžiu, 141 darželinukui vaidinant didžiąją Lietuvišką politiką gaunasi silpnas pfff

                        Comment


                          #52
                          Truputį apie socialdemokratus...Pagalvojau, kodėl turėčiau už juos nebalsuoti. Radau paprastą paaiškinimą - politprostitucija. Paprastas pavyzdys, sovietiniais laikais šių socdemų grietinėlė sėdėjo ložėse Seime, net nesiartino prie bažnyčios. Po socializmo griuvimo, dabar sėdi pirmose eilėse Vilniaus Katedroje per minėjimus, mišias. Jei taip galima išsižadėti vertybių, tai aš nebals-uoju/-siu už naktinių plaštakių bordelį. Beje, čia kas Lietuvoje, ne socialdemokratija yra atstovaujama (Skandinavijoje, Austrijoje, Vokietijoje - ten socialdemokratiškos vertybės gyvuoja ir atstovaujamos), o daugiau nei 15 metų politinio ištvirkavimo įsikandus raudonos rožės. Beje, esu kairysis (prosocialdemokratiškas), bet kad balsuosiu už dabartinius socdemus pfff...jau 12 kart geriau konservai, nors ir nepriimtina man jų pasaulėžiūra.
                          Paskutinis taisė tivoli; 2007.09.24, 20:28.
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

                          Comment


                            #53
                            Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                            skirtingos. As isskirciau tris pagrindines partiju grupes.
                            a) Dirbancios ir nekorumpuotis partijos:
                            (...)
                            b) Dirbancios, bet korumpuotos partijos:
                            (...)
                            c) Nedirbancios ir korumpuotos.
                            (...)
                            manau, šitoks skirstymas šauna pro šalį, nes nieko tikro nepasako apie partijas (panašiai sūrį galima suskirstyti į "kvadratinį" ir "apvalų" - negalima sakyt, kad tai neteisinga, bet toks skirstymas nepagauna esmės). Nu ok, "korumpuotumą" kažkiek galima įvertinti, nors ir nevienareikšmiškai. Be to, partiją juk sudaro žmonės, jie įvairūs.
                            O kaip pamatuoti "dirbimą"? pateiktų įstatymų kiekiu? priimtų įstatymų kiekiu? priimtų įstatymų rezultatais? iškastų griovių kiekiu kilometrais?

                            Aš siūlau kitokį skirstymą:
                            1) "Tikros" partijos - partijos, kurių narius vienija tam tikra ideologija (pasaulėžiūra). partijos turi gyvuoti ilgą laiką, būti stabilios, be traumų turi išgyventi lyderio pasikeitimą, turi būt stabilus narių branduolys, jaunimo organizacijos. Lyderis turi būti ne 'pilypas iš kanapių", o nuosekliai padaręs karjerą toje partijoje. Prie tokių priskirčiau konservus, socdemus (jie yra partija dar nuo LKP laikų) , anksčiau tokie buvo liberalai.
                            2) "vieno žmogaus" partijos - partijos, kurias sudaro lyderis ir jo gerbėjų ratelis. Be lyderio šitokia partija yra niekas. Partijos narius vienija ne pausaulėžiūra, o meilė lyderiui. Tokios partijos paprastai turi didelių sunkumų apsibrėžti, kokias ideologijas jos actovauja.Šitokių partijų tikruosius pavadinimus atsiminti sunku, jie gali dažnai keistis (kaip dabar vadinasi partija, kuriai vadovauja prunskienė?), paprasčiausia jas atsiminti pagal lyderio vardą - paxoidai, uspaspsixo partija, paulauskininkai, zuokininkai)
                            3) populistai-marginalai-radikalai - kalba tai, ką žmonės nori išgirsti, visoms problemoms spręsti siūlo paprastus, aiškius, suprantamus, neteisingus sprendimus. Gali turėti vieną lyderį kaip 2 grupės partijos, gali neturėti. Paprastai yra orientuoti tik į vieną klausimą (murzininkai - žydai, politkalinių partija - Žaliojo tilto balvonai)

                            Manau, kad reikia ieškoti partijų, turinčių kuo daugiau 1 tipo bruožų. Ir už jas balsuoti.
                            Paskutinis taisė c2h5oh; 2007.09.25, 10:27.

                            Comment


                              #54
                              Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
                              1) "Tikros" partijos - partijos, kurių narius vienija tam tikra ideologija (pasaulėžiūra). partijos turi gyvuoti ilgą laiką, būti stabilios, be traumų turi išgyventi lyderio pasikeitimą, turi būt stabilus narių branduolys, jaunimo organizacijos. Lyderis turi būti ne 'pilypas iš kanapių", o nuosekliai padaręs karjerą toje partijoje. Prie tokių priskirčiau konservus, socdemus (jie yra partija dar nuo LKP laikų) , anksčiau tokie buvo liberalai.

                              Manau, kad reikia ieškoti partijų, turinčių kuo daugiau 1 tipo bruožų. Ir už jas balsuoti.
                              Tavo nuomone, kurios partijos tai būtų?
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

                              Comment


                                #55
                                Lietuviams labiausiai neįtinka „darbiečiai“ ir libdemai

                                Lietuviai blogiausiai vertina Darbo partijos (DP) ir „Tvarkos ir teisingumo“ (liberaldemokratai) partijų veiklą. Neigiamai apie šių partijų veiklą atitinkamai pasisakė daugiau nei pusė pagal bendrą Alfos.lt bei Lietuvos–Didžiosios Britanijos rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų kompanijos „Baltijos tyrimai“ projektą apklaustų gyventojų.

                                Apklausoje šių metų rugpjūčio 14–22 d. dalyvavo 1019 Lietuvos gyventojų nuo 15 iki 74 metų, 101 šalies vietovėje. Respondentų buvo prašoma pasakyti, kaip jie vertina pagrindines politines Lietuvos partijas – palankiai ar nepalankiai.
                                Reklama


                                Apklausos rezultatai parodė, kad nors penktadalis Lietuvos (22 proc.), daugiausia 15–29 metų jaunimas, miestelių ir rajonų centrų gyventojai, bedarbiai ir namų šeimininkės, centro pažiūrų rinkėjai bei ne lietuvių tautybės gyventojai šią partiją vertina palankiai. Tačiau net šeši iš dešimties (63 proc.) Lietuvos gyventojų mano, kad „darbiečiai“ vertintini nepalankiai. DP vertinimų bendras santykis blogiausias iš visų pagrindinių Lietuvos partijų – minus 41.

                                Nuo jos nedaug teatsilieka taip pat neigiamai vertinama liberaldemokratų partija. Daugiau nei pusė apklausos dalyvių (56 proc.) Rolando Pakso partiją vertina nepalankiai, ir tik ketvirtadalis (26 proc.), daugiausia kaimo gyventojų, kairiųjų ir centro pažiūrų rinkėjų bei ne lietuvių tautybės žmonių, liberalcentristams išreiškė palankumą.

                                Beveik pusė Lietuvos gyventojų nepalankiai vertina ir Pilietinės demokratijos partiją. Jos veiklą teigiamai įvertino vos 17 proc. apklaustųjų, o nepalankiai – 48 proc. Kiek geriau šią partiją vertina tik kaimo, miestelių ir rajonų centrų gyventojai. Apie pilietininkus neturi nuomonės arba jos nežino net kas trečias 15–74 metų Lietuvoje gyvenantis žmogus.

                                Pusė Lietuvos gyventojų nepalankiai atsiliepia ir apie Tėvynės sąjungą. Palankiai konservatorius vertina apie 30 proc. respondentų, kurių dauguma yra vyresni nei 50 metų, rajonų centrų ir miestelių gyventojai, turintys aukštąjį išsilavinimą, dešiniųjų pažiūrų.

                                Trys iš dešimties 15–74 metų Lietuvos gyventojų palankiai vertina ir Lietuvos krikščionis demokratus, Liberalų ir centro sąjungą bei Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdį.

                                Pastarosios dvi partijos sulaukė beveik identiško palaikymo. Liberalų sąjūdį teigiamai įvertino 29 proc., o Liberalų ir centro sąjungą 30 proc. respondentų. Neigiamai partijas atitinkamai įvertino 40 ir 45 proc. Lietuvos gyventojų.

                                Tiesa, galima pastebėti, kad dviejų liberalią ideologiją išpažįstančių partijų elektoratas gana skirtingas.

                                Liberalų sąjūdį palankiau vertina 15–49 metų žmonės, kaimo, miestelių ir rajonų centrų gyventojai, turintys aukštąjį išsilavinimą, dešiniųjų ir centro pažiūrų rinkėjai, o liberalcentristus – 15–29 metų žmonės, kurių šeimos pajamos didžiausios (virš 2800 litų per mėnesį), kairiųjų ir centro pažiūrų rinkėjai.

                                Labai panašiai Lietuvos gyventojai vertina Naująją sąjungą (socialliberalai) ir Valstiečius laiudininkus. Abi partijos surinko apie 35 proc. palankių ir kiek daugiau nei 40 proc. nepalankių vertinimų.

                                Artūro Paulausko vadovaujamą Naująją sąjungą palankiau už kitus vertina 15–49 metų žmonės, kaimo, miestelių ir rajonų centrų gyventojai, kairiųjų ir centro pažiūrų rinkėjai.

                                Tuo tarpu Kazimieros Prunskienės valstiečius liaudininkus remia vyresni nei 30 metų rinkėjai, kaimo gyventojai, respondentai, kurių šeimos pajamos mažesnės nei vidutinės (iki 1700 litų per mėnesį), kairiųjų ir centro pažiūrų rinkėjai.

                                Pagal palankių ir nepalankių vertinimų santykį geriausiai Lietuvos gyventojai įvertino Lietuvos krikščionis demokratus (santykis minus 6) ir socialdemokratus (santykis plius 11).

                                Krikdemus geriau vertina moterys, vyresni nei 50 metų rinkėjai, tie, kurių šeimos pajamos mažesnės nei vidutinės (iki 1700 litų per mėnesį), dešiniųjų pažiūrų rinkėjai.

                                O socialdemokratų partiją, kuri vienintelė vertinama daugiau palankiai nei nepalankiai, palaiko beveik pusė (47 proc.) gyventojų, ir tik kiek dažniau nei kas trečias (36 proc.) respondentas šią partiją įvertino nepalankiai. Palankiau už kitus LSDP vertina 30–74 m. rinkėjai, kaimo, miestelių ir rajonų centrų gyventojai, kairiųjų pažiūrų rinkėjai.

                                Alfa.lt
                                Nesuprantu. Vertina nepalankiai, bet vistiek renka į Seimą, į tarybas. Absurdas
                                Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

                                Comment


                                  #56
                                  Parašė Rodyti pranešimą
                                  Tavo nuomone, kurios partijos tai būtų?
                                  bandau pasvarstyti dėl "tikros partijos" bruožų (pasvarstymai paremti žiniomis iš televizoriaus, nei vienos partijos iš vidaus nepažįstu).

                                  Konservai - susikūrė iš Sąjūdžio, atstovaujami visose kadencijose nuo 1990 m. Turėtų turėti idėjinių narių branduolį. Išgyveno 1 sėkmingą lyderių kaitą (Landsbergis --> Kubilius), dabar, atrodo, turėtų bręsti nauja kaita. Dabartinis lyderis Kubilius padarė nuoseklią karjerą partijoje nuo apačios iki viršaus (Sąjūdžio pradžioje buvo popieriukus nešiojantis berniukas, vėliau, kai visi pagrindiniai žmonės buvo išrinkti į AT, pakilo pareigose, nuo 1992 paprastas Seimo narys, vėliau frakcijos vadovas, paskui premjeras). 1999-2000 m. skilinėjo, bet atskilo tik dvi 1 žmogaus partijos (vagnoriaus ir andrikienės). partijoje yra formalios frakcijos (krikdemų?) ir neformalios grupuotės - taigi nuomonių kova partijos viduj turėtų vykti. Ideologija buvo aiški - postsovietinė dešinė (postsovietinė - nes apibrėžiama santykiu su sovietine praeitimi, o ne požiūriu į inidvidą), dabar, kai sovietinė praeitis nutolo, turi problemų. Būdami valdžioje priėmė nemažai kairuoliškų sprendimų. Palaiko gerus santykius su bažnyčia, bet linkę "nudavatkėti" ir visur ieškoti rusų sąmokslo. Veikia visoje Lietuvoje. Prisiplakėlių santykis nelabai didelis (dažniau perbėgama iš šitos partijos, nei į ją), bet yra - pvz. Dagys iš socdemų. Apie jaunimo veiklą nieko, deja, nežinau. Vilniaus savivaldybė kalba iš esmės teisingai, bet yra neefektyvūs.

                                  Socdemai - LKP-LDDP tradicijų tęsėjai, taigi labai gerai organizuoti. Lyderių kaitą pakelia gerai. Visi lyderiai (Juršėnas, brazauskas, kirkilas) padarę nuoseklią karjerą nuo apačios (tiesa, jie ją darė LKP). Idelogiškai švarūs postsovietinės kairės atstovai (pagal požiūrį į sovietinę praeitį), būdami valdžioje labiausiai gynė stambųjų verslą (ypač sovietinių gamyklų direktorius ir kolūkių pirmininkus). Partijos viduje dvi grupuotės - "eldėdėpistų" (senieji komunistai) ir "socdemų" (senoji vakarietiškos kairės socdemų partija). Didelis prisiplakėlių skaičius (tiesa, daugelis jų - tos pačios sovietinės nomeklatūros atstovai), didelis "senų pirdūnų" skaičius. Partijos jaunimas šiemet pasirodė visu grožiu Vilniaus savivaldybėje.

                                  Liberalai - buvo ideologiškai gryniausia partija, jungė aiškiai liberalių pažiūrų žmones. Lyderių kaita būdavo neskausminga. Surinkdavo ~2% balsų. Siekdami populiarumo, panoro tapti "1 žmogaus partija", į lyderius paėmė Paxių - balsų gavo daug, jungėsi su kitom partijom, pritraukė daug prisiplakėlių, dėl to prisirinko daug narių, su liberalizmu nieko bendro neturinčių. Vėliau kelis kartus skilo - dabar veikia "1 žmogaus partija" (zuokininkai) ir senųjų liberalų likučiai su pilku lyderiu-biurokratu. Apie Zuoko karjerą partijoje nieko nežinau. Auštrevičius gi yra "pilypas iš kanapių" - buvęs "komiteto prie LR vyriausybės" direktorius staiga šovė į partijos vadovus (kas bus, jeigu jo neperrinks vadovu? išeis į kitą partiją?). Liberalus jaunimas buvo labai aktyvus, kas iš jo liko po partijos skilinėjimų - nežinau.

                                  Krikdemai - kažkada buvo stipri, ideologiškai aiški partija, vienu metu atrodė rimtesni dešinieji nei konservai. Turėjo "moderniąją" ir "davatkiškąją" grupuotę, deja, nugalėjo "davatkos" (Svarinsko tipo). Dalis narių išėjo pas konservus ir liberalus. Dabar lygtai persitvarkė, turi naują vadovą, bet kas konkrečiai vyksta - nežinau. Reikėtų pasidomėti. Dabar vykstančiuose rinkimuose Alytuje jie nekelia kandidato. kadangi nepopuliarūs, prisiplakėlių neturėtų būti daug.

                                  Socialdemokratų sąjunga - pagal viską, turėtų būti ideologiškai gryni tradiciniai kairieji. Susidarė, kai socialdemokratų partijoje susipykio "Andriukaičio" ir "Dagio" frakcijos - pirmieji susijungė su LDDP, antrieji įkūrė šitą partiją. (taigi jie nelabai atitinka "stabilumo" kriterijaus) Realios įtakos neturi, tad kalba daugiausia vadovėlinėmis kairiųjų tiesomis.

                                  Apie kitas partijas žinau dar mažiau...

                                  Comment


                                    #57
                                    Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                    Įdomu, kodėl oranger pasirinkimas yra konservatoriai, nes vien religiniais klausimais yra proteguojami katalikų bažnyčios tendencijos?
                                    Na, man religiniai klausimai politikoje nėra patys svarbiausi. Už konservatorius balsuočiau todėl, kad man patinka jų deklaruojamos vertybės, o ypač - jų provakarietiška politika... Žinoma, lyderių jiems trūksta, bet tai pataisoma...

                                    Comment


                                      #58
                                      Paskaitykit Brazausko minčių perlus

                                      http://www.lrytas.lt/?id=11909530651190502837&view=4 Algirdas Brazauskas: “Ir tuomet dirbome Lietuvai”
                                      Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

                                      Comment


                                        #59
                                        Parlamente – užmojis kitąmet surengti ir Seimo, ir tiesioginius seniūnų rinkimus
                                        Seime šią savaitę pristatyta idėja kitąmet Lietuvoje surengti ir parlamento, ir seniūnų rinkimus.

                                        Seniūnų asociacija šį sumanymą kritikuoja kaip „žalią“ ir net destruktyvų.

                                        Po pateikimo bendru sutarimu pritarta Seniūnų rinkimų įstatymo projektui ir jį lydintiems teisės aktams. Toliau juos nagrinės Seimo komitetai...
                                        Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=81477641
                                        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                                        Comment

                                        Working...
                                        X