Gal ir nieko variantas.Tikesimes ,kad prametys "kompetetingus" savivaldybes klerkus atejusius su Gudisauskiene ir neprileis Buskeviciaus prie jokio posto.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno miesto savivaldybė
Collapse
X
-
Mikaitis gal ir ne pats blogiausias variantas, bent jau už, Matijošaitį ir Ručienę, manau, kad geresnis. Ne komunistas, niekada nebuvo įsivėlęs į skandalus dėl korupcijos ar panašius dalykus. Turi patirties politikoj ir neatrodo kaip senas pirdyla. Visgi, jeigu leistų rinktis iš Kupčiaus ir Mikaičio, rinkčiaus Kupčinską.
Parašė Grillz Rodyti pranešimąManau geras pasirinkimas. Bet tai tik dar kartą iliustruoja, kad Kaune tvarkos nėra.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąManau geras pasirinkimas. Bet tai tik dar kartą iliustruoja, kad Kaune tvarkos nėra.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpažiūrėsim, ką Vilniuje išsirinksIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpažiūrėsim, ką Vilniuje išsirinks
P.S Kauniečiai, nustokit lygint Vilnių ir Kauną.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąVyrai Vyrai. Tik nereikia pult. Mano žodžiuose absoliučiai nėra jokios priešpriešos ar kažkokio noro pasišaipyt. Man tiesiog pasirodė keista kai Kaune per valandą buvo pakeista koalicijos pozicija ir išrinktas visai kitas meras.
P.S Kauniečiai, nustokit lygint Vilnių ir Kauną.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąVyrai Vyrai. Tik nereikia pult. Mano žodžiuose absoliučiai nėra jokios priešpriešos ar kažkokio noro pasišaipyt. Man tiesiog pasirodė keista kai Kaune per valandą buvo pakeista koalicijos pozicija ir išrinktas visai kitas meras.
P.S Kauniečiai, nustokit lygint Vilnių ir Kauną.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai, kad ir Vilniuje viskas vos kas ne valandą keičiasi. Tik tiek, kad Kaune, manau, išrinktas geriausias galimas variantas, ir koalicija bus be TT ir JL. Vilniuje spėju viskas baigsis liūdniau.
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąTai as dabar nesupratau. Kokia gi vis dėlto bus koalicija Kaune?
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Grillz Rodyti pranešimąTai labai gerai. Be Konservatorių ir tvarkiečių
Comment
-
O, kad tik šitas mano šiandienos Kauno politikos aktualijas atspindintis paveiksliukas man kada nors neišlystų pro gerklę.
Norėjau Kupčinsko, bet gal taip ir geriau bus. Gaila, kad dabar opozicijoje sėdės. Kartu su Ručiene, su kuria ta pati koalicija ir iširo.Paskutinis taisė Magician; 2011.04.14, 17:56.
Comment
Comment