žiūrėjau dalį tv forumo, ir labai bijojau, kad tik zuokas neduotų garbaravičiui kalbėti, nes vėl tikėjausi eilinių perliukų... tačiau tai, ką girdėjau, mane nustebino - jokio išraudimo, pasimetimo, veblenimo nesamoningo - žmogus pašnekėjo užtikrintai, kaip ir priklauso didelio ir svarbaus miesto merui. pasakė trumpai ir aiškiai ką padarė savivaldybė, pagyrė krikdemus, kad šie net ir nedavę jokių sutikimų dirba visą kadenciją kaip tikri partneriai, o kiti (konCervai) neišlaiko rinkiminės įtampos ir deda į krūmus. manau, žmonės, kad liberalcentristų ir krikdemų koalicija būtų tikrai perspektyvi ir naudinga
spręsti jums, nes aš balsuosiu, deja, dar ne kaune...
spręsti jums, nes aš balsuosiu, deja, dar ne kaune...
Ir pradėjo balsuokit už jauną lyderį, buvusį VDU studentą, bus geriau gyventi jauniems žmonėms (bobutės žodžiai), miestas bus be korupcijos ir t.t. Sakom a, kaip su sporto rūmais?
Manai jei kunigas, tai toliau savo sakyklos neturi teisės nieko niekam sakyti, gal siūlai kaip sovietmečiu, už tai, kad išdrįso kažką pasakyti ne tik tikintiesiems girdint jį į Sibirą ištremti?
(Lietuvos atveju į Zarasus, ten Smetonos laikais trėmė politinius kalinius, šiauriau Lietuvoje nėra kur
gelbėkit Lietuvą, visai kunigai išnaglėjo
Nors netgi tai kiekvienas žmogus ar organizacija turi pilną teisę pareikšti ypač rinkimų metu, o kieno ir kiek patarimų klausyti - čia jau mūsų pačių reikalas,
, popas
Gal buvo kokių konfliktų, nesutarimų dėl atskirų šventikų, jų atskirų darbelių, tai kiti atvejai. Bet jei kalbama apie bažnyčią, kaip instituciją, tai jau yra visai kitas klausimas
Na leisk suabejoti
Comment