Parašė D-Mason
Rodyti pranešimą
.Neturinti nieko bendro su tiesa.Kosovas ir Čečenija - "islamistai"
?Turkija - "islamistai
,Šalis, kurioje moterims draudžiama nešioti hidžabus yra islamistastiška ?Idiotizmas grynas
.Aš labai gerbiu musulmonus ir Islamą, jų unikali ir įdomi kultūra, tradicijos.Taip, aš nenoriu, kad jie gyventų Lietuvoje (išskyrus totorius, kurie Lietuvoje gyvena jau 600 metų ir daug sykių demonstravo ištikimybę Lietuvos valstybei).bet tai nereiškia, kad aš turiu juos laikyti barbarais.Pagal tą schemą galima gražiai apie krikščionybę pašnekėti - "Kryžiaus karai", pagonių nukariavimas, inkvizicija, kolonizacija (kuri buvo grindžiama ir misionieriškais tikslais), Inkų, Majų, Actekų kultūrų sunaikinimas, smurtas tarp katalikų ir liuteronų bei kitų protestantų ir t.t. Ai, kaip gražiai gaunasi, ar ne
?Prie kiekvienos religijos galima prikibti.Aš noriu, kad jie toliau gyventų savo šalyse, išpažintų Islamą, puoselėtų savo kultūrą.O šita nesveika propoganda tik kenkia.
.O kol ant pasaulio turtų užgulė kelios šalys, o kitur - badas, tai ko norėti - plūdo, plūstas ir plūs imigrantai.Tai yra blogai.Bet vien nekesdami Islamo, kaip religijos, kurią sukūrė ne Osama bin Ladenas, kaip kai kurie mano, nieko neišpręsime.
Comment