Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Tai ir prieš NATO su buchankomis ir motociklais judės?Parašė liutass Rodyti pranešimą
bet juda i prieki
Comment
-
einu, zinomaParašė Darius555 Rodyti pranešimą
Eik ir alaus su tabletem
When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
taip, jeigu judes i priekiParašė neamos Rodyti pranešimą
Tai ir prieš NATO su buchankomis ir motociklais judės?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Tai jie tokiais tempais iki Dniepro 3 metus eis, ramiaiParašė liutass Rodyti pranešimą
taip, jeigu judes i prieki
Comment
-
bet eisParašė neamos Rodyti pranešimą
Tai jie tokiais tempais iki Dniepro 3 metus eis, ramiaiWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
jei tai padeda judeti i prieki, kodel neParašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
O su dviračiais?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
bet eisParašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
O jeigu eis ne tris, o penkis metus?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Tu susirask Girkino podcasta su kazkokiu vatnyku kur dare ten jis paaiskina kaip atrodytu karas su NATO tiesiai sviesiai ir labai aiskiaiParašė liutass Rodyti pranešimą
sakai, pajudes, pajudes ir sustos
Comment
-
tada ir ziuresimParašė neamos Rodyti pranešimą
O jei kažkas pasikeis per tuos tris metusWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Ne, reik dabar žiūrėti ir vertinti galimybes/rizikasParašė liutass Rodyti pranešimą
tada ir ziuresim
Comment
-
neziuriu rusofasistu podkastuParašė Darius555 Rodyti pranešimą
Tu susirask Girkino podcasta su kazkokiu vatnyku kur dare ten jis paaiskina kaip atrodytu karas su NATO tiesiai sviesiai ir labai aiskiaiWhen a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
Eis į savo pražutį su karo ekonomika, kuri ilgai nelaiko +žemu gimstamumu, didžiuliu žuvusiųjų skaičiumi ir pakankamai didelia jaunų žmonių emigracija.Parašė liutass Rodyti pranešimą
bet eis
Comment
-
tai ziurekParašė neamos Rodyti pranešimą
Ne, reik dabar žiūrėti ir vertinti galimybes/rizikasWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
su malonumuParašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
O jeigu šimtą?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Bet sužinosi iš priešo pusės kaip jie planuoja/įsivaizduoja karą su NATOParašė liutass Rodyti pranešimą
neziuriu rusofasistu podkastu
Comment
Comment