Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Slaptosios Ukrainos amunicijos gamyklos viduje

Comment

Nuo NATO gen sekretoriaus, iki kad ir šio, labai abejotino objektyvumo žurnalisto. Visi sako tą patį, karas bus ir greitai. Ir tik šiame forume apie tai draudžiama kalbėti

https://www.delfi.lt/news/daily/worl...liko-120079137

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
          OMG, koks Ušacko benefisas. "Aš prie 100 g dėgtinės, pasakiau Lavrovui", "aš kalbėjau su Putinu ir jis man pasakė"."Kai aš išlaisvinau Musą" (čia toks afganistanietis). Aš, aš, aš. Jūs rimtai priimate Ušacko pasakas?
          Kurioje vietoje pasakos? Aš kaip tik matau racionalią ir logišką nuomonę, juolab iš žmogaus, kuris patį Kremlių iš vidaus matė. Bet aišku, geriau klausyti kažkokių neturinčių jokio autoriteto random propagandistų, kurių tikslas labai aiškus, kad NATO tiesiogiai kariautų už Ukrainą ir atitinkamas išvadas daro, kad tuoj Rusija puls NATO šalis. Atsimenu, kaip ir visokie arestovičiai skiedė, kad Rusija rinkosi, ką pirma pulti, ar Ukrainą ar Baltijos šalis. Aš aišku ukrainiečius ir jų interesus suprantu, bet gal nereiktų naiviai visko priimti už gryną pinigą.
          Flickr

Comment

Nuo NATO gen sekretoriaus, iki kad ir šio, labai abejotino objektyvumo žurnalisto. Visi sako tą patį, karas bus ir greitai. Ir tik šiame forume apie tai draudžiama kalbėti

Jau susikrovęs daiktus?
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Jeigu teigiate, kad abejotino objektyvumo žurnalistas (manau, kad tai ne be pagrindo), tai kodėl tas karas greitai bus?
              M.Rutte tiesiogai taip nesakė, o teigė, kad reikia ruoštis. Tą patį ir Kubilius kalba. Tam nepritariančių nedaug čia.

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Jau susikrovęs daiktus?
                Daiktus gal, bet NT spėju dar nepardavė, nors tą siūlo daryti kitiems, tik vat kvaili investuotojai pagal jį to nesupranta.

Forget Athens: These are the best countries for real estate investment in Europe

Lithuania leads the ranking of the most profitable countries for real estate investment in Europe for 2025, with a return of almost 7% on rent and low taxes.

Lithuania was chosen as the preferred destination in Europe for real estate investments this year, in part due to a 6.77% yield on rentals in the country in the third quarter, according to data collected on the Global Property Guide website. The relatively high yield is due to the country's high rental prices, which have increased by more than 170% in the last decade, according to the OECD. In contrast, the income tax rate on rentals is 15%. Another advantage of the Lithuanian market is that there are no restrictions on real estate purchases by foreigners. At the same time, house prices jumped by more than 10% in the second quarter of 2024 compared to a year earlier, and the trend is expected to continue to provide a high return on investment.
                Flickr

Comment

Ukrainoje jau nuo 2014 m. karas dėl smarkaus regioninio susikaldymo kuris atsiskleisdavo dėl požiūrio į ES ir rinkimų rezultatai. Matyt nuo seno ten viskas kaito (ne ta tradicine pilietinių karų prasme, bet progos kad kažkas įvyks tikimybė didėjo ir didėjo). Galėjo būt rusai geri ir neieškot lengvų karų, bet paieškojo ir surado kur pakariaut.

Lietuvoje realiai labai stabili šalis nuo 1991 m., nebuvo tokių posovietinių konfliktų kaip Gruzijoje, Moldovoje, Tadžikijoje ar dar kažkur.
                  Vienintelis minusas, kad esame maži ir galbūt lengviau manipuliuojami, o daugiau kaip ir viskas ok. Turime kozirių, bet turime ir trūkumų dėl dydžio. Man neramiausia dėl Latvijos, dėl Lietuvos kaip nors susitvarkysim su lenkais. Estija su suomiais.
                  Kol kas netikiu, kad Lenkija galėtų kaip nors nusisukti nuo JAV kad ir kokie populistai ateitų. Tas negaliotų praktiškai visoms likusioms Vidurio Europos šalims, kurie galbūt ieško sąlyčio taškų su Rusija (ir kas jau įvyko su Vengrija ir Slovakija). Suomija tas pats, tik JAV jau ją mato tarp TOP18 svarbiausių partnerių, ir rizikos pavadinkim dar mažesnės.
                  Paskutinis taisė PoDV; 2025.01.16, 15:13.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Daiktus gal, bet NT spėju dar nepardavė, nors tą siūlo daryti kitiems, tik vat kvaili investuotojai pagal jį to nesupranta.

Forget Athens: These are the best countries for real estate investment in Europe
                    in part due to a 6.77% yield on rentals in
                    Tai čia gali traktuoti visiškai priešingai, nėra ilgų investicijų, nestato pakankamai NT, nes netiki investicijų saugumu, o kadangi dėl to atsiranda NT trūkumas, jis susibalansuoja išaugusiomis nuomos kainomis.

Comment

Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą

Tai čia gali traktuoti visiškai priešingai, nėra ilgų investicijų, nestato pakankamai NT, nes netiki investicijų saugumu, o kadangi dėl to atsiranda NT trūkumas, jis susibalansuoja išaugusiomis nuomos kainomis.
                      Investavime galioja ši taisyklė - kuo didesnė grąža, tuo didesnė rizika.
                      Panašūs procentai matomi ir čia: https://www.globalpropertyguide.com/...nvestment-data bet Lietuva nėra visiškai viršuje.
                      Paskutinis taisė camel; 2025.01.16, 16:47.

Comment

Jei atvirai, kai ką jau pardaviau. Dabar svarstau parduoti pagr NT ir nuomotis. Apie pirkimą net kalbos negali būti, reikia būti visišku bepročiu

Comment

Jei atvirai, kai ką jau pardaviau. Dabar svarstau parduoti pagr NT ir nuomotis. Apie pirkimą net kalbos negali būti, reikia būti visišku bepročiu
                          Gal geriau iš karto ieškotis vietos saugiose šalyse?
                          Nes Suvalkų koridorių perkirs greitai, o jei ir spės, bus didelis kamštis po rusų aviacijos bombomis.

Comment

Šeimą reikia evakuoti, man teks čia kariaut

Comment

Daug bepročių Lietuvoje. O tai kam čia gyvent jei kasdien tenka myžčiot iš baimės karo laukiant? Parduok NT, susikraukit daiktus ir kraustykitės į kokią Vokietiją ar Portugaliją priklausomai nuo finansų ir karo baimės. Iki Portugalijos gal rusas neateis.

O dabar “ajajajaj, tuoj karas, tuoj karas, Lietuvoje perka ir investuoja tik durniai, tuoj bus karas”. Tokie piliečiai Lietuvai kuria neigiamą vertę anyway.

Comment

Parašė Zygis Rodyti pranešimą

Daug bepročių Lietuvoje. O tai kam čia gyvent jei kasdien tenka myžčiot iš baimės karo laukiant? Parduok NT, susikraukit daiktus ir kraustykitės į kokią Vokietiją ar Portugaliją priklausomai nuo finansų ir karo baimės. Iki Portugalijos gal rusas neateis.

O dabar “ajajajaj, tuoj karas, tuoj karas, Lietuvoje perka ir investuoja tik durniai, tuoj bus karas”. Tokie piliečiai Lietuvai kuria neigiamą vertę anyway.
                                Arba galima kraustytis pas patį rusą

Comment

Šeimą reikia evakuoti, man teks čia kariaut
                                  Su tavim sedėdamas apkase aš turbūt pats nusišaučiau dar rusų šturmui neprasidėjus.

Comment

Parašė Darius555 Rodyti pranešimą

Arba galima kraustytis pas patį rusą
                                    Deja, rusas gali mobilizuot 3 dienų spec operacijai, tai irgi negerai.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Su tavim sedėdamas apkase aš turbūt pats nusišaučiau dar rusų šturmui neprasidėjus.
                                      O tai tamsta ne iš spec paskirties pajėgų? Ne iš "Aitvaro"? Pagal visą retoriką toks erelis, o va tau
                                      Paskutinis taisė Obi-Wan Kenobi; 2025.01.16, 17:46.

Comment

O tai tamsta ne iš spec paskirties pajėgų? Ne iš "Aitvaro"? Pagal visą retoriką toks erelis, o va tau
                                        Nuo kada spec.pajėgos apkasuose sėdi?

Comment

Tai ir sakau, kad galvojau jis iš spec pajėgų, su manim apkasuose nesususitiks ir jam teks lengvesnė užduotis

Comment

Working...
                                          X