Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Topinis interviu iš Izraelio

    https://twitter.com/i/status/1497279209898749954

    Comment


      Резников: Россияне! Через несколько дней будет уничтожено столько же военных РФ, как за две чеченские войны

      https://censor.net/ru/news/3319247/r...ve_chechenskie

      Comment


        Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
        Sprendžiant iš ankstesnių Rusijos sukeltų konfliktų, jų taktika yra po vieną konfliktą kas 6-10 metų. Čečėnija, Gruzija, Rytų Ukraina, Krymas, dabar Kijevas
        Jeigu Ukraina laimės karą, tai šita taktika patirs didžiausią pravalą. Apskritai Putino kažkoks prestižas bus sumindžiotas. Gi Rusijoje Kremliaus propaganda 8 metus rusams plovė smegenis kokie ukrainiečiai nevykėliai, net prieš Donecko angliakasius nesugeba pakariauti, tai jeigu paaiškės, kad tie patys ukrainiečiai nugalėjo svietderžavą Rusiją - tai bus būtent tas įvykis, kuris asocijuosis su Putinu istorine prasme. Kaip yra Stalinas, kuris laimėjo II pasaulinį, taip bus Putinas, kuris užpuolęs Ukrainą pralaimėjo.

        Comment


          Click image for larger version

Name:	5004299D-97AA-48D0-8859-083CE72E1E70.jpeg
Views:	475
Size:	58,1 kB
ID:	1951808

          Comment


            Amerikiečių generolas paaiškino, kodėl tiki Ukrainos pergale

            Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/it/ismanyk/202...rgale-22513817
            Русский военный корабль, иди нахуй!

            Comment


              Ukrainiečiai numušė Il-72 su desantūra. Tegu 200 kacapų keliauja į Kabzono koncertą. Už tai visi išgerkime taurių gėrimų.

              Comment


                Baltieji rūmai prašo Kongreso 6,4 mlrd Ukrainos paramai

                o galėtų nuo visų tų kremliaus žiurkių sąskaitų nurėžti ir visu jų turtu atlyginti karo nuostolius

                Русский военный корабль, иди нахуй!

                Comment


                  Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                  Jeigu ir puls tai nemanau, kad šiais metais. Manau, kad vien šita operacija į Ukrainą jam kainavo labai daug. Sprendžiant iš ankstesnių Rusijos sukeltų konfliktų, jų taktika yra po vieną konfliktą kas 6-10 metų. Čečėnija, Gruzija, Rytų Ukraina, Krymas, dabar Kijevas
                  Forsuojant gali ir greičiau pult. Kitas puolimas jau turbūt būtų atjungus Rusijoj internetą, kad nepasiektų informacija nepageidaujama rusų. Reik tikėtis šiąnakt ir dar dieną Kijevas atsilaikys ir tada galima derėtis jei jie ten dar siūlo, nes praradus Kijevą ir sutikus derėris gali atrodyt panašiai kaip prieš tai Donbase po apsupčių vykdavo derybos, lyg su Rusijos malone. Švedijos ir Suomijos vietoj galvočiau, kad iškart siūlytis į NATO, būtų puiki "dovanėlė" jam, jei tai nebūtų viena iš putlerio sąlygų derybose su Ukraina. Šiaip putlerio taktika iki šiol, būdavo ir pasiekt kažkokiį pranašumą . kariniuose veiksmuose ir tada sutikt derėtis. Penktadienis iki pietų atrodė gan slogiai Ukrainoje, bet į vakarą kažkaip pradėjo panašėt, kad Ukraina gerai laikos neskaitant Kijevo apylinkių. Kas kiek stebina per dvi dienas Ukraina rodo nemažai medžiagos su sunaikinta technika ar paimtais rusų kariais, lyginant su ankstesne invazija, tai yra daug. Belieka spėt ar čia taktika kažkokia kitokia ukrainiečių ar tokiom masėm varo rusai, kad tuo pačiu metu ir žūsta rusų daug ir patenka į nelaisvę, bet kai kur ir atsitraukt tuo pat metu tenka.

                  Comment


                    Tai faktas, kad dabar su daugiau technikos rusai varo, juk tada apskritai žaliais žmogeliukais apsimetinėjo, tai neprisiveši daug tankų.

                    Comment


                      Ukrainos ginkluotosios pajėgos popietę paskelbė iki šiol nukovusios daugiau kaip 1 000 Rusijos užpuolikų. Tokių didelių nuostolių per tokį trumpą laiką Rusija iki šiol nėra patyrusi jokiame konflikte, penktadienį tviteryje pareiškė Ukrainos kariuomenė.
                      Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl....d?id=89552085

                      Comment


                        Įdomu kaip raportuojamos žūtys pačioje Rusijoje, ar teisingai sako, ar meluoja, kad pvz ne 1000, o 50 žuvo?
                        Kas moka skaityt rusiškai, ką jų pagr. portalai apie tai rašo?

                        Comment


                          Parašė Gator Rodyti pranešimą
                          Įdomu kaip raportuojamos žūtys pačioje Rusijoje, ar teisingai sako, ar meluoja, kad pvz ne 1000, o 50 žuvo?
                          Kas moka skaityt rusiškai, ką jų pagr. portalai apie tai rašo?
                          Nestebėjau paskutiniu metu rusų puslapių,bet vakar per Solovjovo tv cirkelį kažkoks ten ekspertas , gal buvęs karininkas nelinksmu veidu "porino", kad iš esmės rusų aviacija sėkmingai įvykdė užduotis, nei vienas lėktuvas, sraigtasparnis nenumuštas, tik pasakė vienas priverstinai nusileido, dėl tech. priežasčių, o vienas lėktuvas nukrito netoli Voronežo ir dėl kažkokių gedimų. Nors puikiai matėsi numušamas rusų naikintuvas ir jis nelabai galėjo būt kažkur kitur numuštas. Daugiau nežiūrėjau nes ten sunku ir 5 min ištvert tą absurda, dar šiandien spėjau užmatyt tą skabejevą su popovu, tai porino, kad atseit traukias ir pasiduoda ukrainiečiai, bet ir toj laidoj dalyvių balsai tokie gan pritilę ir liūdni. Bent tiek gerai.
                          Paskutinis taisė mag; 2022.02.26, 01:46.

                          Comment


                            „JPMorgan Chase“ ir „Citigroup“ – vieni didžiausių Volstrito bankų – perspėjo JAV prezidentą J. Bideną, jog Rusijos atjungimas nuo SWIFT sistemos gali duoti priešingą nei pageidaujamą rezultatą, skelbia „Bloomberg“.

                            Jie siūlo, kad Vašingtonas prieš V. Putino režimą naudotų kitus ginklus. Tuo metu bankai, turintys mažiau tarptautinio verslo, sako, jog situaciją galėtų sukontroliuoti.

                            Pasak oponentų, Rusijos išspyrimas iš kritinės globalios sistemos, apdorojančios apie 42 mln. pranešimų kasdien, galėtų paskatinti infliaciją, stumtelėti Rusiją arčiau Kinijos bei rusų finansinius sandorius apsaugoti nuo Vakarų priežiūros. Taip pat perspėjama, jog Rusijos atjungimas nuo SWIFT galėtų paskatinti alternatyvios sistemos kūrimą bei keltų grėsmę USD dominavimui tarptautinėje prekyboje.

                            Vz.lt

                            Comment


                              NATO Stoltenbergo vardu lyg ir pažadėjo padėt ginklais ir oro gynybos sistemomis Ukrainai(Wow jei tiesa).:
                              https://biz.censor.net/news/3319233/...yanoyi_oborony
                              Man tik kyla klausimas, jei rusai 2014 pylė iš savo teritorijos ukrainiečius artilerija, tai gal ir NATO galima? Beje jau atsiranda graži legenda(tikėkimes tikra istorija) kaip Ukrainos pilotas numušinėja rusiškus naikintuvus. Vienas video buvo, kaip nukala Su-27 po to dar pasisukiodamas kaip tyčiodamas. Gal ir kažkiek ten likusių naikintuvų gali kilt iš kokios Rumunijos, o gal ir kyla.

                              Comment


                                žymus ukrainiečių valstybininkas Antonas Geraščenko naktį įdėjo vingrų bet įžvalgų tekstą. Tai, ką mes jau numanome kelias paskutines valandas, jis išskleidžia per detales į ateities vaizdą. Deja, pagal mane, tarp šios nakties taktinių vilčių ir būsimos strateginės pergalės per didelis laiko tarpas. tikėkimės, ukrainiečiai atsilaikys dar bent kelias naktis:

                                https://www.facebook.com/anton.geras...68181209935354

                                P.S. paskutinių minučių naujienos suteikia vilčių, kad dar kelios naktys - įmanoma.

                                Comment


                                  Cyberattacks by Russia on members of the alliance "can trigger Article 5," warns NATO head Stoltenberg.

                                  Disclose.tv

                                  Comment


                                    Illia Ponomarenko

                                    Yet another Russian Ilyushin Il-76 has been downed near Bila Tserkva, Ukraine’s State Agency for Special Communications says. The Battle of Vasylkiv Airfield rages high.

                                    Comment


                                      Atakuojami interneto tiekėjai, kad sutriktų komunikacija.
                                      Confirmed: Significant internet disruption registered in #Ukraine-controlled city of #Kharkiv shortly after huge explosions heard; users report loss of fixed-line service on provider Triolan while cellphones continue to work

                                      Comment


                                        Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                        Įdomu kaip raportuojamos žūtys pačioje Rusijoje, ar teisingai sako, ar meluoja, kad pvz ne 1000, o 50 žuvo?
                                        Kas moka skaityt rusiškai, ką jų pagr. portalai apie tai rašo?
                                        Nieko. Visiškai jokių pranešimų. Net ir jokių vaizdų foto apie sunaikintą ukrainietišką techniką ar paimtus į nelaisvę karius, kas buvo ypač populiaru ankščiau. Ten įvestas draudimas - pranešimus apie situaciją privaloma imti ir skelbi iš oficialių kariuomenės šaltinių.

                                        Comment



                                          Here’s something: Communist Party member & State Duma deputy Mikhail Matveyev calls for an immediate end to Russia’s war w/ Ukraine. “I voted to recognize the DNR/LNR for peace, not for war. For Russia to become a shield, so they wouldn’t bomb the Donbas—not so [we'd] bomb Kyiv.”

                                          Two US officials confirmed that Ukraine shot down a second Il-76 transport aircraft tonight. If true, this would be a really significant mistake for the Russian military, and possibly the worst loss of life for the Russian Airborne Forces since the 2nd Chechen War.
                                          Paskutinis taisė Galys; 2022.02.26, 05:48.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X