Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prancūzijos prezidento rinkimai - 2017

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Hmm, asmeniškai procentai mažoki

    Comment


      #22
      /\ Kaip ir dauguma viešų internetinių apklausų, tai mažai ką bendro turi su realybe.
      Jau pasklelbti preliminarūs balsavimo rezultatai.

      Comment


        #23
        Istoriniai Prancūzijos prezidento rinkimai: antrame ture – E.Macronas ir M.Le Pen
        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

        Comment


          #24
          I turo rezultatai.





          II ture gegužės 7 d. varžysis -
          Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron
          Marion Anne Perrine Le Pen

          Comment


            #25
            Lietuvos žiniasklaida jau trimituoja, kaip Macronas būtų gerai Lietuvai. Maždaug Lietuvai dar negana liberalizmo, globalizmo ir leftizmo? Dar rašo, kad M. Le Pen neturi šansų. Visus metus rašė, kad ir Trumpas neturi šansų. Galėtų kai kada ir kukliai patylėti. Kaip rinkimai Prancūzijoje bepasibaigtų, jie jau parodė naują tendenciją - senosioms tradicinėms partijoms pasiūlyta eiti į pensiją.

            Čia normalesnė Macrono analizė .
            R. Navickas, FB
            E.Macron'as: Tolerantiškos spaudos pastangomis lipdomas naujasis Obama. Į mentalinę vergovę patekusi pedofilijos auka nori būti Prancūzijos prezidentu?
            Panašu, kad mūsų spauda bando per šiaudą išpūsti naują prancūzišką varlę iki Europos gelbėtojo dydžio. Žlugus dešiniojo kandidato Filono viltims būsimuose Prancūzijos Prezidento rinkimuose, spauda stvėrėsi šiaudo.
            Dabar jų naujas idealas - riteris sindinčiais šarvais ant balto žirgo, kuris nukirs galvą LePen slibinui - Emmanuel'is Macron'as!
            Keistokas personažas, atvirai sakant. Prisistato, kaip leftistas ir liberalas, eurofilas ir federalistas, atvirų sienų ir masinės imigracijos bei pabėgėlių įsileidimo šalininkas.
            Pagal biografiją - tipinis auksinio jaunimėlio atstovas, užaugęs be jokių rūpesčių pasiturinčių profesorių medikų šeimoje, pabaigęs elitinius mokslus ir 35-rių tapęs jauniausiu finansų ministru Prancūzijos istorijoje.
            Vienintelė kontroversija, neduodanti ramybės spaudai - jo šeimos kūrimo ir šeimyninio gyvenimo aplinkybės. Kurios išties sukelia minčių.
            Su savo žmona Emmanuelis susipažino, kai jam buvo 15, o jai 39 metai.
            Brigitte buvo jo mokytoja vidurinėje mokykloje. Solidi ištekėjusi matrona su trim vaikais, kurie buvo Emmanuelio bendraamžiais. Pasakojama, kad ji vedė dramos pamokas vakarais ir ruošė jaunąjį paauglį spektakliams. Ten ir užsimezgė jų meilės istorija.
            Kaip ten bebūtų, už tokius mokytojų ir vaikų santykius JAV ne mažiau, kaip dešimčiai metų sodina. Bet Prancūzija - ne JAV, čia kitoks požiūris į pedofilija ir vaikų tvirkinimą.
            Vėliau Brigitte išsiskyrė su vyru ir apsigyveno su 24 metais jaunesniu Emmanueliu. Nuosavų vaikų jie neturi, kas ir nenuostabu, atsižvelgiant į garbų nuotakos amžių, užtat jaunavedis aktyviai atlieka senelio vaidmenį ir popina žmonos anūkus. Kurių jos trys vaikai užgyveno net šešis!
            Vienžo, tikra šeimyninės laimės idilija.
            Rašoma, kad saugodamas šeimyninę laimę Emmanuelis Macronas net padavė į teismą už seksualinį priekabiavimą vieną jauną ir žavią bendradarbę, kurį pasitikėdama savo jėgomis pabandė nuvilioti gražuolį bankininką nuo jo garbios žmonos.
            Pikti liežuviai Prancūzijos parlamente šneka, kad visas šis matriarchato anturažas tėra elementari kriptogėjaus priedanga.
            Neva, situacija analogiška, kaip su kitos garbios matronos iš Rusijos - Alos Pugačiovos vyrais. Visais tais kirkorovais, galkinais ir co. Kurie irgi tinka matronai į vaikus pagal amžių ir mėgsta bovytis su jos anūkais.
            Betgi, žvakės nelaikiau, spręsti nesiimu.
            Vienok, personažas tas E.Makron'as išties keistas. Bent jau vyro akimis.
            Nežinau, ką mūsų moterys apie tokius mano?
            Spauda rašo, kad Prancūzijos moterys alpsta nuo to Macrono grožio bei žavesio ir kad joms itin imponuoja jo ištikimybė pensijinio amžiaus žmonai ir jos anūkams. Žiū, kartu su gėjais dar tikrai išrinks tokį žavuolį.
            Paskutinis taisė senasnamas; 2017.04.24, 16:48.

            Comment


              #26
              senasnamas už Le Pen, čia ir taip aišku (t.y. už tą patį, kaip ir putinas). Blogeris Zeppelinus (R. Navickas) nenustebino, jis visą laiką pasinešęs ant pedofilijos.
              Paskutinis taisė digital; 2017.04.24, 16:53.

              Comment


                #27
                Dar įdomu tai, kad M. Le Pen palaiko daug jaunimo. Kitaip sakant, skirtingas kontingentas lyginant su Brexit balsavimu.
                Čia šiek tiek nuosaikesnė apžvalga, V. Sinica, FB
                Visada verta pasiklausyti protingo liberalo po Prancūzijos rinkimų pirmo, sugulė kelios mintys:
                a) beveik garantuotai laimės Macronas (kažkoks labai gudrus analitikas, prognozavęs Trumpo pergalę, suskaičiavo kokio Le Pen ir Macrono rinkėjų aktyvumo skirtumo reikia, kad ji laimėtų. Lyg 30 proc. Teoriškai įmanoma, praktiškai nelabai).
                b) Kita vertus, kaip rašo politico.eu, Le Pen jau laimėjo ta prasme, kad jos retorika ir keliamos problemos iš marginalių tapo centrinėmis, o pozicija kai kur - nauja norma. http://www.politico.eu/…/marine-le-p...front-has-…/
                c) 60 proc. prancūzų balsavo už euroskeptiškus politikus, siūliusius mažų mažiausiai reformuoti ES (Le Pen, Melechon, Fillon). Nepasitenkinimas globalizmu ir ES valdysena yra didžiulis ir Macronas šia prasme atstovauja mažumą. Le Pen tą supranta ir labai norėtų, kad prancūzai antrame ture balsuotų pagal principą tautinė valstybė versus globalizmas (https://goo.gl/uYb5ec). Jeigu prancūzai balsuotų taip, greičiausiai labai daug jų liktų namuose (Macronas būtų priimtinesnis kitom prasmėm, bet nepakenčiamas dėl globalizmo, tad nebūtų už ką balsuoti) ir ji turėtų šansų. Visgi žmonės taip nebalsuoja.
                d) lietuviai gali atsikvėpti, kad nėra kvailesni rinkėjai už vakariečius. Prancūzai labai norėjo pokyčių ir balsavo už pokyčius, ar bent taip manė. Tą geriausiai liudija abiejų tradicinių partijų nesėkmė. Valdantieji socialistai liko toli toli. Bet kas yra rinkimų favoritas Macronas, jeigu ne valdantysis? Praėjusios kadencijos ministras, laiku pasitraukęs iš posto ir apsimetęs nepriklausomu kandidatu. Visiškas Hollande`o politikos tęsėjas, tik jaunas ir charizmatiškas. Lietuvoje neseniai pabandėm šitą scenarijų: balsavom už antisisteminius pokyčius, kuriuos turėjo atnešti praėjusios vyriausybės ministras. Bent kol kas gavom tęstinumą tęstinumą gaus ir prancūzai.
                e) prancūzai tuo tęstinumu nesidžiaugs. Laikas ir politinės tendencijos (migrantai, terorizmas, ES merdėjimas) veikia Le Pen naudai. Visiškai priešingai nei balsuojant dėl Brexit, Prancūzijoje Le Pen renka jaunimas, o jos bijo senimas, 1968-ųjų dvasios karta. Pagal apklausas Le Pen palaikė 40 proc. jauniausios amžiaus grupės rinkėjų. Duokite jiems dar 5 metus tokio paties proeuropietiško globalistinio socializmo su atvirom sienom ir praturtinančia įvairove ir stipriai laikykitės per 2022 metų rinkimus.
                f) Mes, tiesa, galim nepergyventi. Po Macrono pergalės ES judėjimas ta pačia susinaikinimo kryptimi garantuotas ir 2022 gali nebebūti ko saugoti nuo Le Pen euroskeptiškumo. Paviršutiniškai žiūrint, galiu suprasti, kodėl politologai komentuoja, kad Macronas mums gerai, nes užtikrina ES stabilumą. Čia jei laikysim, kad ES stabiliai sekasi. Man regis, ES visgi stabiliai juda į susinaikinimą, visur Europoje mažėjant jos šalininkų ir nepripažįstant to priežasčių. Todėl, turėdamas galvoje, kad Rusijos klausimu viskas vis tiek priklauso nuo Trumpo, o ne nuo Prancūzijos, manau, kad ir mums, ir ES iš tikrųjų labai abejotinai Macronas bus palankus kandidatas. Malonus - taip. Paprastas - taip. Bet ar jo pergalė padės ES išsigelbėti? Tikrai ne.

                Comment


                  #28
                  Kad Makaronas nėra normalus tai tik aklas gali nematyti.

                  Comment


                    #29
                    Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                    Kad Makaronas nėra normalus tai tik aklas gali nematyti.
                    O tai jau Le Pen normali?

                    Comment


                      #30
                      /\ abu jie verti vienas kito. Mums (ir Europos stabilumui), žinoma, Macron geriau.

                      Comment


                        #31
                        Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                        Kad Makaronas nėra normalus tai tik aklas gali nematyti.
                        Kuo?

                        Comment


                          #32
                          M. Le Pen: Prancūziją valdysiu arba aš, arba A. Merkel
                          Kandidatai į Prancūzijos prezidento postą – centristas Emmanuelis Macronas ir kraštutinių dešiniųjų lyderė Marine Le Pen – trečiadienį susirungė aršiuose per televiziją transliuotuose debatuose ir pristatė itin skirtingas vizijas apie savo šalies ateitį.

                          Comment


                            #33
                            Prieš pat rinkimus – smūgis E. Macronui: įsilaužėliai nutekino šimtus tūkstančių el. laiškų
                            Centristo kandidato komanda pažymėjo, kad dokumentai buvo nutekinti „paskutinę oficialios kampanijos valandą“, ir tai „aiškiai yra demokratijos destabilizavimo klausimas, kaip nutiko ir per praėjusią prezidento (rinkimų) kampaniją Jungtinėse Valstijose.“

                            Šį incidentą ėmėsi tirti Prancūzijos rinkimų priežiūros institucija.

                            Šie dokumentai socialiniuose tinkluose pasklido penktadienį prieš vidurnaktį, kai 39 metų E. Macronas ir jo varžovė, ultradešiniųjų pažiūrų kandidatė Marine Le Pen, oficialiai baigė rinkimų kampaniją prieš sekmadienį vyksiantį balsavimą. E. Macrono padėjėjai sakė, kad šis nutekinimas „neturi precedento per rinkimų kampaniją Prancūzijoje“.

                            Comment


                              #34
                              Neabejotinai KGB/FSB darbelis.

                              Comment


                                #35
                                Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                Neabejotinai KGB/FSB darbelis.


                                https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
                                Flickr

                                Comment


                                  #36
                                  48 metų Marine Le Pen, surinkusi 21,4 proc. balsų – skandalingosios partijos „Nacionalinis frontas“ įkūrėjo Jeano-Marie Le Peno, pagarsėjusio antisemitiniais pasisakymais, dukra.

                                  Kandidatės į Prancūzijos prezidento postą kampaniją lydi skandalai. Teisinę neliečiamybę turinčiai M.Le Pen buvo pateikti kaltinimai fiktyviai įdarbinus parlamento patarėjus ir tokiu būdu pasisavinus ES pinigus. Naujausiais duomenimis, suma siekia beveik 5 mln. eurų. M.Le Pen reputaciją taip pat temdo iš Rusijos banko gauta dosni finansinė parama bei geri santykiai su Vladimiru Putinu.

                                  Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...gas_infoblokas
                                  Su tokia biografija ją galima nuleisti tik į kanalizaciją.

                                  Comment


                                    #37
                                    Proeuropietiškas E.Macronas imigrantų atžvilgiu palaiko ES politiką. Kandidatas į prezidento postą siūlo investuoti į imigrantų integraciją Prancūzijos visuomenėje, o ne imtis jų deportacijos.

                                    Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...gas_infoblokas
                                    Nors tikslas kilnus, tik svarbu dar labiau neišnervuoti žmonių ir tada nacionalistai jau tikrai bus valdžioje. Integracija turi vykti ne lipimo ant vietinės liaudies galvų sąskaita.

                                    Anksčiau buvo norma, jei atvykai nelegaliai tave deportuoja. Be vizos negalėdavai patekti į šalį. Europa gali ir išlikti atvira, kaip jis teigia, bet atvira žmonėm, o ne asocialam, vagim, žudikam. Turi būti kažkokia kontrolė, gyvename gi ne angelų pasaulyje.
                                    Paskutinis taisė andyour; 2017.05.07, 08:17.

                                    Comment


                                      #38
                                      http://www.davidpuente.it/blog/2017/...teri-di-mosca/
                                      What does the word highlighted in red above? It is the name of the company the person works this Russian university in the list, namely the " Eureka " in St. Petersburg that operates right in computer science on behalf of the Russian Defense Ministry , the Ministry of Foreign Affairs and numerous other government agencies:
                                      WikiLeaks нашла «российский след» во взломе почты штаба Макрона
                                      https://republic.ru/posts/82689
                                      Paskutinis taisė Arunasx; 2017.05.07, 09:08.
                                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                      [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                      Comment


                                        #39
                                        Man tik sunkiai suvokiamas praktiškai visų Prancūzijos vyriausybių prorusiškumas. Kazokai 19a. nusiaubė Paryžių, prancūzus vaikė kaip šunis ir girti prievartavo, o jie dabar gatavi griauti NATO vienybę dėl Rusijos. Lyg negalėtų išgyventi be tos Rusijos. Nepatinka man prancūzai visiškai.

                                        Comment


                                          #40
                                          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                          Man tik sunkiai suvokiamas praktiškai visų Prancūzijos vyriausybių prorusiškumas. Kazokai 19a. nusiaubė Paryžių, prancūzus vaikė kaip šunis ir girti prievartavo, o jie dabar gatavi griauti NATO vienybę dėl Rusijos. Lyg negalėtų išgyventi be tos Rusijos. Nepatinka man prancūzai visiškai.
                                          A. Bačiulio FB:

                                          Primenu visiems, kurie planuoja rytoj džiaugtis Macrono pergale - ateina leftistinis savanaudiškas diktatoriūkštis, niekinantis Vidurio ir Rytų Europos "untermenšus".

                                          LePen jums nepatinka, nes pinigus iš rusų ima, nes prancūzų isteblišmentas jai neduoda?

                                          Tai dar de Gaulle nubrėžė antiamerikietišką "Europos nuo Atlanto iki Uralo" Prancūzijos geopolitinę strategiją, išėjo iš NATO ir pradėjo draugauti su Rusija (tuo metu, beje, komunistine).

                                          Ir niekas nuo tada nepasikeitė Prancūzijos politikoje. Ar Sarkozy, ar Hollande, ar Macronas, ar LePen - visi jie draugaus su Rusija prieš Vokietiją ir Ameriką.

                                          Prancūzijoje nėra ir nebus politiko, palankaus mums (t.y., Vidurio Rytų Europai), nes Prancūzijos strategine partnere Rytuose nuo 1871 metų yra Rusija.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X