Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Galys Rodyti pranešimą
    Prezidentė pasirašys, nes supranta, kad nieko geresnio vistiek neras, o kas ir kaip ten tvarkysis aišku ir be ministro.
    Neras kur? Manau galima rasti, net ir pačios partijos viduje, esmė, ar yra noro. Taip išeina prezidentei irgi p* ant aplinkos apsaugos kaip ir Skvernui, jei pasirašinės ant bet kokios kandidatūros?
    Flickr

    Comment


      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
      Patirties turintis Navickas vykdė ką reikia, tai šioji tuo labiau vykdys. Tai kaip ir nėra didelio skirtumo, kas toje garbingoje ministro kėdėje sėdi .
      Tai "Norfos" savininkas Dundulis ir rašė kaip tik apie tokius ministrus, kurie neįgalūs vykdyti veiklos savarankiškai.

      Comment


        Jei viceministre liks Brandišauskienė, tai Aplinkos ministerija taps oficialiai labiausiai sexy ministerija.
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

        Comment


          Parašė Lettered Rodyti pranešimą

          Neras kur? Manau galima rasti, net ir pačios partijos viduje, esmė, ar yra noro. Taip išeina prezidentei irgi p* ant aplinkos apsaugos kaip ir Skvernui, jei pasirašinės ant bet kokios kandidatūros?
          Kad jau pusantro mėnesio praėjo kaip ieško, turbūt visi suprantame, kad nieko rimtesnio nepavyko rasti. Dėl prezidentės pasirašymo, tai čia galima įvairiai interpretuoti, na tarkime vienas pravijimas, gal dar ir pateisinamas vienu ar kitu atveju, bet kai pusantro mėnesio ieškoma, tai suprantama, kad nėra iš ko rinktis, tad gręsia dar koks pusantro mėnesio be ministro. Būtų antras pravijimas ir pradėtumėte rašyti, kad Grybauskaitė mobilizuoja Skvernelio rinkėjus. Tiesiog valstiečiai yra išrinkti, kaip ir Grybauskaitė, todėl turi prisiimti politinę atsakomybę, prezidentė, kartais pavetuoja kokį įstatymo projektą(dėl ko jai ačiū), bet negali vetuoti visko iš eilės, nes žalstiečiai irgi rinkti. Jei tauta jiems patikėjo valstybės vairą, tai prezidentė jais juk irgi kažkiek turi pasitikėti?

          Comment


            Rysium su tuom, kad mano veiklai Aplinkos ministerija tai motina saule, tai ten butent ir reikia teisininko. Bebru saugotojo, ar kankoreziu eksperto ten niekada nereikejo ir nereikes. Galbut prades krutint Statybos ir Teritoriju planavimo teises aktu dziungles, nuo kuriu Navickas zegnojosi vos tik isgirdes.
            Show must go von!

            Comment


              Įdiotų ir piarščikų Surplio, Skvernelio ir Co svaisčiojimai malami į miltus pačių valstybės institucijų:
              Maisto kuponų idėją į miltus mala vis daugiau ministerijų, VMI neturi tam specialistų https://www.15min.lt/verslas/naujien...mi-662-1096236
              Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
              [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

              Comment


                Dar vienas maištininkas valstietijoje.

                M.Puidoko manymu, „valstiečiai“ subūrė neoliberalią ir neokonservatyvią vyriausybę, kuri negali įgyvendinti LVŽS politinių tikslų. „Orientacija į stambiojo verslo interesus lėmė kylančias dujų ir elektros kainas“, – liberalias Vyriausybės pažiūras argumentavo jis. „LVŽS tapo per daug priklausoma nuo vieno žmogaus valios. Dėl to daug gerų žmonių nesiima iniciatyvos, laukdami lyderio sprendimo“, – sakė M.Puidokas, pabrėždamas, kad daugelis reformų buvo atliktos skubotai, jų neaptarus. „Bijau, kad artėjame prie situacijos, kai svarbius ir reikšmingus darbus daranti LVŽS gali pralaimėti rinkimus“, – įspėjo Seimo narys.

                Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1096458?copied
                Koks GL galėtų pasimokyti iš Puidoko, kaip varyti ant valstiečių.

                Karbauskio atsakymas:

                Kažkas negerai su Seimo nariu atsitiko, negaliu paaiškinti, atrodo, kad jis kažkokioje kitoj realybėj gyvena, šneka apie tai, ko nėra. Kad kas nors pas mus frakcijoj palaikytų tai, ką jis sako, labai stebėčiausi“, – 15min sakė R.Karbauskis komentuodamas M.Puidoko žodžius, išsakytus penktadienį surengtos spaudos konferencijos metu. „Jam vis sunkiau ir sunkiau darosi atskirti realybę, kur tikrai yra taip, o kur menama, jo įsivaizduojama realybė“, – tikino R.Karbauskis. Spaudos konferencijoje M.Puidokas aiškino, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) subūrė neoliberalią ir neokonservatyvią Vyriausybę, kuri negali įgyvendinti partijos politinių tikslų, kad LVŽS tapo per daug priklausoma nuo vieno žmogaus valios, kad partiją žlugdo autokratinės tendencijos. „Jeigu tai būtų jumoro šou, aš labai ilgai juokčiausi“, – atsakydamas Seimo nariui teigė R.Karbauskis ir pridūrė, kad tokioms mintims iš LVŽS frakcijos galėtų pritarti nebent Naglis Puteikis.

                Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1096510?copied
                Vargšas Puteikis greičiausiai gavo skuduru, nes trukdo Skverneliui rinktis prezidentinius balsus. Nepažįstu Puteikio, bet bet kuris, turintis kiaušų užuomazgas sugebėtų įsižeisti.

                Beje, Puidokas, vakarykštėje #NeSpaudai labai užtikrtinai šnekėjo, kad frakcijoje turi palaikymą, gal dėl to karbaukarbau, nežada mesti jo iš frakcijos, nes Džiugelis po panašių bajerių skrido neatsisukdamas.

                Update'as:

                Kauno savivaldybės vaikų globos namai, kuriuose auga devynmetė, kurios įvaikinimo siekė pora iš Naujosios Zelandijos, kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl Seimo nario Mindaugo Puidoko veiksmų.

                Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=80257743
                Įdomu kada gautas kreipimąsis į prokuratūrą, po Puidoko kalbos valstiečių meete, vakar po Puidoko inerviu ar prieš šiandieninį interviu. Bet gal kiek svarbiau, kad Kauno savivaldybė ir Karbauskis vienas kitą greit supranta.
                Paskutinis taisė Galys; 2019.02.01, 14:45.

                Comment


                  LRT tyrimas. „Lietuvos geležinkeliuose“ viešuosius pirkimus laimi tos pačios įmonės, į krovinius taikosi galingi konkurentai iš Rytų



                  Į baltarusišką tranzitą, kuris – panašių apimčių ir taip pat kol kas „Lietuvos geležinkelių“ rankose, yra nusitaikiusi kita įmonė – UAB „Gargždų geležinkelis“. Ši priklauso Klaipėdos verslininkui Igoriui Udovickiui, kartu su Baltarusijos kalio trąšų gamykla „Belkali“ valdančiam ir didžiausią Baltijos šalyse Birių krovinių terminalą. LRT Tyrimų skyrius jau rašė apie tai, kad I.Udovickis rinkimuose į Klaipėdos miesto tarybą remia valdančiąją Valstiečių ir žaliųjų sąjungą maksimalia leistina suma. Rinkimuose jis kartu su verslo partneriais palaiko Valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovą Arvydą Vaitkų, pretenduojantį į mero postą. Taigi, Į Baltarusijos tranzitą taiko su aukščiausiais valdančiaisiais sluoksniais Baltarusijoje susijusi įmonė UAB „Gargždų geležinkelis“, į Kaliningrado – „LGC Cargo“, tiesiogiai susijusi su Latvijos politikais ir Rusijos valstybės valdomais Rusijos geležinkeliais („Rossijskije železnye dorogi“). „LGC Cargo“ kontrolinis akcijų paketas – 51 proc., priklauso latviškai bendrovei „Baltijas Tranzitas Serviss“, o iš šios gijos veda iki pat buvusio Rusijos geležinkelių vadovo Vladimiro Jakunino, vis dar įtakingo Rusijos veikėjo, kuris yra įrašytas į 2014 m. JAV sudarytą sąrašą Rusijos politikų, pareigūnų ir verslininkų, kuriems yra taikomos sankcijos.

                  Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1098502?copied

                  Comment


                    Parašė Galys Rodyti pranešimą
                    LRT tyrimas. „Lietuvos geležinkeliuose“ viešuosius pirkimus laimi tos pačios įmonės, į krovinius taikosi galingi konkurentai iš Rytų
                    Atrodo taip lengvai geležinkeliams Dailydkos atsikratyti nepavyks...

                    Manoma, kad vienas pagrindinių UAB „LGC Cargo“ tikslų – krovinių geležinkeliais tranzitas per Lietuvą iš Rusijos į Kaliningradą. „LGC Cargo“ valdybos pirmininku yra išrinktas Stasys Dailydka, buvęs „Lietuvos geležinkelių“ vadovas.

                    Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...?copied&copied
                    Flickr

                    Comment


                      Nieko nauja, valdžios keičiasi traukiniai rieda. Užbėgdamas už akių kaltinimams, kaip valstiečiai parsidavė rusams, priminsiu, kad tam pačiam V. Jakuninui ordiną yra įteikęs V. Adamkus.

                      Comment


                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                        Atrodo taip lengvai geležinkeliams Dailydkos atsikratyti nepavyks...
                        Tekstas kaip "karas ir taika" pagal juridinių veikėjų kiekį, bet turbūt esmė yra čia:
                        Tačiau, jo manymu, taktika, kurios ėmėsi „Lietuvos geležinkeliai“ – ir jiems, ir „Gargždų geležinkeliui“ nesuteikti galimybės vežti krovinius šiais metais, - galiausiai atsisuks prieš pačius „Lietuvos geležinkelius“.

                        „Čia problema labai rimta. Ir įdomi. Aišku, bijoma įsileisti naujus konkurentus, tai yra iš esmės Lietuvoje geležinkelių transporte konkurencijos nėra. Ir šiuo metu tokie žaidėjai kaip „LGC Cargo“ ir „Gargždų geležinkelis“, galima sakyti, yra neteisėtai ignoruojami. Lietuvos geležinkelių infrastrktūra, tiek inspekcija, kuri kuruoja šiuo metu leidimų išdavimą, praktiškai elgiasi neprisilaikydama tvarkos ir įstatymų, ir tai rodo, kad kai Valstybės kontrolė, tikrindama pajėgumų galimybes, nustatė, kad tie pajėgumai neišnaudojami 39 proc. O mums atsakoma ir aiškinama, kad tokių pajėgumų nėra“, – sako S. Dailydka.

                        Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...?copied&copied

                        Comment


                          Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vadovas Ramūnas Karbauskis sako, jog apie kandidatavimą į prezidentus paskelbęs Mindaugas Puidokas negalės likti nei frakcijoje, nei užimamose pareigose Seime.

                          Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith...33571#cxrecs_s
                          Kadangi šiandien valdančiąją koalicija paliko/paliks du nariai, tai formaliai koalicija nebeturės seimo daugumos. (52 valstiečiai, 11 socdarbiečių ir 7 TT'uškos - viso 70)

                          Comment


                            Kai kam aišku atrodys, kad jiems viskas leistina ir "vsie zakonno", ypač turint VRK pirmininkę po karabaso padu:
                            LVŽS gali atsirūgti žemės ūkio ministro Seimo rinkimų kampanija https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...kimu-kampanija
                            Nors leistinas dydis nebūtų viršytas, VRK darbuotojai atkreipia dėmesį, kad publikacijų skelbimo išlaidos sudaro 16,61 proc. leistino limito. Dėl to keliamas klausimas, ar nebuvo šiurkščiai pažeistas Politinių kampanijų finansavimo ir finansavimo kontrolės įstatymas.
                            Pripažinus pažeidimą šiurkščiu, LVŽS grėstų netekti dalies valstybės dotacijos.
                            Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                            [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                            Comment


                              Kad ir iš Sirijaus, bet Puidokas turi ir neblogų minčių:

                              M.Puidokas paragino R.Karbauskį kartu pasitikrinti sveikatą pas profesionalius medikus ir jų išvadas visuomenei pateikti viešai.

                              Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1101950?copied

                              Comment


                                Iš „valstiečių“ pas konservatorius perbėgo R.Martinėlis https://www.15min.lt/naujiena/aktual...lis-56-1102522
                                Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                Comment


                                  Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                  Kai kam aišku atrodys, kad jiems viskas leistina ir "vsie zakonno", ypač turint VRK pirmininkę po karabaso padu:
                                  LVŽS gali atsirūgti žemės ūkio ministro Seimo rinkimų kampanija https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...kimu-kampanija
                                  Kaip ir reikėjo tikėtis, eilinis kartas, kai VRK pirmininkei Laurai Matjošaitytei "vsie zakonno":
                                  VRK: ministras Giedrius Surplys nepasinaudojo tarnybine padėtimi rinkimų agitacijai https://www.15min.lt/naujiena/aktual...vzs-56-1102088
                                  Darbo grupė atkreipė dėmesį, kad ministras Šakių rajone su viceministrais ir patarėjais lankėsi šeštadienį, tačiau oficialioje darbotvarkėje apie šį vizitą nepranešta, tuo metu ankstesni savaitgaliais vykę ministro vizitai darbotvarkėje buvo nurodomi. Atsižvelgdama į Visuomenės informavimo etikos komisijos vertinimą, jog „sunku įsivaizduoti, jog agrarinių rajonų žiniasklaida ignoruotų tokį nekasdienį įvykį ir jo nenušviestų“, VRK darbo grupė peržiūrėjo kitus „Ūkininko patarėjo“ straipsnius apie G.Surplį ir nustatė, jog klausimų sukėlęs straipsnis aprašė G.Surplio vizitą į Griškabūdį – rajoną, kuriame jis iškeltas kandidatu. Ir kai vizitų į regionus buvo ne vienas, detalios informacijos apie juos rasti nepavyko.
                                  Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                  [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                  Comment


                                    Seime gimsta naujas politinis aljansas: stabdys „valstiečių“ buldozerį

                                    Valdančiosios koalicijos veikla besipiktinančios parlamento opozicinės frakcijos tariasi dėl galimybės suremti pečius ir pagaliau išsirinkti jų interesams atstovausiantį lyderį. Beveik pustrečių metų bendros kalbos dėl to neradę konservatoriai, liberalai ir socialdemokratai dabar, panašu, nusiteikę susitarti.
                                    Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...KH-xExI&copied

                                    Comment


                                      Po visuomenės kritikos A.Veryga keis įsakymą dėl naujos kompensuojamųjų vaistų tvarkos https://www.15min.lt/naujiena/aktual...kos-56-1114008
                                      „Ministras teiks įsakymo projektą, dabar nustatyta tvarka, kad pirmiausia pacientui pasiūlomas pigiausias kompensuojamas vaistas. Tais atvejais, jei bus nustatytos neigiamos reakcijos ir pacientui jis netiks, tada gydytojas išrašys kitą vaistą ir už tą kitą vaistą bus kompensuojama pigesnio kaina visa, reikės tik sumokėti nedidelę priemoką ir tos aistros kurios yra užvirę, kad galbūt netinkami vaistai bus išrašomi, neturi jokio pagrindo“, – sakė premjeras.
                                      Deklaracija skamba vienaip, o realybė kitokia, nes po pusės metų galima tikėtis geriausiu atveju antro vaisto eilėję, bet apie 3 ar 4 gali net nesvajoti, mokėsi pats visą kainą:
                                      Jei pacientas nenori rinktis pigiausio vaisto, gali rinktis kitą vaistą kaip nekompensuojamą ir už jį sumokėti visą kainą.
                                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                      [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                      Comment


                                        Premjeras prezidentei pateikė K. Mažeikos kandidatūrą į aplinkos ministrus https://www.vz.lt/verslo-aplinka/201...nkos-ministrus
                                        Poezija apie varpas internetą pralinksminęs Seimo narys: „Čia subtilus humoras“ https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktu...us-humoras.htm
                                        Tiesiu varpą tau, nors nei akių, nei veido nematau, ir ne žiūrėt, o imti, jeigu duoda, reikia, ir nesakykit, kad tik mane karštis veikia
                                        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                        [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                        Comment


                                          Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                          Premjeras prezidentei pateikė K. Mažeikos kandidatūrą į aplinkos ministrus https://www.vz.lt/verslo-aplinka/201...nkos-ministrus
                                          Poezija apie varpas internetą pralinksminęs Seimo narys: „Čia subtilus humoras“ https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktu...us-humoras.htm
                                          "...Tvirtos rankos glosto varpą, kibkime ir mes į darbą ..."

                                          Tiesa, o kaip dėl šito?
                                          "Ministras pirmininkas tvirtino, kad p. Mažeikai neturi sutrukdyti tapti ministru tai, kad 2015 m. kovą Marijampolėje jis mirtinai partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį žmogų. Pats Seimo narys teigė, kad nelaimė įvyko dėl itin prastų oro sąlygų, o žmogus į gatvę išėjo netikėtai."

                                          Comment

                                          Working...
                                          X