Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    /\

    Karbauskis vis bando aiškinti, kad 'negaliu atskleisti detalių, nes nukentės treti ir nevieši asmenys'. Tai įdomu kas tie treti asmenys? Negi Greta negali pakalbėti su savo mama ir paprašyti 'mama, davai parodom sutartį ir sąskaitų išklotines, kad visiems būtų ramiau'. Kadangi taip nepadaro - akyvaizdžiai kažką slepia.

    Parašė rmss Rodyti pranešimą
    Kodėl visi komentatoriai kurie rašo iš serijos 'Leiskit dirbti', 'Kodėl netikrinat tų kur milijonus vagia', "Jakilaitis lojo kaip šuo' ir t.t savo profiliuose kas kelias valandas nuolat dalinasi kažkokiais rusiškais postais? Neskaičiavau, bet perėjau per kokius ~30, gal 2 radau be tokių nesąmonių. Tada randomu pabandžiau prasieiti po profilius, kurie teigiamai komentuoja, bet keltų įtarimų - neturi mokymosi vietos, nuotrauka panašį į fake profilio ir t.t, praėjau kokius 15-20, radau 1 kuris dalinosi rusišką medžiagą. Kažkaip labai jau fishy atrodo, kas netikit - galit patys pabandyti.
    aš į kažką panašaus vakar atkreipiau dėmesį, kad lietuviškame Facebook socialiniame gyvenime dalyvauja Kremliaus troliai, kurių paskyros dažniausiai atrodo nelabai ir kaltos, jeigu ne karts nuo karto pasirodantis koks nors Rusiją šlovinantis ar NATO smerkiantis pranešimas. Bet ištiesų jų tas anketas ne daug kas seka ir nelabai jie kam įdomus, dėl to tikriausiai daug svarbesnis jų darbas yra komentuoti po daug sekėjų turinčių žmonių pranešimais.

    Deja, bet Karbauskis tik stiprina įtarimus, kad yra Kremliaus projektas. Tą įtarimą dar vakar pastiprino tai, kad jį puolė ginti net ne partiečiai, kurie jo kaip tik nepalaiko, o Kremliaus pasiuntiniai iš Lenkų rinkiminės akcijos ir Gražulis. Įdomu kokį atsakymą gautų iš VSD, jeigu Karbauskis nuspręstų paprašyti leidimo dirbti su slapta informacija. Belieka tikėtis, kad mūsiškiai VSD įdėmiai stebi visus jo veiksmus ir kad ankščiau ar vėliau viskas paaiškės. Apskritai VSD į savo metines ataskaitas galėtų įtraukti ir visokias analizes, kuriems politikams Kremlius bandė padėti, kuriuos bandė apdergti ir pan.

    Comment


      Parašė udrius Rodyti pranešimą
      Naaa... Tiesa sakant nesuprantu tokio trie..mo - džipas ne džipas miega nemiega. Realiai ar pagauta imant kyšį? Ne. Pagauta pramušinėjant reikamą įstatymą ? Ne.
      Tiek puslapių padarėt, galit pasakyti koks įstatiminis aktas pažeistas?
      Tai juk dabar ir vyksta gaudymo procesas, beje, labai įdomus, dėl to ir tiek puslapių

      Comment


        Paaiškėjo, kodėl automobilis pirktas per įmonę - dėl mažesnių mokesčių. Nors Lietuvoje turbūt kokie 99% prabangių automobilių perkami ne ant privataus asmens.
        Dar vienas įdomus faktas:
        Paklausta, dėl kokių priežasčių verslininkai mažąją bendriją perregistruoja į uždarąją akcine bendrovę, D.Čibirienė teigė, kad mažąją bendriją apsimoka steigti tuomet, kai verslas nėra labai mažas. „UAB apsimoka tada, kai įmonės savininkas niekur nedirba ir jis nenori mokėti „Sodrai“ mokesčių. Jis UAB gali save įdarbinti vienai valandai per mėnesį. Žmogus UAB gali išsisukti su 50 eurų alga ir nuo jos mokėti „Sodrai“ mokesčius. O mažajai bendrijai reikės mokesčius „Sodrai“ mokėti nuo minimalios algos (380 eur).
        https://www.facebook.com/raimondas.k...05?pnref=story
        Flickr

        Comment


          Jeigu automobilis perkamas per įmonę, taip sumažinant mokesčius, tai jis ir turi būti naudojamas įmonės reikmėms. Nežinau statistikos, kiek įmonių sukčiauja automobilius perkant ir juos naudojant ne pagal paskirtį, kaip ir nežinau statistikos kiek žmonių duoda kyšius, bet tiek vienas, tiek kitas veiksmas vienam iš politikos lyderių yra visiškai nederamas ir normalioje šalyje paaiškėjus tokiems faktams, toks politikas turi trauktis.

          Comment


            Jeigu galima aš tai paklausiu už udrių:

            1. Kada вор в законе ponas Kėvišas bus parištas už "ilgamečius nuopelnus Tėvynei", ar toliau turės savo draugo Kubiliaus stogą. Spėju, kad niekada.
            2. Kada "mes žinome geriau" partija užbaigs savo interesų žaidimėlius su Lietuvos saugumo garantu - kairuomene? Antai toks buvo puikus vyras (toks įvaizdis) Arvydas Pocius, kuris sėkmingai prie "neužmirštuolės" Juknevičienės buvo kariuomenės vadas, kuris be partinės vadovybės piršto pajudinimo bijodavo pirstelti ir daliniuose maksimum kas buvo daroma, tai normatyvų išlaikymas. Dar šis ponas (visuotiniu konserv-socdem užsienio politikos rotacijos principu) buvo po kadencijos išsiųstas Rumunijon ambasadorium dirbti. O gaila, nes namą per metus be paskolos pasisiatė (tokios neoficialios žinios - apkaltinti be reikalo nesinori žmogaus, gal kaip Juozas Pundzius aukso puodą rado), bet pikti lėžuviai plaka, kad taip staigiai išsiųstas, kad klausimų nekiltų niekam, o tuo metu su "nota bene" sutarčių buvo. Štai, kai žurnalistai paklausė Juknevičienės, kodėl prie jos nebuvo sutramdyta tai, kai ji kaltino J. Oleką aplaidumu ir nesiorientavimu situacijoje (kas irgi tiesa), tai ji atsakė, kad "tokios įmonės net nežinojo". Normaliai... kaip čia nežinosi, kaip žymiausio Lietuvos neposo Gabrieliaus žmonos darželyje dirba tos įmonės direktoriaus žmona. Taip su skausmu širdyje į padėtį žiūrinčių žmonių buvo pramintas "kišeniniu generolu" arba "konservatorių generolu".
            O tuo metu KAM'ui vadovavo principingos ir ugningos Juknevičienės padėjėjos, kurių kompetencija juokino visus nuo eilinio iki generolo (gerai, jeigu tik būtų juokinusios, o ne kenkusios), bet visi sedėjo, tylėjo, bijojo. Net Kirkilas ir Olekas susirinko protingesnę komandą.

            Vardinti dar?

            Nėra stambios politinės jėgos be nuodėmių ir tokių tikėtis neverta. Vienintelis dalykas, kuris gali mums visiems padėti - būti nepakantiems melui, niekšybei, nekompetencijai neprilausomai nuo partijos ar mums patinkančių asmenybių.

            O Gretą Kildišienę ant ešafoto! Šiaip man būtų nusispjauti ant tos mašinos - visi elgiasi daugiau mažiau panašiai, bet siųsti nulinio išsilavinimo moterį į Niujorke organizuojamą Jungtinių Tautų renginį yra daugiau nei gėda ir labai demoralizuoja. Bet, gerbiamieji, atkreipsiu dėmesį, kad ne Karbauskis ją ten paskyrė. Juk Seimo delegacijos Tarpparlamentinėje Sąjungoje pirmininkas yra G. Kirkilas, o jis kažkodėl (nepaaiškina) negalės vykti, bet vietoje savęs pastatė ją. Nežinia ar tyčia, ar ne, bet panašu, kad viskas suveikė taip, kaip norėta.
            Paskutinis taisė R.D.; 2017.01.19, 01:16.

            Comment


              Parašė R.D. Rodyti pranešimą
              Vardinti dar?
              Taip, vardinti, bet tam skirtoje temoje (kad ir apie nusikalstamumą Lietuvoje). Aš "tuoj ateis udrius" ironiškai parašiau, nes jis būtent ką daro, tai bando nukreipti temą. Jums irgi to siūlyčiau nedaryti, šią temą siūlyčiau palikti bent jau kol kas valstiečių nuodėmėms.

              Comment


                Parašė digital Rodyti pranešimą
                Taip, vardinti, bet tam skirtoje temoje (kad ir apie nusikalstamumą Lietuvoje). Aš "tuoj ateis udrius" ironiškai parašiau, nes jis būtent ką daro, tai bando nukreipti temą. Jums irgi to siūlyčiau nedaryti, šią temą siūlyčiau palikti bent jau kol kas valstiečių nuodėmėms.
                Gerai, kalsime valstiečius

                Comment


                  Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                  ... yra Kremliaus projektas. Tą įtarimą dar vakar pastiprino tai, kad jį puolė ginti net ne partiečiai, kurie jo kaip tik nepalaiko, o Kremliaus pasiuntiniai iš Lenkų rinkiminės akcijos
                  You are sure, kad lenkų rinkiminė akcija yra kremliaus projektas (t.y. turi įrodymų) ar tai teigi vien dėl to , kad taip teigia e-lytinė žiniasklaida?

                  Comment


                    Parašė udrius Rodyti pranešimą
                    You are sure, kad lenkų rinkiminė akcija yra kremliaus projektas (t.y. turi įrodymų) ar tai teigi vien dėl to , kad taip teigia e-lytinė žiniasklaida?
                    google -> tomasevskis+vizitai+maskva. užteks skaitymo kokiam pusdieniui.

                    Comment


                      Parašė udrius Rodyti pranešimą
                      You are sure, kad lenkų rinkiminė akcija yra kremliaus projektas (t.y. turi įrodymų) ar tai teigi vien dėl to , kad taip teigia e-lytinė žiniasklaida?
                      Ne, vsio zakonno.

                      Comment


                        stebėtinas kai kieno sugebėjimas apie konservatorius prikurti konspiracijos teorijų ar mažas smulkmenas išpūsti iki begalybės, o tuo pačiu nematyti, kad po kambarį vaikšto dramblys. Senasnamas bent jau neapsimetinėja, tiesiai šviesiai sako, kad prie ruso buvo geriau, ar bent jau 'neblogiau'.

                        Paskutinis taisė Eidvis; 2017.01.19, 08:03.

                        Comment


                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                          stebėtinas kai kieno sugebėjimas apie konservatorius prikurti konspiracijos teorijų ar mažas smulkmenas išpūsti iki begalybės, o tuo pačiu nematyti, kad po kambarį vaikšto dramblys.

                          Atvaizdas
                          Tai jeigu tas stebėtojas past ploja katučių dėl Rusijos okupacijos, tai nieko čia stebėtino nėra, o LLRA yra tarybinių katalikų patriotų partija. H.Daktaras yra disidentas, kovojęs prieš elitą šiaip jau geroje "paprastam žmogui" Tarybų Lietuvoje.

                          Comment


                            o be LLRA yra dar ir Gražulis, kuris klausimuose dėl Rusijos dažnausiai stoja į pastarosios pusę. Nežinia, ar jis Kremlių atstovauja dėl idealoginio artumo, ar dėl to, kad buvo užverbuotas pvz. per Judex įmonę, kurios koldūnų eksportas į Rusiją sudaro nemažą dalį pajamų. Tačiau labai aišku tai, kad visgi didžiausius verslo interesus Rusijoje turi net ne Gražulis, o Karbauskis, kuris kažkodėl savo sąsajas su Kremliumi kol kas tik stiprina, o ne bando nuo jų atsiriboti.

                            Comment


                              Elementarus ūkinis klausimas - kodėl lenkai kovoja dėl savo mokyklų? Gi JŪs egzpertai, turite žinoti atsakymą, paieškokite atsakymo e-lytinėje žiniasklaidoje, gal rasite ?

                              Sorry už off topica.

                              Comment


                                Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                Elementarus ūkinis klausimas - kodėl lenkai kovoja dėl savo mokyklų? Gi JŪs egzpertai, turite žinoti atsakymą, paieškokite atsakymo e-lytinėje žiniasklaidoje, gal rasite ?

                                Sorry už off topica.
                                Tai gi Jūs pats esate ekspertas, verslininkas, visuomenės aktyvistas, kotiruojamas elitinėje spaudoje, apšvieskite mus, sudebilintus koncerv-liberal-social-dundukus.

                                Comment


                                  Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                  Elementarus ūkinis klausimas - kodėl lenkai kovoja dėl savo mokyklų? Gi JŪs egzpertai, turite žinoti atsakymą, paieškokite atsakymo e-lytinėje žiniasklaidoje, gal rasite ?

                                  Sorry už off topica.
                                  o kodėl kovojama dėl gatvių lentelių, w raidės, lietuvių kalbos egzamino ir t.t. neprisigalvojus dirbtinių problemų, kurios tariamai rodo lenkų diskriminacija Lietuvoje pati LLRA nebebūtų reikalinga. o susijungus su rusais prisiimta dar ir rusų problemos.
                                  Paskutinis taisė Galis; 2017.01.19, 08:51.

                                  Comment


                                    pakolkas pradžiai yra tekstai apie totorius, karaimus ir sentikius. Bus ir apie lenkus. Bet atsakymo neturite kiek suprantu ?

                                    Beje, įdomiausiai visoje toje istorijoje nuskambėjo žydų mintis - "po žodžiu "tolerancija" pakišami tokie bjaurūs dalykai...." Taigi, ką iš tiesų mūsų e-lytinė žiniasklaida stumia po šiuo žodžiu ?

                                    Na tiekos to , grįžkite prie valstiečių, nes liberkonservatnikai analizuoti ir mąstyti nemoka
                                    Paskutinis taisė udrius; 2017.01.19, 08:53.

                                    Comment


                                      Visa ši istorija apie automobilį man labai primena Šuros Balaganovo situaciją su rankinuku tramvajuje.
                                      Šura ką tik gavo krūvą pinigų iš Benderio.
                                      Karbauskis irgi milijonierius.
                                      Šura negalėjo susilaikyti nenugvelbęs iš moterėlės rankinuko.
                                      Karbauskis nusprendė sutaupyti PVM, nugvelbti iš valstybės, pirkdamas savo simpatijai automobilį per agrokoncerną.
                                      Šura pakliuvo ir kvailu veidu dairėsi į iškviestus milicininkus.
                                      Karbauskis panašia veido išraiška kažką lemeno apspitusiems žurnalistams.
                                      1:1 ponai

                                      Comment


                                        Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                        Visa ši istorija apie automobilį man labai primena Šuros Balaganovo situaciją su rankinuku tramvajuje.
                                        Šura ką tik gavo krūvą pinigų iš Benderio.
                                        Karbauskis irgi milijonierius.
                                        Šura negalėjo susilaikyti nenugvelbęs iš moterėlės rankinuko.
                                        Karbauskis nusprendė sutaupyti PVM, nugvelbti iš valstybės, pirkdamas savo simpatijai automobilį per agrokoncerną.
                                        Šura pakliuvo ir kvailu veidu dairėsi į iškviestus milicininkus.
                                        Karbauskis panašia veido išraiška kažką lemeno apspitusiems žurnalistams.
                                        1:1 ponai
                                        Beveik visi prabangūs automobiliai perkami per įmones, ar žmonai, meilužei, vaikams ar dar kam nors, jokio kriminalo ir vagystės čia nėra, tokia mokesčių sistema. Problema ta, kad ta meilužė tapo Seimo nare ir dabar tokias dovanas arba "nuomos paslaugas" reikia deklaruoti, o prisipažinti, kas kieno meilužė ir už ką visa tai nesinori, nepadėjo nusplėti dovanos net fiktyvi įmonė. Kodėl kiti valstiečių partijos nariai negauna tokių privilegijų?
                                        Paskutinis taisė Lettered; 2017.01.19, 09:36.
                                        Flickr

                                        Comment


                                          gal galima gauti apibrėžimą, kas yra elitinė žiniasklaida? Nes kiek aš suprantu, elitinei žiniasklaidai galima būtų priskirti žurnalą IQ, 'Mokslas', galbūt 'Veidą' ir pan. Bet spėju apibrėžimas pagal Udrių bus kiek kitoks:
                                          Elitinė žiniasklaida - delfi, LRT, 15min ir t.t.
                                          Paprastų žmonių žiniasklaida - kremliniai ekspertai.eu, Sputnik, Russia Today ir t.t.

                                          Teisingai?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X