13+2
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
mes nezinome, nes skelbia, kad "neskiepyti arba dalinai skiepyti". Gal tarp ju nera nei vieno pilnai neskiepyto.Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąMiršta pagrinde neskiepyti, bet valdžia bandys juos saugoti įvesdama ribojimus skiepytiems. Įdomiai.When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
Miršta ir skiepyti, kokius 5-10 kartų rečiau, bet vis tiek miršta.Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąMiršta pagrinde neskiepyti, bet valdžia bandys juos saugoti įvesdama ribojimus skiepytiems. Įdomiai.
Comment
-
Taip pat nežinom, ar mirę formaliai paskiepyti turėjo antikūnų ir ar nebuvo susiveikę netikro skiepo paso.Parašė liutass Rodyti pranešimą
mes nezinome, nes skelbia, kad "neskiepyti arba dalinai skiepyti". Gal tarp ju nera nei vieno pilnai neskiepyto.
- 1 patinka
Comment
-
Nes neskiepyti reikalauja, kad ribojimai arba visiems arba nieko. Kaip parašyta Konstitucijoje ir Dievo įsakymuose.Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąMiršta pagrinde neskiepyti, bet valdžia bandys juos saugoti įvesdama ribojimus skiepytiems. Įdomiai.
Jei reikalavimai nebus įvykdyti, tai ši Vyriaustbė bus nušluota.
Comment
-
trolina jis ir tiek, reik durnam būti, kad rimtai svarstyt nes dalinai paskiepyti apie 3,5 proc. sudaro neskiepytu+dalinai paskiepytų, su ta logika, kodėl mirė žmonės kai niekas nebuvo skiepytas.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Taip pat nežinom, ar mirę formaliai paskiepyti turėjo antikūnų ir ar nebuvo susiveikę netikro skiepo paso.
Comment
-
koldel mes cia speliojame remdamiesi kazkokia logika? Kai paskelbs skaicius tiksliai, tada bus aisku. Dabar tik speliones. Kodel neskelbia? Remiantis logika - nelabai grazus skaiciukai gautusiParašė Stadionas Rodyti pranešimą
trolina jis ir tiek, reik durnam būti, kad rimtai svarstyt nes dalinai paskiepyti apie 3,5 proc. sudaro neskiepytu+dalinai paskiepytų, su ta logika, kodėl mirė žmonės kai niekas nebuvo skiepytas.
When a man lies, he murders some part of the world
- 1 patinka
Comment
-
Taip, bet tie skaičiai labai nedideli ir pagrinde kur skiepyti miršta, tai tie žmonės, turintys lėtinių ligų, dėl kurių gali nesusidaryti imunitetas ar pan. Tai yra, tokiems žmonėms ir paprastas peršalimas gali būti pavojingas, tad jiems ir be koronos bet kuriuo atveju per peršalimo ligų sezoną reikia papildomai saugotis.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Miršta ir skiepyti, kokius 5-10 kartų rečiau, bet vis tiek miršta.
Na žiūrėsim kokie tie ribojimai bus. Jei tik kaukės - tai viskas gerai. Bet jei pradės ir skiepytų reikalauti dirbti, studijuoti nuotoliniu būdu, ribotų galimybes naudotis kokiomis nors veiklomis, keliauti, tai jau būtų nekažką.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2021.09.23, 10:21.
Comment
-
Remiantis logika - nelabai grazus skaiciukai gautusi?Parašė liutass Rodyti pranešimą
koldel mes cia speliojame remdamiesi kazkokia logika? Kai paskelbs skaicius tiksliai, tada bus aisku. Dabar tik speliones. Kodel neskelbia? Remiantis logika - nelabai grazus skaiciukai gautusi
Comment
-
visaip gali butiParašė Stadionas Rodyti pranešimą
Remiantis logika - nelabai grazus skaiciukai gautusi?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
o 0+15? Kur 0 neskiepyti aplamai?Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
13+2 nelabai grąžu
- 1 patinka
Comment
-
paraleliniam pasaulyje nebent.Parašė liutass Rodyti pranešimą
o 0+15? Kur 0 neskiepyti aplamai?
- 1 patinka
Comment
-
kai paskelbs tiksliai, galesime palygintiParašė Stadionas Rodyti pranešimą
paraleliniam pasaulyje nebent.
- 1 patinka
Comment
-
dar būtų gerai, kad daugiau numirtu, kad imtis didesnė bus, statistinių paklaidų išvengsim.Parašė liutass Rodyti pranešimą
kai paskelbs tiksliai, galesime palyginti
- 2 patinka
Comment
-
jau nemaza imtis nuo vakcinavimo pradziosParašė Stadionas Rodyti pranešimą
dar būtų gerai, kad daugiau numirtu, kad imtis didesnė bus, statistinių paklaidų išvengsim.
Comment
-
902 nuo gegužės 1, mažokai sakyčiauParašė liutass Rodyti pranešimą
jau nemaza imtis nuo vakcinavimo pradzios
Comment
-
ok, palauksimParašė Stadionas Rodyti pranešimą
902 nuo gegužės 1, mažokai sakyčiauWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
beje nuo rugpjūčio 27 mirė 61 skiepytas ir 291 ne skiepytas, 1000 000 +18 gyventojų (apie 72 vs. 28 proporcija) gaunasi 38,5 ir 472,4 kas yra 12,2 karto.
Iki šiol Lietuvoje mirė 24 visiškai vakcinuoti žmonės. Kodėl taip nutinka? | 15min.lt
COVID dashboards (arcgis.com)Paskutinis taisė Stadionas; 2021.09.23, 11:39.
Comment
Comment