Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Koronavirusas (COVID-19)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Prie ebolos buvo geriau.

    Comment


      Paryžiaus otkiuturas. Įdomu tai, kad apatinės nuotraukos yra iš 2019 m. rugsėjo mėn. mados pristatymo. Tada buvo pristatomi 2020 pavasario-vasaros trendai. Tad jeigu vilnėčiai pamatysit kur Grigaitį su maske bėgantį į Lidlą batono, tai žinokit, kad tai toli gražu ne apsauga nuo viruso, o jūs atsilikę nuo Grigaičio madoje per šviesmetį.

      Click image for larger version  Name:	_111071322_september-comp.jpg Views:	1 Size:	184,8 kB ID:	1788123
      Paskutinis taisė VNS; 2020.03.09, 22:40.
      Show must go von!

      Comment


        Moteris Paryžiuje...
        P.S. forumo kolchoznikams: tai Chanel mados namų ženklas.

        Click image for larger version

Name:	balmain-outside-arrivals-paris-fashion-week-womenswear-fall-winter-2020-2021.jpg
Views:	87
Size:	161,7 kB
ID:	1788126
        Show must go von!

        Comment


          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Vakar draugas grįžo is Šiaurės Italijos, jokių problemų ir karantinu
          Mano draugas irgi prieš savaitę grįžo iš Lombardijos. Bet skirtingai nuo tavo draugo, jam užteko proto pačiam sau pasidaryti karantiną ir atsisakyti visų numatytų susitikimų Vilniuje.

          Comment


            Parašė VNS Rodyti pranešimą
            Paryžiaus otkiuturas. Įdomu tai, kad apatinės nuotraukos yra iš 2019 m. rugsėjo mėn. mados pristatymo. Tada buvo pristatomi 2020 pavasario-vasaros trendai.
            Reptiloidai viską žinojo!!!!!!111 Taigi ir sakė protingi žmonės Delfio komentaruose, kad čia specialiai reptiloidai retina plokščios žemės populiaciją.
            Snowflakes will attack U <3

            Comment


              Ir baigiant nata apie Paryžių... Korona virusas pas varliaėdžių kultūros ministrą. Tiek, kad čia info iš reddito...
              https://mainichi.jp/english/articles...0m/0in/018000c
              Show must go von!

              Comment


                Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                Jeigu leidžia atskristi, tai kaip ir savaime reiškia, jog kontrolė nevykdoma (nebent karantinuotų kelioms savaitėms oro uoste arba neišleistų, kol visų keleivių nepatikrintų dėl viruso).
                DeSadas gal galėtumėte pakomentuoti dėl viruso nešiojimo. Kaip ir aišku, kad turintys silpną imunitetą serga stipresne forma ir su komplikacijomis, bet ar imunitetas turi įtakos nešiojimui, t.y. labai atsparus žmogus lygiai taip pat gali nešiotis virusą kelias savaites be simptomų, ar tiesiog toks žmogus net ir nešiotoju nelabai gali tapti, nes virusas prie jo net "neprikibs"?
                Na kaip i si virusa galima ziureti kaip ir i kiekviena kita viusa, bus zmones kurie LABAI stipriai ji platins(issiskirs daug viruso ju seilese, pflegmoje, ismatose ir bus dalinai asimptomatoski- svelnus persalimas), bus kurie neplatins bet ta virusa tures ir su silpnais simptomais, bus su stipriais simtomais (viskas visiskai priklauso nuo jusu genetikos ir kiap ekspresuoja tam tiksus baltymus) , bus kur uzsibaigs mirtimi. Tarp kitko mirtim uzsibaigia stipru imuniteto atsaka turintys individai kai atakuoja imunne sistema plaucius ir kitus organus(kur tas virusas yra), ir zinoma silpnesni zmones neisgyvena. taipogi sis virusas kaip iejima i lastele naudoja ACE2 baltyma.. tad ir su kraujospudzio, sirdies problemomis bei senesni turi susirupinti.
                "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                - George W. Bush President of the USA

                Comment


                  Tarp kitko mirtim uzsibaigia stipru imuniteto atsaka turintys individai kai atakuoja imunne sistema plaucius ir kitus organus
                  Apie tai esu atvirkščiai skaitęs. Kai 2003 m. buvo SARS, dažnai komplikacijų kildavo jaunesniems dėl stipraus imuninio atsako: imunitetas puldavo virusą ir pažeisdavo organus (citokinų audra). O vyresnių imunitetas nepajėgdavo reaguoti taip stipriai. O dabar akivaizdžiai kenčia būtent vyresni. Tai labai abejoju dėl stipraus imuninio atsako. Koks ten tas imunitetas, kai metų virš 70

                  Comment


                    Parašė Kaimai
                    Čekai uždaro visas mokyklas ir uždraudžia renginius su +100 žmonių.



                    https://www.reuters.com/article/us-h...KBN20X0ZL?il=0

                    Kad renginius reikia baninti parodo JAV Masačiusetso valstijos atvejis, kur po farmakologijos įmonės surengtos konferencijos dėl vieno platintojo (bent jau taip spėjama) yra 41 susirgimo atvejis.
                    Manau apskritai sunku nustatyti, kiek yra tų nešiotojų ar tuo labiau kas nuo ko užsikrėtė, dauguma nejaučia jokių simptomų arba labai lengvus, panašius į peršalimą ir niekur nesikreipia.
                    Flickr

                    Comment


                      Ryt bus nemokamas renginys Cido arenoje, kovo 11 d. proga.

                      Būdavo pilna salė tokiomis progomis, apie atšaukimą nesigirdi.

                      http://www.cidoarena.lt/lt/renginiai...klas-lituanica

                      "Koncertą dovanoja Panevėžio miesto savivaldybė.
                      Renginys nemokamas. Vietų skaičius ribotas, t.y. 7000."

                      10 proc. panevėžiečių vienoje vietoje.
                      Paskutinis taisė Panevezietis; 2020.03.10, 11:46.

                      Comment


                        „Išnyko švęstas vanduo, naudojamas bendrai, tai padaryta, kad nesudarytų galimybių virusui plisti. Laikinai atsisakyti visų kontaktinių pamaldumų būdų, kurie turėtų leisti infekcijai plisti. Taip pat rekomenduojama nebučiuoti kryžių, kas kai kur yra tradicija, nebučiuoti relikvijų“, – kalbėjo K.Smilgevičius. Tačiau komunija bus dalinama taip pat, kaip iki šiol – Lietuvos bažnyčiose nebus komunija dalinama į rankas. Anot K.Smilgevičiaus, atsižvelgiant į grėsmės lygį to nereikia: „Yra atsakoma į konkretų grėsmės lygį, pagal tą grėsmės lygį imamasi priemonių, kurių reikia, šiuo metu tikrai jokio būtinybės tą daryti nėra. (...) Lietuvoje grėsmės lygis yra ne aukštas ir tų priemonių, kurių imamasi, pakanka.“ Kunigas prisipažino, kad kai kuriose šalyse, kur koronaviruso atvejų yra daugiau, tikrai pereinama prie komunijos dalijimo į rankas, tačiau esą virusas plinta ir per rankas. Vis dėlto Lietuvos bažnyčia neatmeta, kad to irgi gali būti imtasi.

                        Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1287578?copied

                        Ir supranti, kad pasaulis tikrai panikuoja, kai pamatai, kad žmonės bažnyčiose pradeda pasitikėti mokslu.



                        Русский военный корабль, иди нахуй!

                        Comment


                          Manau apskritai sunku nustatyti, kiek yra tų nešiotojų ar tuo labiau kas nuo ko užsikrėtė, dauguma nejaučia jokių simptomų arba labai lengvus, panašius į peršalimą ir niekur nesikreipia.
                          Reikėtų tikrinti visus, kurie guli ligoninėse dėl visokių pneumonijų. Nes atvejų jau yra kiekvienoje Europos šalyje, galima užsikrėsti nebūtinai Italijoje. Turistai iš Italijos jau grįžo, bet tą karantino laiką praleisti Lietuvoje gali nuspręsti nuolat ten gyvenantys lietuviai. Tokius irgi reikėtų atidžiau stebėti. Estai, latviai ir lenkai toliau "auga". Pagal užsikrėtusių tankį Europoje po Italijos seka Norvegija, Šveicarija, Danija, Ispanija

                          Italijoje esantiems lietuviams rekomenduojama išvykti – ambasadorius

                          Pasak R. Šlepavičiaus, šiuo metu Italijoje gali būti apie 6 tūkst. ten laikinai atvykusių Lietuvos piliečių, taip pat kol kas neturima duomenų, kad kažkas iš jų ar nuolat ten gyvenančių lietuvių būtų užsikrėtęs koronavirusu.
                          http://news.bns.lt/60747969?fbclid=I...kbgyaXiYS6atsM
                          Paskutinis taisė senasnamas; 2020.03.10, 12:12.

                          Comment


                            Panašu, kad gali būti daugiau italijų europoje:
                            Click image for larger version

Name:	Annotation 2020-03-10 121554.png
Views:	62
Size:	333,7 kB
ID:	1788173
                            AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                            Comment


                              Taip, esmė ne skaičiai, o jų augimo tempai. Pvz., Vokietijoje kovo 1 d. buvo 117 atvejų. Kovo 9 d. jau 1224. Tai iš esmės 10 kartų per 10 dienų. Ir panašus tempas visose didžiosiose (ir ne tik) Europos šalyse. Jei tokio augimo nepavyks numušti, gresia daugiau karantinų.

                              Comment


                                Jo, aš irgi galvoju, pabėgęs iš Italijos jau drąsuolis Mesina, kuriam gripas neseniai dar atrodė pavojingesnis už koroną ir juo mus gasdino, ar tik apsikasęs kokiam bunkery?

                                p.s.: Šiaip tai mane kažkaip jau ima neraminti faktas, kad Lietuvoje taip ilgai išsilaiko tik vienas nustatyto koronaviruso atvejis... Ir ne vien dėl to, kad kažkaip sunku patikėt, kad mes čia Lietuvoje esame kažkokie išskirtiniai specai, sugebantys išvengti viruso dėl ypatingų savo gebėjimų, ar dėl kažkokios ypatingos ir išskirtinės sėkmės. Visų pirma neramu dėl to, kad susirgimų skaičiui visoj Europoj plečiantis, o pas mus to nevykstant, nesiimama jokių rimtesnių apsisaugojimo priemonių, daug kas palikta savieigai: ir į epidemijos epicentrus galime važiuoti, jei proto pakankamai neturim, ir masiniai renginiai vyksta, ir mokyklos/darželiai veikia ir t.t. Kažin tos prevencinės priemonės neturėtų būti griežtesnės, žinant kad situacija Europoj jau kitokia, nei buvo prieš dvi savaites?
                                Paskutinis taisė Jemelia; 2020.03.10, 14:00.

                                Comment


                                  JAV paprastas gripas jau nugalabijo 10 000, o Vokietijoje bent 202. Bet visiems tas pats, niekas nešneka ir jokios panikos nėra. Juk korona...
                                  Paskutinis taisė bebop; 2020.03.10, 14:02.
                                  Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

                                  Comment


                                    Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                    JAV paprastas gripas jau nugalabijo 10 000, o Vokietijoje bent 202. Bet visiems tas pats, niekas nešneka ir jokios panikos nėra. Juk korona...
                                    dar vienas antivaxeris..

                                    Comment


                                      Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                      JAV paprastas gripas jau nugalabijo 10 000, o Vokietijoje bent 202. Bet visiems tas pats, niekas nešneka ir jokios panikos nėra. Juk korona...
                                      Ir Italijoj per paskutines dvi dienas mirė daugiau, nei per visą 18/19 metų gripo sezoną. Bendroj sumoj, jau dvigubai daugiau mirusių nei per praeitą gripo sezona. But it's just a flu bro, no need to worry.

                                      Comment


                                        Šiaip tai mane kažkaip jau ima neraminti faktas, kad Lietuvoje taip ilgai išsilaiko tik vienas nustatyto koronaviruso atvejis
                                        Taip, paprastai šalys nustato vieną kitą atvejį ir po to skaičius ima nuosekliai augti. Neauga tik Nepale, Šri Lankoje ir panašiose šalyse . Tokių šalių gyventojai jau ima įkliūti kitose šalyse, pvz., JAE nustatė virusą ne vienam atvykėliui iš tokių šalių. Tai yra tikimybė, kad Lietuvoje driokstelės koks židinukas ir aplenksim estus per vieną dieną .

                                        JAV paprastas gripas jau nugalabijo 10 000, o Vokietijoje bent 202.
                                        Paprastas gripas nėra naujiena ir žinoma, ko iš jo tikėtis. O apie koroną dar žinoma ne viskas, tačiau užtenka žinoti, kad nesiimant priemonių ima trūkti lovų ir kvėpavimo aparatų.

                                        Comment


                                          Italijos sausio 23 d. gripo duomenys: 2 768 000 užsikrėtusių 240 mirusių. 0,01 proc. mirtingumas
                                          Italijos koronaviruso duomenys: 9172 užsikrėtę, 463 mirę. 5,05 proc. mirtingumas
                                          Tarkim, koronavirusu užsikrečia 2 768 000 italų. Kiek tada miršta? 139 784. Ar tai mažas skaičius?
                                          Prielaidų manyti, kad koronavirusas plinta ne prasčiau nei gripas, yra pakankamai.

                                          https://www.thelocal.it/20200123/flu...down-in-a-week

                                          Comment

                                          Working...
                                          X