Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai - 2020

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą

    Dalis rinkėjų nubalsavo už tuos, kurie prisidėjo prie to, kad juos pačius iš dalies privertė emigruoti iš Lietuvos. Atmintis trumpa.
    Manau, kad prisimena, nes tai buvo ne kas kitas kaip bebru partija ir apsimelaves Kirkilas, del to uz juos niekas ir nebalsuoja.

    Comment


      Parašė Gator Rodyti pranešimą

      Niekas. Čia toks populiarus pasiteisinimas ir nusimetimas atsakomybės nuo savęs, iš serijos aplinka kalta dėl mano nesėkmių.
      "Išvarė iš Lietuvos"
      Makroekonominė aplinka gali būti kalta, o pavienis žmogus ją pakeisti gali nebent emigruodamas (ką daug kas ir darė).
      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
        Būtent konservatoriai ir prisidėjo daugiausiai prie emigracijos mažinimo kai buvo įkurta 'Investuok Lietuvoje' agentūra ir Lietuvoje pradėjo kurtis pasauliniai paslaugų centrai, kuriuose dabar daugiausiai jaunimo ir dirba. Kairieji ir populistai per daug ilgesnį valdymo laikotarpį nepadarė nė trečdalio tiek, kiek padarė konservatoriai kuriant jaunimui gerai apmokamas darbo vietas ir taip mažinant emigraciją. ...
        O euro įvedimui daugiausiai priešinosi ne kas kitas, o pats Karbauskis, kada bandė organizuoti referendumus dėl 'lito išsaugojimo'.
        Šie 2 dalykai labai gerai parodo prigimtinę karabaso mastyseną, bandant išlaikyti savo kolhoznikus gyvulių ūkyje, pačiam gaunant po 16 mln EURŲ per metus. Dirbantys paslaugų centruose tikrai nėra jo rinkėjai, kurie orientuoti į pašalpas.
        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
        [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

        Comment


          Parašė Tomas Rodyti pranešimą

          Makroekonominė aplinka gali būti kalta, o pavienis žmogus ją pakeisti gali nebent emigruodamas (ką daug kas ir darė).
          Paprasčiau tariant - užsimanė didesnių pinigų ir išvažiavo į valstybę, kur atlyginimai didesni.
          Tą daro visų pasaulio valstybių dalys gyventojų.
          Tai nesivadina, kad juos išvarė valdžia

          Comment


            Tiesą sakant dažniausiai alternatyva buvo jokie pinigai LT vs pakankami pragyvenimui londėj, norgėj ar eirėj. Tokių atvejų, kaip dideli pinigai LT vs dar didesni usenije, spėju nelabai daug ir aš nuoširdžiai džiaugiuosi už tuos žmones.
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

            Comment


              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

              Tiesą sakant šitą argumentą, kad konservatoriai kalti dėl emigracijos, aš girdžiu jau ne pirmą kartą ir kad emigrantai neva serga Stockholmo sindromu balsuodami už savo budelius. Čia iš serijos, kai koks nors senas žmogus balsuodamas aiškina : 'aš balsuoju, kad jaunimui būtų geriau, nes čia jiems toliau gyventi šitoje šalyje reikės', o balsuoja absoliučiai priešingai, nei kad tas jaunimas. Lietuvą daugiausiai valdė visokie kairieji ir populistai, bet dėl visų bėdų kažkodėl kalti konservatoriai. Būtent konservatoriai ir prisidėjo daugiausiai prie emigracijos mažinimo kai buvo įkurta 'Investuok Lietuvoje' agentūra ir Lietuvoje pradėjo kurtis pasauliniai paslaugų centrai, kuriuose dabar daugiausiai jaunimo ir dirba. Kairieji ir populistai per daug ilgesnį valdymo laikotarpį nepadarė nė trečdalio tiek, kiek padarė konservatoriai kuriant jaunimui gerai apmokamas darbo vietas ir taip mažinant emigraciją. Man tik įdomu - jeigu nebūtų taip kortos sukritusios ir jei konservatoriai būtų valdę ne per krizęs (1990-ųjų pradžios krizę, 1998 m Rusijos krizė, 2009 pasaulinė krizė) - tai ar kairiųjų populistųjų rinkėjai ir toliau juos kaltinti dėl visų bėdų? Dabartinė koronos krizė visai kitokia, jos lyginti su ekonominėmis krizėmis neišeina. Išeitų, jeigu neturėtumėm pagalvės ir galimybės pigiai pasiskolinti, o jos neturėtumėm, jeigu Lietuvoje nebūtų buvęs įvėstas euras. O euro įvedimui daugiausiai priešinosi ne kas kitas, o pats Karbauskis, kada bandė organizuoti referendumus dėl 'lito išsaugojimo'.
              O nėra tokio sindromo, kur žmogus būna įtikėjęs, kad "konservatoriai dėl nieko nekalti"?

              Comment


                Kam tikęs toks finansų ministras, kuris net nežino, kad rinkimai dar nesibaigė?
                Ne finansų ministras nusprendžia, kas turėtų būti priimta, prieš Seimo posėdį sakė ministras pirmininkas Saulius Skvernelis. Taip jis reagavo atkreipus dėmesį, kad finansų ministras Vilius Šapoka tvirtino, jog 13-oji pensija biudžete kol kas nenumatoma ir kad valstybei šiuo metu nereikia papildomų ilgalaikių įsipareigojimų.

                „Ne finansų ministras sprendžia, kas turėtų būti priimta, o kas ne. Jeigu Seime bus priimtas toks įstatymas, vadinasi, 13-oji pensija bus, o Vyriausybei bus uždavinys surasti finansus šios pensijos finansavimui“, – komentavo S. Skvernelis.
                https://www.lrt.lt/naujienos/verslas...1NKT_8Tt-0uib8

                Comment


                  Reikia priminti, kad pirmoji galinga emigracinė banga užėjo 2004-2005 m., prie prezidento-premjero A.M.Brazausko ir "valstietės" K.Prunskienės. Bet net nesiečiau to su vyriausybės veikla. Tiesiog 2004 m. atsivėrė daug sienų. Jei nestotume į ES, kaip reikalavo Ramūnas, tai gal emigracija nebūtų tokia didelė, arba daugiau važiuotų į "gimtąją" Maskvą. Kaip iš Moldovos, kuri neparsidavė europedarastams ir sorošams. Arba Baltarusija - dažnai mums statyta pavyzdžiu.
                  Paskutinis taisė Sula; 2020.10.13, 13:02.

                  Comment


                    Bradauskas ir kiti labai džiaugėsi tvarka lukašenkos kolūkiuose. Jei neleidi išvažiuoti, tai tada turi daug kolhoznikų/naisiečių.
                    Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                    [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                    Comment


                      Aušros Maldeikienės FB

                      Aktuali informacija Biržų, Kupiškio rajonams, taip pat visiems, kurie norėtų ir galėtų paremti prieš antrą Seimo rinkimų turą.


                      Kaip, matyt, dauguma žinote, Matas Maldeikis Sėlos vakarinėje rinkimų apygardoje (Biržų Kupiškio rajonai) išėjo į antrą turą.

                      Jo oponentas gana egzotiška politinė figūra, garsi savo euroskeptiškomis, prorusiškomis pažiūromis („prieš Rusiją mums leidžiama tik loti“), žmogus, neleidęs prie sovietinių karių paminklų įrengti informacines lenteles, kur būtų užrašoma paaiškinamoji informacija apie Lietuvos istoriją. Sovietinės tikrovės ir Rusijos gerbėjas, priklausantis Lietuvos tautininkų ir respublikonų partijai. Na - viskas viename. Bet Matui ir man tikrai nepriimtina.

                      Taigi, Sėlos vakarinėje apygardoje susiduria dvi ideologinės pozicijos - vakarietiška, kurią atstovauja Matas ir korumpuota (pirktuose tekstuose V. Valkiūnas atvirai dėsto, jog nesilaikys Konstitucijos ir Seime atstovaus miestų reikalus, nutylėdamas, kas jam trukdo tai daryti dabar, kai jis yra miesto tarybos narys), prorusiška politika.

                      Norime kitokios, vakarietiškos Lietuvos - be oligarchų, su pagarba žmogaus teisėms.

                      Beje, Biržai jau daug šimtmečių garsėja, kaip pažangios Vakarų minties sklaidos taškas.

                      Aš nuoširdžiai tikiu, jog geriausiai paramą tam ar kitam kandidatui demonstruoja balsai, agitacija už jį ir jo idėjoms skleisti skirtos aukos. Taip mąsčiau ir pati, kandidatuodama į Seimą bei Europos parlamentą.

                      Kadangi sulaukiau daugybės aukotojų (paramai parodyti puikiai užtenka aukos iki 12 eurų), tai tvirtai tikėjau, jog tai, ką kalbu, daug kam svarbu.

                      Dabar remdamasi tokia pačia logika kviečiu paremti Matą ir savo balsais (jeigu gyvenate ar esate deklaravęs savo gyvenamąją vietą toje apygardoje), ir informacijos pasidalinimais, ir paraginimu už jį balsuoti, jeigu turite draugų ar giminių iš tos apygardos, arba simboline auka.

                      Beje, tos aukos, net jeigu jos bus visai kuklios, bus ir pripažinimas, jog jums patinka tai, ką kalba ir rašo Matas.

                      PAREMTI MATO MALDEIKIO RINKIMŲ KAMPANIJĄ GALIMA pervedant pinigus į oficialią jo rinkimų kampanijos sąskaitą Nr. LT707300010162593494 (gavėjas – Matas Maldeikis, paskirtis – „Parama Mato Maldeikio rinkimų kampanijai").

                      DĖMESIO! DĖMESIO!
                      Jei norėtumėte paaukoti daugiau, negu 12 eurų, turite būti deklaravę IR GAUTAS PAJAMAS, IR ŠEIMOS TURTĄ už 2019 metus (jeigu nesate jų deklaravę, paramą kandidatas turės grąžinti). Taip pat pervesdami auką BŪTINAI nurodykite savo asmens kodą pervedimo paskirtyje (priešingu atveju pinigus jums irgi teks grąžinti, nes tokie yra VRK reikalavimai).

                      Kol kas V. Valkiūnas pats sau paaukojo 4000 eurų (keistoka tik tai, kad žinant įkainius, už tokią sumą aplipino visą miestą savo plakatais ir prisipirko laikraščiuose plotų, - na bet tai jau VRK problemos).
                      AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                      Comment


                        Parašė booraz Rodyti pranešimą
                        Aušros Maldeikienės FB

                        Aktuali informacija Biržų, Kupiškio rajonams, taip pat visiems, kurie norėtų ir galėtų paremti prieš antrą Seimo rinkimų turą.
                        Maldeikienė yra Mato motina, o tu Mato tėvas gal?
                        Show must go von!

                        Comment


                          Parašė Galys Rodyti pranešimą
                          Kam tikęs toks finansų ministras, kuris net nežino, kad rinkimai dar nesibaigė?
                          https://www.lrt.lt/naujienos/verslas...1NKT_8Tt-0uib8

                          S. Skvernelis: ne finansų ministrui spręsti dėl 13-tos pensijos https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...3-tos-pensijos
                          13-tą pensiją prezidentas Gitanas Nausėda vadina netvariu sprendimu. Anot jo, pensijos turėtų būti ir toliau indeksuojamos. „Tryliktoji pensija yra mažiau taiklus problemos sprendimas, nes įvedama kaip absoliuti suma visiems, nepriklausomai nuo pensijos dydžio“, – žurnalistams antradienį Tauragėje sakė G. Nausėda. „Tai yra netvarus sprendimas, kadangi tai yra vienkartinė išmoka, kuri turi visus vienkartinei išmokai būdingus bruožus“, – pridūrė jis.
                          Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                          [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                          Comment


                            Skvernelis kažin ar liks premjeru, tai gali prižadėti kad ir 15-as pensijas. Tai tik dar kartą parodo sumažintą asmeninę atsakomybę.
                            Jau dabar Sodros biudžetas pradėjo staigiai mažėti, o reikės dar indeksuoti tikrąsias, kasmėnesines, pensijas. Tai gal bent jau paliktų šį klausimą ateinančiai vyriausybei. Dar neaišku, kaip su tuo koronavirusu bus. Valstybės skola jau dabar gerokai pralenkė "kubiliškąją".
                            Ar čia specialiai vėl rėks "neliečiamieji", kad Šimonytė pensijas sumažino?

                            Comment


                              Parašė Sula Rodyti pranešimą
                              Skvernelis kažin ar liks premjeru, tai gali prižadėti kad ir 15-as pensijas. Tai tik dar kartą parodo sumažintą asmeninę atsakomybę.
                              Jau dabar Sodros biudžetas pradėjo staigiai mažėti, o reikės dar indeksuoti tikrąsias, kasmėnesines, pensijas. Tai gal bent jau paliktų šį klausimą ateinančiai vyriausybei. Dar neaišku, kaip su tuo koronavirusu bus. Valstybės skola jau dabar gerokai pralenkė "kubiliškąją".
                              Ar čia specialiai vėl rėks "neliečiamieji", kad Šimonytė pensijas sumažino?
                              Bus nauja daina - Šimonytė nuėmė tryliktą pensiją!!!

                              Iš kitos pusės ką daugiau kolūkiui žadėt? Nugalėsim alkoholį? Buvo. Nugalėsim bankynykus? Buvo. Nugalėsi farmacynykus? Buvo. Buvo. Buvo. Buvo...
                              Paskutinis taisė VNS; 2020.10.13, 15:34.
                              Show must go von!

                              Comment


                                Parašė booraz Rodyti pranešimą
                                Aušros Maldeikienės FB

                                Aktuali informacija Biržų, Kupiškio rajonams, taip pat visiems, kurie norėtų ir galėtų paremti prieš antrą Seimo rinkimų turą.
                                Galime tik tikėtis kad Matas protingesnis už savo mama
                                Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.

                                Comment


                                  Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                  Skvernelis kažin ar liks premjeru, tai gali prižadėti kad ir 15-as pensijas. Tai tik dar kartą parodo sumažintą asmeninę atsakomybę.
                                  Apskritai Lietuvoje buvo priimti įstatymai dėl pensijų indeksavo - t.y. kada pensija didėja pagal tam tikrą formulę priklausomai nuo augančios ekonomikos. Tas buvo padaryta tam, kad politikai nebesikištų į pensijų kėlimą, nes jie jas keldavo ne tada, kada reikia, ne tiek, kiek reikia, o tada, priklausomai nuo rinkimų. Valstiečių ta trylikta pensija, o dar ir priiminėjama prieš pat rinkimus - yra absoliutus populizmo dugnas, stengiantis įsiteigti nemąstantiems rinkėjams, kuriems numestas saldainis svarbesnis už jų ateitį, o tokie sudaro pagrindą valstiečių rinkėjų.

                                  Comment


                                    Ei o tai galėsim žolės papešt ar ne? Rinkimų naktį kai ėjau miegoti ir buvo suskaičiuoti kokie 80-90% balsų ponas Vitkauskas buvo 8-as reitingavime, dabar žiūriu, jog liko 11. Kaip suprasti? Kaimas labiau už žolę nei miestas?

                                    Būsiu dar pražiopsojęs, kad Šimašiaus patarėja Pilaitėje surinko tik 300 balsų mažiau nei Skvernelis Įtariu, jog per kitus rinkimus aplenks
                                    Paskutinis taisė themanual; 2020.10.13, 17:10.

                                    Comment


                                      Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą

                                      ...privertė emigruoti iš Lietuvos.
                                      Kiek galima kartoti kažkokių bukapročių marazmus?

                                      Comment


                                        Parašė themanual Rodyti pranešimą
                                        Ei o tai galėsim žolės papešt ar ne? Rinkimų naktį kai ėjau miegoti ir buvo suskaičiuoti kokie 80-90% balsų ponas Vitkauskas buvo 8-as reitingavime, dabar žiūriu, jog liko 11. Kaip suprasti? Kaimas labiau už žolę nei miestas?
                                        Click image for larger version

Name:	images.jpg
Views:	308
Size:	15,4 kB
ID:	1831901
                                        Show must go von!

                                        Comment


                                          Parašė themanual Rodyti pranešimą
                                          Ei o tai galėsim žolės papešt ar ne? Rinkimų naktį kai ėjau miegoti ir buvo suskaičiuoti kokie 80-90% balsų ponas Vitkauskas buvo 8-as reitingavime, dabar žiūriu, jog liko 11. Kaip suprasti? Kaimas labiau už žolę nei miestas?

                                          Būsiu dar pražiopsojęs, kad Šimašiaus patarėja Pilaitėje surinko tik 300 balsų mažiau nei Skvernelis Įtariu, jog per kitus rinkimus aplenks
                                          Na, jam reikėjo proto neturėti, kad Vilniuje kandidatuotų.
                                          Post in English - fight censorship!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X