Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai - 2020

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Lyderis balsuoja...

    Gabrielius Landsbergis: mažumos Vyriausybės variantas yra ganėtinai realistiškas
    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=85427509

    Į balsuoti laukiančių rinkėjų eilę stojęs G. Landsbergis balsadėžės taip ir nepasiekė. Pabendravęs su žiniasklaidos atstovais, įpusėjus eilei, politikas iš jos pasitraukė. Gali būti, kad tokiu būdu jis vengė akistatos su politiniu oponentu, valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderiu Ramūnu Karbauskiu, kuris netrukus atvyko balsuoti ir laukia eilėje su kitais rinkėjais.
    Bet gal pavyks iš antro karto! Kai nebus karbauckio ir žurnalistų?

    Konservatorių partijos atstovė Vytautė Šmaižytė BNS informavo, jog G. Landsbergis balsuos vėliau trečiadienį Kaune, tačiau tikslus laikas kol kas nežinomas.

    #PalaikykGabrieliuUzRankos
    Show must go von!

    Comment


      Oho, palaukė eilėje, prisiminė, kad paliko įjungta lygintuvą ir pasitraukė iš eilės, kokia tragedija, reikia versti iš partijos vadovo posto.

      Comment


        Parašė rmss Rodyti pranešimą
        Oho, palaukė eilėje, prisiminė, kad paliko įjungta lygintuvą ir pasitraukė iš eilės, kokia tragedija, reikia versti iš partijos vadovo posto.
        Greičiau žmona paskambino, kad varytų namo sumuštinį sutept jai

        Comment


          Ant kryžiaus jį!!1!!1!
          Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

          Comment


            Eilės žiauriai didelės. vakar Vilniuje atėjus 19h nebesulaukėm, šiandien 12h atėjus po 50min pralaukus irgi išėjau. Rajonų balsuotojų eilė žymiai mažesnė

            Comment


              Parašė rmss Rodyti pranešimą
              Oho, palaukė eilėje, prisiminė, kad paliko įjungta lygintuvą ir pasitraukė iš eilės, kokia tragedija, reikia versti iš partijos vadovo posto.
              Jei TS vėl pralaimės, manau ir pats susipras, kad reikia trauktis, politiniai lyderiai neturėtų taip elgtis.

              Grįžtant prie rinkimų, įdomios M. Kleck įžvalgos už ką balsuoti.

              Tradicinė Klecko Seimo rinkimų atmintinė "KĄ DARYTI, KAI ANT BIULETENIO NORISI PIEŠTI GYVATĘ?"

              Piešiau prieš ketverius metus. Iki šiol jaučiu kaltę, nes tokiu būdu padėjau išrinkti valstiečius, tad šiemet sukąsiu dantis ir visgi balsuosiu. Balsuokite ir jūs, nereikia tų Harių Poterių. Nors jau antrus rinkimus Lietuvos politikos pasaulis nuobodžiai varganas, bet štai jums trumpa apžvalgėlė apsisprendimui.

              / / /
              LIETUVOS SOCIALDEMOKRATŲ PARTIJA
              Pirmą kartą gyvenime neturiu ką labai blogo pasakyti apie LSDP. Partiją, kurios nuoširdžiai nekenčiau nuo vieno iš didingiausių Lietuvos nusikaltėlių - Brazausko - laikų. Sąrašą prasivalė labai kokybiškai, TOP20 beveik neerzina. Rinkimų programa vietomis skamba geriau už Liberalų sąjungos ar Laisvės partijos. Bet vis tiek dar kol kas toks jausmas, kad kažkaip išdurs - tai balsuot ranka nekyla. One day, Paluckai, one day.

              Jei rinksitės LSDP, rekomenduoju reitinguoti: Laurynas Šedvydis
              (100), Robert Duchnevič
              (10), Liutauras Gudžinskas
              (55). Na ir duokit dar šansą Bronislovas Polita (49) - neįsivaizduoju kas jis toks, bet pavardė sutverta politikai.

              / / /
              TĖVYNĖS SĄJUNGA
              TS-LKD partija šiemet pramušė naują dugną su savo išreitinguotu sąrašu. Ir matau gyvai, kaip tokia gėda stipriai skauda normaliems, ne talibaniniams TS-LKD nariams ) Maladiec konservatorių partija - TREČIU NUMERIU IŠREITINGAVO KORUMPUOTĄ NACĮ Kasčiūną. Penktu numeriu išreitingavo nusenusią pezančią davatką 41-erių metų vyro - Saudargo - kailyje. Toliau gal nebetęsiu, nes šios partijos sąrašo dvilypiškumas sukelia lengvą šizofreniją.

              Bet yra ten labai gerų žmonių, kuriems Seimas nėra savo kompleksų įteisinimo erdvė. Rinkdamiesi TS-LKD, taisykite situaciją reitingavimu ir duokit galimybę puikiems politikams, už kuriuos acakau: Monika Navickienė
              (11), Kristijonas Bartoševičius
              (98), Andrius Vyšniauskas
              (35), Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė
              (4). Na ir aišku, Ingrida
              Numeris Vienas, amžina meilė, kurią užjaučiu, kad nuėjo su sąrašu, kur naciai ir davatkos turi stipresnę balso pusę.

              / / /
              LIBERALŲ SĄJŪDIS
              Žiūriu aš tą sąrašą ir galvoju, kad kartais gal geriau nieko nedaryt, nei daryt nevykusiai? Čmilytė stengiasi, bet čia jaučiasi tooooks Pakso vaibelis - iš numirusių prikeltų nebent didelis kiekis amfetamino. Tik priminsiu, kad per praeitus rinkimus į TOP10 jie iškėlė išdžiuvusių smegenų Žydrūną Savicką. Tai šiemet tradicijų nekeičia - kaip padorūs kaimo alkoholikai toliau vartoja atriaugas. Pranckietis - 3-oje sąrašo vietoje, LOL. Ties tuo ir pabaikime.

              Jei Masiulio butelio pachmielas jūsų nebekankina ir vis tiek balsuosite už LRLS, tai bent jau pareitinguokit Arminas Lydeka
              , o daugiau ten už nieką atsakyt negaliu. Tik atsargiai, nes prisimindamas kai kurių pajūrio miestų LRLS narių bajerius savivaldybėse, kažkaip įtariu, kad Masiulio šleifas vėl gali sušmežuoti.

              / / /
              LAISVĖS PARTIJA
              Šiemet per sukąstus dantis balsuosiu už Laisvės partiją. Bet žymėdamas taip griešiu dantim, kad byrės visos plombos. Balsuosiu, bet noriu pasakyti keletą piktų teiginių. Nes per nuoširdų pyktį ateina tikroji meilė.

              Laisvės partija šiemet yra didžiausia kognityvinį disonansą sukelianti partija.

              Nes jų sąraše gali pamatyti labai rimtus, po 8 metų Premjero vietos vertus politikus, o šalia - mažvaikius, kuriems dar reiktų kokį normalų darbą padirbt, kad gyvenimo išmoktų. Tas sąrašas toks dvilypiškai juokingas, kad nu nimagu.

              Nes jų sąrašo viduryje vis dar yra Misteris "5% otkato" Kvedaravičius.

              Nes na kaaaam reikėjo drag queen kostiumo debatuose? Vienmandatėse jūs neturite jokių šansų, o tokiais išsišokimais deginate bet kokius šansus daugiamandatėje. Pirmiausia reikia ne "įjungti Gražulį", o užsitikrinti poziciją Seime. Kostiumas tobulai tiks Seimo posėdžių salėje. Bet pirmą reikia ten patekti.

              Nes partijos pirmame fronte, 3-oje vietoje sėdi Morgana Danielė - puiki įvairių sričių žinovė, ypač narkotikų politikos temą iki pagrindų išmananti kandidatė. O greta - išreitinguotas 12-oje vietoje - sėdi absoliučiai priešingas variantas - prasipūtęs, paišsipisinėt į politiką užsimanęs rastamanas, per nei vienus debatus nesurezgęs jokio protingo sakinio.

              Man sakė, kad minėtas rastamanas žiauriai fainas žmogus. Na, miela. Bet "fainas" neveikia Seime - Seime reikia racionalaus proto normaliems sprendimams. Seriously, žmonės, NEGALIMA ATVIRŲ NARKOMANŲ statyti vienu iš partijos veidų. Nes rinkėjai tuomet jus visus tokiais ir laikys. Narkomanams reikia suteikti psichiatrinę pagalbą, o ne reitinguoti į sąrašo viršų.

              Kandidatas,

              kuris vykdydamas savo rinkiminę kampaniją savo oficialioje paskyroje dalinasi gerbėjo nuotrauka, kurioje gerbėjas iš kandidato lankstinuko pasigamino laivelį maišyti marihuanai, kurios rūkymas Lietuvoje, ALIO, vis dar yra traktuojamas kaip nusikaltimas; ir kas vis dar dėl nereguliuojamos rinkos yra pavojingas nelegalių substancijų vartojimas; ir kas vartojant be "gero chillaxo" turi ir rimtų pavojų, kuriuos būtina adresuoti; ir kas bet kuriam kandidatui, kuriam išties rūpėtų saugi narkotikų politika, nebūtų "smagus bajeriukas"

              - toks kandidatas nėra fainas. Jis yra kvailas.

              Mano aptarta nuotrauka čia: http://bit.ly/vitkauskaspng . Cha cha, kaip šmaikštu. Tokie kandidatai yra skaudi klaida, kurios kaina gali būti prarasta daugiamandatė.

              O juk buvo galima komunikuoti protingesnių partijos narių raumenį, kuris buvo užsiaugintas dirbant Vilniaus savivaldybės komandoj - kurios REALIUS DARBUS mieste matome gyvai, ir kurios realius darbus pirmojo karantino metu matė (ir tyrimuose įvertino) visa Lietuva.

              Tikiu, kad daug kam Laisvės partijos komunikacijoje skaudėjo panašūs dalykai. Pavyzdžiui, ta iki negalėjimo užknisusi nuolatinė komunikacija apie "suktinės legalizavimą" kiekvienoje temoje. Ugh.

              Bet kviečiu rinktis pakenčiamiausią iš blogiausių variantų. Visgi Laisvės partiją. Nes tarp visokių jų sąrašo komedijų, ten yra labai rimtų ateities politikų. Kurie atėjo iš Vilniaus savivaldybės, iš Šimašiaus aplinkos, ir iš kitokios sofistikuotos, šiuolaikiškos aplinkos. Pagaliau turime partiją, kuri ne apsimestinai, o faktiškai yra vakarietiška ir progresyvi. Vilniuje patys gyvai matome, kokią įtaką daro technokratiškas, protu ir mokslu paremtas problemų valdymas ir kaip jie susitvarko su žiauriais iššūkiais. Aš prašau rimtai - trumpam pagalvokite - ar nenorėtumėte Seime pamatyti dalies žmonių, kurie Vilniuje neįtikėtinai kokybiškai valdė karantino krizę?

              Noriu tikėti, kad visi jie Seimo veiklos patirtį greitai perims, proto juokingesniems nariams - atsiras, Aušrinė
              savo vaikučius suvaldys - ir tai bus puikus pakaitalas Seime užsimarinavusiems seniams ar ką tik nuo plūgo nulipusiems valstiečiams. Atiduokim Seimą jauniems žmonėms, pagaliau. Faktas, kad blogiau tikrai nebus.

              Reitinguoti labai rekomenduoju: Karolis Žemaitis
              (10), Vytautas Mitalas
              (4), Akvilė Bartaševičiūtė
              (20), Morgana Daniele
              (3), Vytenis Škarnulis Jr.
              (35), dar žmonės sako, kad Evelina Dobrovolska
              (8) yra maladiec. Prašau, nureitinguokim visokius Vitkauskus ir Kvedaravičius į dugną.

              Šiaip žiauriai neigiamai žiūriu į šiuos rinkimus. Graudi Šarūno Barto filmų pilkuma. Bet labai tikiuosi, kad esu visiškai neteisus, be reikalo keiksnoju Aušrinės komandą ir spalio 12 paryčiais būsiu maloniai nustebintas. Ir, Aušrine, aš vis dar tikiuosi 2029-aisiais metais matyti tamstą Grybauskaitės vietoje.

              / / /
              VISOS KITOS PARTIJOS
              Ten yra dugnas. Common, people, gal nebekapstykim nuotekų duobės dar sykį? Labai smirda. Susimildami, nebe. Kiek galima nepasimokyt.

              / / /
              Jei neįtikinau už ką balsuoti, no worries. Bet nebūkite valstiečių ir Tomaševskio sąjungininkais, ateikite ir nupieškite gyvatę. Arba nuogą Tomaševskį. Nes jei užtikrintai nežinote, iš ko rinktis, biuletenio gadinimas irgi yra balsavimas bei svarbus nuomonės išreiškimas.
              https://www.facebook.com/mykolas0/po...23860140562114
              Flickr

              Comment


                Parašė rmss Rodyti pranešimą
                Oho, palaukė eilėje, prisiminė, kad paliko įjungta lygintuvą ir pasitraukė iš eilės, kokia tragedija, reikia versti iš partijos vadovo posto.
                O apie Huawei gal ką nors pasakė?

                Comment


                  Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                  Eilės žiauriai didelės. vakar Vilniuje atėjus 19h nebesulaukėm, šiandien 12h atėjus po 50min pralaukus irgi išėjau. Rajonų balsuotojų eilė žymiai mažesnė
                  Vakar po darbo valandų buvau savivaldybėje - užtrukau 10 minučių.

                  Comment


                    Parašė digital Rodyti pranešimą
                    O apie Huawei gal ką nors pasakė?
                    O ką apie Huawei paporino Karbauskis? Ar bent apie Rostselmash? Negi irgi nesiteikė net paminėti?

                    Comment


                      Lansbergio klane jo žmonos sesers vyras reguliariai teikia ataskaitas apie huawei. Anot jo turi su jais sudaręs kontraktą.

                      "Liudvikas Andriulis:

                      Romas Sadauskas aš per ilgai domiuosi verslu ir politika, kad tiesiog black and white tikėčiau, kad smūgis per Huawei consumer electronics arm buvo tikrai dėl saugumo. Man panašiau į normalų trade war, ir tas jau mane mažiau jaudina. O tai, kad Xiaomi nepapuola į sąrašą, tik patvirtina argumentą. Aš lieku Huawei pusėje handset klausimu - ragelių atpisimas nėra National Security klausimas. Ir net su 5G infra norėtųsi labiau techninės diskusijos apie rizikas."

                      Comment


                        Parašė Sula Rodyti pranešimą

                        O ką apie Huawei paporino Karbauskis? Ar bent apie Rostselmash? Negi irgi nesiteikė net paminėti?
                        Apie Huawei tai abejočiau ar ką jis nors apskritai girdėjęs. Turbūt atsakytų, kad tokios kviečių rūšies nežino. Apie Agrokoncerną ir Rostselmash kažkur jo buvo klausta. Kažką panašiai vartėsi, kaip Lansdbergis apie Tibetą. Reiktų paguglint, tikrai jo klausė dėl ruskų kombainų, puikiai pamenu.
                        Show must go von!

                        Comment


                          Parašė VNS Rodyti pranešimą
                          Reiktų paguglint, tikrai jo klausė dėl ruskų kombainų, puikiai pamenu.
                          Beje, nežinau kaip dabar, bet sovietiniais laikais tas Rostselmash gamino ir karinę techniką.
                          Neliečiamieji...

                          Comment


                            Parašė Sula Rodyti pranešimą
                            O ką apie Huawei paporino Karbauskis? Ar bent apie Rostselmash? Negi irgi nesiteikė net paminėti?
                            Ten mano sarkazmas buvo

                            Comment


                              Parašė Sula Rodyti pranešimą

                              Beje, nežinau kaip dabar, bet sovietiniais laikais tas Rostselmash gamino ir karinę techniką.
                              Neliečiamieji...
                              Tai gal ir dabar gamina. Gamindamas totalų š... (pasiklauskit atsiliepimų pas ūkininkus, patvirtins) tai manau net Rusijoje ne taip lengva išsilaikyt (ZIL atvejis).
                              Show must go von!

                              Comment


                                Su Rostselmashu vsio zakonno. Aišku, išėmiau iš konteksto, bet esmės nekeičia.
                                Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	309
Size:	93,0 kB
ID:	1830504
                                Show must go von!

                                Comment


                                  Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                  Eilės žiauriai didelės. vakar Vilniuje atėjus 19h nebesulaukėm, šiandien 12h atėjus po 50min pralaukus irgi išėjau. Rajonų balsuotojų eilė žymiai mažesnė
                                  Kur bandėt? Vakar Europos aikštėj 19h didžiulės eilės rinkos bet labai greit judėjo, per 5 min į vidų patekt buvo galima.

                                  Comment


                                    Parašė Lettered

                                    Kaune gatvių būklė vis dar daug prastesnė nei Vilniuje.
                                    Tikėkimės pasivysit
                                    Show must go von!

                                    Comment


                                      Parašė Evier Rodyti pranešimą

                                      Kur bandėt? Vakar Europos aikštėj 19h didžiulės eilės rinkos bet labai greit judėjo, per 5 min į vidų patekt buvo galima.
                                      Lukiškių aikštėje

                                      Comment


                                        Balsavau Lukiškių aikštėje grįžau žinodamas kad mano balsas dvigubai svarbus suprantant tai kad Vilnius pagrindinė naujosios populistų partijos tvirtovė
                                        Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.

                                        Comment


                                          Parašė Kvailas Rodyti pranešimą
                                          Balsavau Lukiškių aikštėje grįžau žinodamas kad mano balsas dvigubai svarbus suprantant tai kad Vilnius pagrindinė naujosios populistų partijos tvirtovė
                                          Ir populistai tą gerai žino bei naudojasi tarnybine padėtimi

                                          Vilniaus miesto savivaldybė pranešimą apie Seimo rinkimus išsiuntė be PAGD pritarimo
                                          https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...pagd-pritarimo

                                          Comment

                                          Working...
                                          X