Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Policija, VST, VSAT, VAD...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ar eksperimentas Kauno policijoje davė naudos?

    Prieš du mėnesius viešosios ir kriminalinės policijos pajėgos Panemunės komisariate sujungtos į vieną Veiklos skyrių. Policijos vadovai jau skaičiuoja pirmuosius eksperimento rezultatus.REKLAMAPanemunės komisariatas – kol kas vienintelis Kaune, dirbantis nauju ritmu. Eksperimentas vyks iki rugpjūčio, o paskui bus sprendžiama, ar naujovę pratęsti, o galbūt taikyti ją visą laiką.Kauniečius stebi ne tik miesto, bet ir visos Lietuvos policijos vadovai – nuo eksperimento rezultatų priklausys, ar reforma bus taikoma šalies mastu.
    Skaitykite daugiau: http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...tm_medium=Copy

    Comment


      Lietuvos policija vyks mokyti Kroatijos pareigūnų

      Projekto tikslas - Kroatijos policijos kovos su organizuotu nusikalstamumu ir korupcija administracinių ir tyrimo pajėgumų stiprinimas. Tai, kad iš kelių pretendentų, laimėtoju pripažintas Lietuvos kriminalinės policijos biuro pateiktas projektas, rodo aukštą Lietuvos policijos profesionalumo lygį bei tarptautinį pripažinimą.
      Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

      Comment


        Pagrindinėje Lietuvos policijos šventėje Kaune – pritrenkianti „Aro“ programa

        Šeštadienį, nuo 12 val. prie Kauno pilies vyks Lietuvos policijos ir visuomenės šventė, kurioje specialius pasirodymus demonstruos įvairios policijos pajėgos: antiteroristinių operacijų rinktinė „Aras“, kinologai su tarnybiniais šunimis, raitoji policija.
        Skaityti daugiau: http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/09/2...#ixzz4KubAGjZl

        Comment

        Working...
        X