Parašė Kaštonas
Britai antro pasaulinio karo metu gamino tankų iškamšas, kad suklaidinti vokiečių žvalgybinius lėktuvus.
Piliečiai nedalyvauja nei valdyme nei ginimia jeigu tu galvoji, kad kažkam rūpi realus Lietuvos gelbėjimas, nei kad teritorijos turėjimas tai esi išplautom smgenėlėm. Spėju, kad alkoholi vartoji bent jau per šventes, nes jaučiai tamsumas proto.
Nieko apie mane nežinai, kaip ir aš apie tave, tai gal susilaikyk nuo asmeniškumų? Ginčyk mano teiginius, kol kas nei vieno jų nekontraargumentavai.
Tiek JAV tiek Rusija panašaus lygio agresorės, kurios teritorijas dalinasi. Tai policija reikalinga NES mūų visuomenė NERA civilizuota. Pradėkim kiekviena nuo saves. Aš visiškai nevartoju alkohlolio, sportuoju skleidžiu taika, esu prieš armiją. Žodžio lasive turiu. Ačiū Dievui, kad kiek pašneku su žmonėm nuomones ženkliai skiriasi nuo forumo ,,racionaliųjų'' 
Juk tai absurdiška.. Mano nuomone, tas 26-38 rėžis būtų tik tuo atveju, jei 19-26 rėžyje nesusirinktų tie 3,5 tūkst. Kas labai labai mažai tikėtina.
Šiaip dėl viso ko patarčiau pradžioje pasiskaityti "LR karo prievolės įstatymą"..tiek buvusį, tiek dabartinį. Kiltų mažiau klausimų.
Pagal senąją tvarką aš žinočiau dar prieš 10 metų, kad man tektų tarnauti. Dabar gi penkeri metai nežinomybės. Nejaugi taip sunku suvokti kur slypi tikroji problema? Ar tiesiog nenoras suprasti, nes tai sugriaus daugumos paradigmas?
Pagal senąją tvarką aš žinočiau dar prieš 10 metų, kad man tektų tarnauti. Dabar gi penkeri metai nežinomybės. Nejaugi taip sunku suvokti kur slypi tikroji problema? Ar tiesiog nenoras suprasti, nes tai sugriaus daugumos paradigmas?
Juk šaukimas ir tada buvo atrankinis. Lietuva niekuomet nebuvo pašaukusi vienu šaukimu visų, kurie sulaukia šaukiamojo amžiaus. Tam niekuomet nebuvo pajėgumų...
Juk šaukimas ir tada buvo atrankinis. Lietuva niekuomet nebuvo pašaukusi vienu šaukimu visų, kurie sulaukia šaukiamojo amžiaus. Tam niekuomet nebuvo pajėgumų...
Comment