Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kodėl nebandysi tapti politiku?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Dar vienas dalykas vienas ar du, netgi turbūt 10 žmonių seime nelabai turi kokios įtakos vykdomai politikai. Taigi jeigu pateksi į Seimą vienas nieko nepasieksi. O savivaldybių lygiu tai tik pirmą kartą pagaliau įvyko mero tiesioginiai rinkimai, bet ir tai be partijos tapti meru labai brangiai kainuoja. O kai pasižiūri partijų sąrašus savivaldybėse tai ten visi tie kurie jau čia buvo vardinti dar visai neblogo lygio būtų

    Comment


      #22
      Na, kad partijose yra ilgai Seime sėdinčių žmonių nematau nieko blogo. Jie turi daug patirties, o ką ten gero nuveikia priklauso nuo paties žmogaus. Tereikia pačioms partijoms žiūrėi kas tokie jų gretose sėdi. Čia silpnoji partijų vieta. Silpnoji rinkėjų vieta kad labai mažai yra per rinkimus reitinguojančių sąrašus, tam Lietuvos rinkėjai per kvaili. Todėl turiu eretišką savo nuomonę kad ne visiems galima duoti rinkimų teisę.

      Comment


        #23
        Su tuo reitingavimu yra taip, kad kokių 70% iš sąrašo iš viso pirmą kartą girdi. Be to balsuojama juk taip: arba aha yra sąraše pavyzdžiui Paksas reiškia už šitą sąrašą nebalsuoju ir nesvarbu, kad galiu reitinguoti, arba aha yra koks Petraitis sąraše aš už jį balsuoju ir įrašau į reitinguojamus, o toliau man neįdomūs tai 1,2,3.

        Comment

        Working...
        X