Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Mobilios technologijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Edd
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    O koks tas dabartinis, jei ne paslaptis? Ką galėtum rekomenduoti? Man nereikia telefono, kuris pakeistų laptopą, tiesiog kartais reikia panaršyti internete, pasinaudoti gps, pafotografuoti/filmuoti, failus kokius nors atsidaryt (word, pdf). Filmai, žaidimai nėra prioritetas, o jiems ir reikia galingo procesoriaus, ramų, daug atmintis, kas labai pakelia kainą iš kart.
    Dabartinis yra HTC HD2, kurio privalumas, kad gali rinktis kokia nori OS, bei didelis ekranas. Nors daug kam jis atrodo per didelis (is pradziu man taip pat atrode), bet ekrano dydis yra tikrai didelis privalumas tiek interneto narsymui, tiek ir viskam kitkam. Nesioju ji lygiai taip pat, dekle kaip ir ankstesnius mazesnius telefonus ir realiai nematau jokio skirtumo. Taciau sis telefonas turi ir trukumu, vienas is ju - maza akumuliatoriaus talpa ir tai, kad ekranas yra ne koks nors super amoled ir net ne SLCD.
    Kiek maciau, tu galvoji apie Nokia N8, o Desire HD tau atrodo per didelis. Tokiu atveju siuo metu as tau rekomenduoju HTC Desire, kuris yra ir pigesnis uz Nokia N8 ir zymiai geresnis jau vien del Android 2.2 (ateity turbut ir gingerbread), siek tiek didesnio ekrano (ir zymiai didesnes rezoliucijos)... Nokia turi savu privalumu, kaip geresne kamera, bet cia jau panasu, kad jie bando griebtis uz siaudo, kai pats telefonas su tokia OS veikia nekaip, reikia kazkuo issiskirti, kad ji pirktu.

Komentuoti:

• John
    replied

Bet kad ir vėl "pusėtinos" specifikacijos... niekam tikęs ekranas, silpnas CPU, mažai RAM'o... žodžiu, eilinis Nokios nesusipratimas paskutiniu metu... nors dizainas gal ir nieko.

Komentuoti:

• zanaz
    replied
    http://kauno.diena.lt/naujienos/mokslas-ir-it/-nokia-c7-dizaina-sukure-zemaitis-t-ivaskevicius-310840

Kalbant apie naujausią savo darbą, dar tik pasirodysiantį mobilųjį telefoną, Tomui išsprūsta paprastam lietuviui būdinga frazė: "Jis limpa".
    "Kiekvieno dizainerio darbuose lieka bent dalelytė jo charakterio ir stiliaus. Maniškis stilius – organiškas. Prie šio modelio dirbome pusantrų metų kartu su inžinierių pasiūlytomis technologijomis. Stengiausi, kad telefonas būtų malonus liesti, paėmęs jį į ranką turi jausti, jog gera jį laikyti",
    Šiaip tai labai jau gerai jis slysta iš rankų
    TAČIAU šis vaikinas kartu su tais inžinieriais padarė genialų dalyką (apšvieskit jei kas kitas yra padaręs) į telefoną įkišo FM siūstuvą - dar vienu prietaisu (ir laidu) mažiau namie/mašinoj. Genialu - RE5PECT

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Kai kalbam apie išmaniuosius telefonus įdomu, kad vis dar atsiranda Nokia gerbėjų.

Pats šiuo metu nematau tokio išmanaus telefono, kuris priverstų atsisakyti dabartinio. Teks šiek tiek palaukti kol atsiras geresnių. HTC Desire HD gal ir neblogas, bet akumuliatorius tikrai gan mažos talpos. Jeigu WP7 išleistų normalias GPS navigacijos programas, greičiausiai rinkčiausi samsung omnia 7. Super amoled ekranas yra tikras gėris (dar galėtų būti vietoj 4'', 4.3'', tada būtų idealus). Baterija už Desire HD irgi padoresnė - 1500mah. Šiame video gan gerai matosi ekrano privalumai (gaila, kad nėra palyginimo su paprastu ekranu):
    Youtube video
    O koks tas dabartinis, jei ne paslaptis? Ką galėtum rekomenduoti? Man nereikia telefono, kuris pakeistų laptopą, tiesiog kartais reikia panaršyti internete, pasinaudoti gps, pafotografuoti/filmuoti, failus kokius nors atsidaryt (word, pdf). Filmai, žaidimai nėra prioritetas, o jiems ir reikia galingo procesoriaus, ramų, daug atmintis, kas labai pakelia kainą iš kart.
    Paskutinis taisė Lettered; 2010.11.15, 00:17.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Heh, esu matęs kaip iPhone 'šildomas' mikrobangėje.

Komentuoti:

• Edd
    replied

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Su Nokia kai kurie užaugo, ir tiek . Manęs asmeniškai Symbianai netraukia. Manę jau išdresiravo Apple, todėl noriu aplikacijų :<. Aplikacijų ir filmavimo - man tai turbūt bene svarbiausi dalykai, nes filmuoti mėgstu, o kamera dalykas toks, kurį nešiotis nėra gerai, o žinant dabartines telefonų galimybes, ir tai, kad man nereikia kino teatro kokybės, galima jau pradėti ieškoti HD Ready filmuojančio telefono. Geriausiai filmuoja būtent N8, ir galbūt iPhone 4. Šioje vietoje N8 laimi, bet kadangi aš noriu ir aplikacijų, laimi Desire.

...O Apple aš jau nebenoriu. Kaip nekeista, jų gaminiai mane sužavėjo ne tiek jau ir daug...

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Kai kalbam apie išmaniuosius telefonus įdomu, kad vis dar atsiranda Nokia gerbėjų.

Pats šiuo metu nematau tokio išmanaus telefono, kuris priverstų atsisakyti dabartinio. Teks šiek tiek palaukti kol atsiras geresnių. HTC Desire HD gal ir neblogas, bet akumuliatorius tikrai gan mažos talpos. Jeigu WP7 išleistų normalias GPS navigacijos programas, greičiausiai rinkčiausi samsung omnia 7. Super amoled ekranas yra tikras gėris (dar galėtų būti vietoj 4'', 4.3'', tada būtų idealus). Baterija už Desire HD irgi padoresnė - 1500mah. Šiame video gan gerai matosi ekrano privalumai (gaila, kad nėra palyginimo su paprastu ekranu):

Komentuoti:

• 99
    replied
    /\
    Peržiūrėjus specifikacijas iškart užkliuvo 1230mAh talpos akumuliatorius. Kiek mažas kaip tokių parametrų įrenginiui. Bet tai lyg ir nėra tokia didelė problema:

http://hemorrdroids.net/htc-desire-hd-battery-life/

Komentuoti:

• John
    replied
    Desire HD tikras monstras, bent man jis pasirodė per didelis.
    Na taip, jis didelis. Nors ir paprastas Desire ar bet kuris kitas smartphonas nėra mažas (nebent Blackberiai su mažiukais ekranais), taigi esminio skirtumo nėra - į kišenę tilps lygiai taip pat. Tilps ir į delną ir bet kur kitur, kur telpa "mažesni" smartphonai. Tiesiog kasdien naudodamas pajutau, kad 3,7" ekranas kiek mažokas ir 4,3" tiesiog būtų šiek tiek geriau ir nereiktų taip arti prisikišti prie nosies, važiuojant traukiny ar autobuse. Nors, aišku, dabar jau randasi vis daugiau tablet'ų, kas yra gera alternatyva norintiems didelio ekrano.

O dėl nokia N8... negi tau nekliūna jo specifikacijos? Tragiškas ekranas, mažai Ram'o, silpnas CPU... labai jau smarkiai jis atsilieka nuo praktiškai visų konkurentų. Nebent jis gerokai pigesnis?

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Siūlyčiau palaukti W7 debiuto Lietuvoje. Ne tik bus daug naujų pasirinkimų, bet Nokia ir kainas turėtų pradėti mušti.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Na jis juk ir skirtas iš esmės tik tiems, kam specifiškai reikia qwerty. Nors mane asmeniškai kur kas labiau traukia Desire HD dėl didesnio ekrano ir geresnio garso.
    Desire HD tikras monstras, bent man jis pasirodė per didelis. Kaip tik dabar galvoju savo Nokia N73 atnaujinti į išmanesnį šiek tiek, tai linkstu labiausiai prie Nokia N8
    Paskutinis taisė Lettered; 2010.11.13, 16:32.

Komentuoti:

• John
    replied
    Na jis juk ir skirtas iš esmės tik tiems, kam specifiškai reikia qwerty. Nors mane asmeniškai kur kas labiau traukia Desire HD dėl didesnio ekrano ir geresnio garso.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Aha, teisybė. Tiesiog Desire, neturėdamas klaviatūros, turi tipinę savo padėtį - vertikali. O kai yra ta klaviatūra, aš pajaučiu kažkokias psichologines kančias D.

Komentuoti:

• John
    replied

Kaip suprantu, nuo originalo jis skiriasi tik qwerty klaviatūra, dizaino pakeitimais (daugiau metalo) ir naujesniu HTC Sense, kuris dar normaliai neportintas į senąjį Desire. O visa kita lyg ir identiška, įskaitant ekrano dydį bei raišką, CPU ir Ram'ą.

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Mėginau. Klaviatūra tipinė HTC - labai gera. Visa kita - kaip Desire, bet originalas vistiek palieka geresnį įspūdį.

Komentuoti:

• blitz
    replied
    Laukiu nesulaukiu kol galėsiu pakeisti savo kledarą N97 į šį aparačiuką

Komentuoti:

• John
    replied
    Kaip pirštu į akį. Gaila Nokios nėra.
    Na tik nesu tikras dėl "Typical Blackberry User"... bent jau Londone, tipiškas Blackberrio naudotojas yra visai ne [baltaodis] "executyve", bet 20-35 metų amžiaus Afrikietis, nebūtinai turintis daug bendro su paprastai Blackberiams priskiriamu vartotojų segmentu ir, juo labiau, nebūtinai suvokiantis, kam išvis reikalingas Blackberis ir kokie jo privalumai. Išvada - įvaizdis yra viskas.

Beje, neseniai du pažįstami žmonės įsigijo iPhone4... aš, kaip tikras Android'o vartotojas bandžiau juos erzinti ir paklausiau "tai kaip ten su failų persiuntimu? Gal gali ką nors man atsiūsti per bluetooth?"... bet pats susimoviau, nes abiem atvejais pašnekovai nevisai suprato, kas tas bluetooth (pagalvojo, kad kalbu apie bluetooth headset'ą), bei kas išvis yra tas failų siuntimas ir su kuo jis valgomas.
    Paskutinis taisė John; 2010.11.07, 01:27.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Kaip pirštu į akį. Gaila Nokios nėra.

Komentuoti:

• John
    replied
    Prie temos

Komentuoti:

Working...
X