Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apple produkcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Xmaster
    replied
    R.i.p.

    Komentuoti:


  • innuendo
    replied

    Komentuoti:


  • Edd
    replied
    Viską pasako šis video

    Komentuoti:


  • innuendo
    replied
    Prie visų neprisiderinsi, tokia realybė. Jei nori didelio ekrano yra HTC, Samsung ir kiti gamintojai kurie tai pasiūlys.
    Manau, kad pardavimai bus panašūs kaip ir 3GS, dauguma žmonių kurie yra su dviejų metų kontraktu tiesiog upgradeinsis iš 3GS į 4S. Dual core procesorius ir nauja kamera yra pakankamai neblogi pakeitimai, o tai, kad viršelis tas pats, man jokio skirtumo, manau, kad iPhone 4 atrodo tikrai neblogai.
    Aš tikiuosi, kad naujoji iOS5 nesulėtins maniškio, tada palauksiu kitų metų ir penktojo iPhone. Įsirašiau iOS 5 vakar vakare, esu labai patenkinta šia operacine sistema.

    Komentuoti:


  • Chernius
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Ar i paprastu zmogeliu nuomone nusispjaut?
    Deja bet Apple ne karta irode, kad i kai kuriuos priekaistus jiems tikrai nusispjaut ir ne veltui.

    Priekaistai, kad iPhone turi per mazai jungciu ir "slotu" - sutaupe vietos baterijai;
    Priekaistai, kad nepalaiko Flash - sutaupe baterijos laiko;
    Mazai megapikseliu - kokybe ne kiekybe, galima paskaityt foto blogus su konkreciais palyginimais.
    etc etc

    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    bet dabar liuto dali pardavimu susigriebia didesnius ekranus turintys telefonai
    Kolkas kiek zinoma man iPhone4 yra geriausiai parduodamas Apple smartphonas, gal galima konkreciau skaiciais? Kiek ten pasiima daugiau telefonai dideliais ekranais?

    Komentuoti:


  • Magician
    replied
    Na, jeigu zmones kraustosi is proto, tai gal ir ne be reikalo? Ar i paprastu zmogeliu nuomone nusispjaut? Bet kokiu atveju, labai tikiuosi, kad sio modelio pardavimai bus vangoki. Apple akcijos jau dabar nukritusios (o konkurentu kyla), ir nors naujas modelis ir nesukele masines apatijos, visgi nepadare eilinio spyrio i uzpakali telefonu rinkai, po kurio visi suskmuba juos vytis dar greiciau (ir tuo paciu metu tobulejant!), ir galbut iPhone 5 jau bus tikrai geras...

    Komentuoti:


  • innuendo
    replied
    Patys žmonės kraustėsi iš proto, prikūrė prototipų, o Apple paėmė ir pakeitė vidurius . Žmonės siunta . Juokinga.
    Nujaučiau, kad jie pasiliks prie tradicijos kaip ir su 3G/3GS.
    Gerai man ir su iPhone 4, nedarysiu jokių upgrades greičiausiai, ekrano dydis optimalus ir taip aš naudojausi telefonais su didesniais ekranais, Galaxy S II man jau per didelis.

    Komentuoti:


  • Magician
    replied
    Ar meginai ilgesni laika pavartoti didesni (kad ir ta pati 3.7 ar netgi 4 coliu) ekrana turinti didesni irengini? Is patirties sakau, kad niekas is esmes netrukdo, viskas praktiskai lygiai taip pat patogu, o pranasumas ziurint video ar zaidziant zaidimus - nerealus. Tas pats iPhone ekranas didelis ir platus tikrai atrode 2007 metais, bet dabar liuto dali pardavimu susigriebia didesnius ekranus turintys telefonai. Ir ryskiai ne be reikalo. Dauguma zmoniu renkasi tai, ko nori, tiesa, baltojo obuolio magija pasirode norams nepavaldi. Na, bet pripazinkime, kad kaip jau kaip, bet tikrai masyvaus atnaujinimo ir ekrano dydyje daug Apple fanu (butent, kad fanu, ne mankurteliu, pirksianciu kad ir plyta su Apple logo, kad tik Starbucks'e neatrodytu kaip kokie kaimieciai su drobiniais maisais vietoje batu) lauke jau iki pasirodant 3GS. Ar tikrai be reikalo?

    Komentuoti:


  • Chernius
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Daug kas tikejosi (ne tik, kad tikejosi, bet praktiskai vos ir neoficialiai patvirtine buvo...) didesnio ekrano, nes dabar smartphone'u rinkoje pradejo dominuoti didesni ekranai (retas brangesnis modelis turi mazesni negu 3,7 colio ekrana)
    iPhono ekranas yra optimalaus dydzio i.e. bet kuri ekrano kampa galima pasiekti nyksciu, laikant vienoje rankoje, didinimas reikstu, kad reikia telefona imti abiem rankom, kas jau yra plansete, nebe telefonas

    Man panasu, kad pristatytas logiskas tesinys, kaip su iPadu, kazkokio netiketumo nematau.

    Komentuoti:


  • dts
    replied
    Nebūtų apple jeigu eilinį sykį nesugalvotų kokio panašaus briedo, a la gera ir "nauja" funkcija

    Verta paminėti, kad Europoje parduodamas iPhone 4S turės galimybę krautis ir prie kompiuterio jungtis per microUSB, bet tam reiks papildomo ~40Lt adapterio.

    Komentuoti:


  • Edd
    replied
    Su iOS 5, "Siri", apple prideda funkcionalumus, kurie jau seniai egzistuoja kitose platformose, klausimas ar tą jie daro geriau nei kiti. Dėl hardware, jei žiūrėsim grynai į skaičiukus, yra ne vienas ir ne du galingesni Android įrenginiai, pagal praktiškai visus parametrus. Aišku reikia pripažinti, kad iOS nereikia tiek daug galios kaip Android. Asmeniškai man 3.5 colių ekranas būtų pagrindinis minusas. Beje, kitą savaitę Samsung turėtų pristatyti kažką žymiai įspūdingesnio. Tiesą pasakius, net jų "senas" Samsung Galaxy SII asmeniškai man atrodo daug patraukliau, nei dar nepasirodęs prekyboje iPhone 4S. Taigi laukiam spalio 11, spėjama, kad bus pristatytas Samsung Nexus Prime.

    Komentuoti:


  • 99
    replied
    Parašė dubajus Rodyti pranešimą
    Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kurie ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
    Artėjant Kalėdoms gražiai šaus į viršų su naujais paradavimų rekordais.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė dubajus Rodyti pranešimą
    Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kurie ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
    Apple fanai vis tiek mokės bet kiek tūkstančių už bet kokį produktą, nors kitų firmų tą patį daiktą galima nusipirkt kelis kart pigiau.

    Komentuoti:


  • dubajus
    replied
    Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kūrė ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
    Paskutinis taisė dubajus; 2011.10.05, 09:38.

    Komentuoti:


  • Magician
    replied
    Daug kas tikejosi (ne tik, kad tikejosi, bet praktiskai vos ir neoficialiai patvirtine buvo...) didesnio ekrano, nes dabar smartphone'u rinkoje pradejo dominuoti didesni ekranai (retas brangesnis modelis turi mazesni negu 3,7 colio ekrana). Akumuliatorius...na, 1420 mAh yra tikrai labai labai neblogai, taciau Apple visada garsejo i prieki pamatanti visas didesnes busimu telefonu tendencijas, ir mikliai jas perspjaunanti, o butent dabar telefonu kompanijos pradejo i savo irenginius deti gerokai didesnes baterijas, dar pries kokius metelius ir 1500 buvo stebuklas, o Samsung Note jau greitai prie savo didelio ekrano irenginio prides ne kokius varganus apsamanojusius 1300 ar 1420, o visus 2500, na, ir ilgai laikanti smartphone'o baterija, kurios nereiktu krauti kasdien, jau savaime butu kazkas TOKIO. Bet turbut tai didina irenginio dydi bei svori, o Apple mastymo tai jau nebeatitinka...
    Siri...Taip, tikrai uzskaitau, bet idomu, kaip toks dalykas veiktu iPhone 4. Sio atnaujinimo ketvirtukas negaus, taciau ar tam yra kokios technines kliutys? Jeigu ne, tuomet...chm.........gudru...Puikus "feature" (naktis jau beldzia i galva, nesugalvoju lietuvisko atitikmens...), prastumtas i naujausia telefona, tam, kad zmones jaustu, kad savo "Apple mokesti" sumokejo ne veltui. Gaila, kad kiek abejotina, kaip si sistema suveiks Lietuvoje su "veri hard tu undierstand" lietuvisku akcentu ir lietuviskom vietom. WP7 kalbejimo funkcija naudoju daznai, taciau kai tenka tarti lietuviska varda su anglisku akcentu, nelabai megstu, kad kazkas gali mane girdeti. Bet kokiu atveju, idomu, kaip Siri veiks praktikoje...

    Komentuoti:


  • prognozas
    replied
    Apple paprastai iš esmes atnaujina prietaisus kas 2 metus. Tad kažko drastiško nereikejo iš dizaino tikėtis.
    Juolab kad nieko ir netrūksta tam dizainui.

    Komentuoti:


  • 99
    replied
    Norėčiau kažkiek konkretumo:

    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Tikejausi nors normalesnio ekrano ir geresnes baterijos.
    Ekranas kuris rodo viską ir akumuliatorius, kuris neišsikrauna? Kurio kito telefono ekraną/akumuliatorių turėjo perspjaut Apple? Kiek jis turėjo būt geresnis?

    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Patikek, jeigu buciau "heiteris", tiesiogiai nebuciau laukes. Dabar visiskai jokie gandai nei pasitvirtino, nei ka
    Kokie gandai? Kad bus naujas viršelis? Ar, kad spausdins pinigus? Gandai ir lieka gandais, jei žinai kuriais šaltiniais galima +- pasitikėti tai šiandien buvo pristatyta tai, apie ką visi ir rašė.

    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    o truputeli pagereje viduriai ne velnio nieko negerina.
    O ką turėjo pagerinti? Kur buvo problematinės vietos? Kas neveikė ar veikė netinkamai dėl pasenusios geležies?

    Beje, esminis šio iPhone atnaujinimas - programinėje įrangoje. "Siri" atrodo labai neblogai. Neaišku tik, kiek tai bus realiai efektyvu, reikėtų tai išbandyti praktikoje.

    Komentuoti:


  • Magician
    replied
    Tikejausi nors normalesnio ekrano ir geresnes baterijos. Patikek, jeigu buciau "heiteris", tiesiogiai nebuciau laukes. Dabar visiskai jokie gandai nei pasitvirtino, nei ka, o truputeli pagereje viduriai ne velnio nieko negerina. Liudna, nes daug kas tikejosi kai ko gerokai geresnio. Tarp ju ir as. Ir aciu, neprastas as klounas, bet visgi, kolega, susimildamas, nesinervuok taip ziauriai. Dabar belieka laukti kovo, kada bus pristatytas ir iPad 3, ir galbut naujas iPhone. Ir ne koks ciut ciut paturbintas senojo modelio sunelis.

    Komentuoti:


  • PukiS
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Naujo iPhone ivertinimas tiksliai ivertinant visus aspektus ir bendraja visuomenes nuomone:

    ...
    ...
    ...

    Niekam tikes metalo gabalas uz kruva slamanciu. Son, I am dissapoint. Tas pats sh, tik kitoj rankoj.
    bet tu geras klounas, pilnai atnaujinti viduriai, bet kur tau mano mires mocartukas bus geriau.

    Komentuoti:


  • 99
    replied
    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Naujo iPhone ivertinimas tiksliai ivertinant visus aspektus ir bendraja visuomenes nuomone:

    ...
    ...
    ...

    Niekam tikes metalo gabalas uz kruva slamanciu. Son, I am dissapoint. Tas pats sh, tik kitoj rankoj.
    O tu ko tikėjais? Naujo telefono viršelio? Ar tiesioginio ryšio su ateiviais?

    Komentuoti:

Working...
X