Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apple produkcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tikejausi nors normalesnio ekrano ir geresnes baterijos. Patikek, jeigu buciau "heiteris", tiesiogiai nebuciau laukes. Dabar visiskai jokie gandai nei pasitvirtino, nei ka, o truputeli pagereje viduriai ne velnio nieko negerina. Liudna, nes daug kas tikejosi kai ko gerokai geresnio. Tarp ju ir as. Ir aciu, neprastas as klounas, bet visgi, kolega, susimildamas, nesinervuok taip ziauriai. Dabar belieka laukti kovo, kada bus pristatytas ir iPad 3, ir galbut naujas iPhone. Ir ne koks ciut ciut paturbintas senojo modelio sunelis.

    Comment


      Norėčiau kažkiek konkretumo:

      Parašė Magician Rodyti pranešimą
      Tikejausi nors normalesnio ekrano ir geresnes baterijos.
      Ekranas kuris rodo viską ir akumuliatorius, kuris neišsikrauna? Kurio kito telefono ekraną/akumuliatorių turėjo perspjaut Apple? Kiek jis turėjo būt geresnis?

      Parašė Magician Rodyti pranešimą
      Patikek, jeigu buciau "heiteris", tiesiogiai nebuciau laukes. Dabar visiskai jokie gandai nei pasitvirtino, nei ka
      Kokie gandai? Kad bus naujas viršelis? Ar, kad spausdins pinigus? Gandai ir lieka gandais, jei žinai kuriais šaltiniais galima +- pasitikėti tai šiandien buvo pristatyta tai, apie ką visi ir rašė.

      Parašė Magician Rodyti pranešimą
      o truputeli pagereje viduriai ne velnio nieko negerina.
      O ką turėjo pagerinti? Kur buvo problematinės vietos? Kas neveikė ar veikė netinkamai dėl pasenusios geležies?

      Beje, esminis šio iPhone atnaujinimas - programinėje įrangoje. "Siri" atrodo labai neblogai. Neaišku tik, kiek tai bus realiai efektyvu, reikėtų tai išbandyti praktikoje.
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

      Comment


        Apple paprastai iš esmes atnaujina prietaisus kas 2 metus. Tad kažko drastiško nereikejo iš dizaino tikėtis.
        Juolab kad nieko ir netrūksta tam dizainui.

        Comment


          Daug kas tikejosi (ne tik, kad tikejosi, bet praktiskai vos ir neoficialiai patvirtine buvo...) didesnio ekrano, nes dabar smartphone'u rinkoje pradejo dominuoti didesni ekranai (retas brangesnis modelis turi mazesni negu 3,7 colio ekrana). Akumuliatorius...na, 1420 mAh yra tikrai labai labai neblogai, taciau Apple visada garsejo i prieki pamatanti visas didesnes busimu telefonu tendencijas, ir mikliai jas perspjaunanti, o butent dabar telefonu kompanijos pradejo i savo irenginius deti gerokai didesnes baterijas, dar pries kokius metelius ir 1500 buvo stebuklas, o Samsung Note jau greitai prie savo didelio ekrano irenginio prides ne kokius varganus apsamanojusius 1300 ar 1420, o visus 2500, na, ir ilgai laikanti smartphone'o baterija, kurios nereiktu krauti kasdien, jau savaime butu kazkas TOKIO. Bet turbut tai didina irenginio dydi bei svori, o Apple mastymo tai jau nebeatitinka...
          Siri...Taip, tikrai uzskaitau, bet idomu, kaip toks dalykas veiktu iPhone 4. Sio atnaujinimo ketvirtukas negaus, taciau ar tam yra kokios technines kliutys? Jeigu ne, tuomet...chm.........gudru...Puikus "feature" (naktis jau beldzia i galva, nesugalvoju lietuvisko atitikmens...), prastumtas i naujausia telefona, tam, kad zmones jaustu, kad savo "Apple mokesti" sumokejo ne veltui. Gaila, kad kiek abejotina, kaip si sistema suveiks Lietuvoje su "veri hard tu undierstand" lietuvisku akcentu ir lietuviskom vietom. WP7 kalbejimo funkcija naudoju daznai, taciau kai tenka tarti lietuviska varda su anglisku akcentu, nelabai megstu, kad kazkas gali mane girdeti. Bet kokiu atveju, idomu, kaip Siri veiks praktikoje...

          Comment


            Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kūrė ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
            Paskutinis taisė dubajus; 2011.10.05, 09:38.

            Comment


              Parašė dubajus Rodyti pranešimą
              Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kurie ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
              Apple fanai vis tiek mokės bet kiek tūkstančių už bet kokį produktą, nors kitų firmų tą patį daiktą galima nusipirkt kelis kart pigiau.
              Flickr

              Comment


                Parašė dubajus Rodyti pranešimą
                Gėda Apple. Toks įvaizdis, kad daugiau nei metus jie kurie ne naują telefoną, o ruošiesi prezentacijai, kuri buvo visiškas š...s. O akcijos gražiai krenta
                Artėjant Kalėdoms gražiai šaus į viršų su naujais paradavimų rekordais.
                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                Comment


                  Su iOS 5, "Siri", apple prideda funkcionalumus, kurie jau seniai egzistuoja kitose platformose, klausimas ar tą jie daro geriau nei kiti. Dėl hardware, jei žiūrėsim grynai į skaičiukus, yra ne vienas ir ne du galingesni Android įrenginiai, pagal praktiškai visus parametrus. Aišku reikia pripažinti, kad iOS nereikia tiek daug galios kaip Android. Asmeniškai man 3.5 colių ekranas būtų pagrindinis minusas. Beje, kitą savaitę Samsung turėtų pristatyti kažką žymiai įspūdingesnio. Tiesą pasakius, net jų "senas" Samsung Galaxy SII asmeniškai man atrodo daug patraukliau, nei dar nepasirodęs prekyboje iPhone 4S. Taigi laukiam spalio 11, spėjama, kad bus pristatytas Samsung Nexus Prime.

                  Comment


                    Nebūtų apple jeigu eilinį sykį nesugalvotų kokio panašaus briedo, a la gera ir "nauja" funkcija

                    Verta paminėti, kad Europoje parduodamas iPhone 4S turės galimybę krautis ir prie kompiuterio jungtis per microUSB, bet tam reiks papildomo ~40Lt adapterio.
                    Neišmeskite spalvų

                    Comment


                      Parašė Magician Rodyti pranešimą
                      Daug kas tikejosi (ne tik, kad tikejosi, bet praktiskai vos ir neoficialiai patvirtine buvo...) didesnio ekrano, nes dabar smartphone'u rinkoje pradejo dominuoti didesni ekranai (retas brangesnis modelis turi mazesni negu 3,7 colio ekrana)
                      iPhono ekranas yra optimalaus dydzio i.e. bet kuri ekrano kampa galima pasiekti nyksciu, laikant vienoje rankoje, didinimas reikstu, kad reikia telefona imti abiem rankom, kas jau yra plansete, nebe telefonas

                      Man panasu, kad pristatytas logiskas tesinys, kaip su iPadu, kazkokio netiketumo nematau.

                      Comment


                        Ar meginai ilgesni laika pavartoti didesni (kad ir ta pati 3.7 ar netgi 4 coliu) ekrana turinti didesni irengini? Is patirties sakau, kad niekas is esmes netrukdo, viskas praktiskai lygiai taip pat patogu, o pranasumas ziurint video ar zaidziant zaidimus - nerealus. Tas pats iPhone ekranas didelis ir platus tikrai atrode 2007 metais, bet dabar liuto dali pardavimu susigriebia didesnius ekranus turintys telefonai. Ir ryskiai ne be reikalo. Dauguma zmoniu renkasi tai, ko nori, tiesa, baltojo obuolio magija pasirode norams nepavaldi. Na, bet pripazinkime, kad kaip jau kaip, bet tikrai masyvaus atnaujinimo ir ekrano dydyje daug Apple fanu (butent, kad fanu, ne mankurteliu, pirksianciu kad ir plyta su Apple logo, kad tik Starbucks'e neatrodytu kaip kokie kaimieciai su drobiniais maisais vietoje batu) lauke jau iki pasirodant 3GS. Ar tikrai be reikalo?

                        Comment


                          Patys žmonės kraustėsi iš proto, prikūrė prototipų, o Apple paėmė ir pakeitė vidurius . Žmonės siunta . Juokinga.
                          Nujaučiau, kad jie pasiliks prie tradicijos kaip ir su 3G/3GS.
                          Gerai man ir su iPhone 4, nedarysiu jokių upgrades greičiausiai, ekrano dydis optimalus ir taip aš naudojausi telefonais su didesniais ekranais, Galaxy S II man jau per didelis.

                          Comment


                            Na, jeigu zmones kraustosi is proto, tai gal ir ne be reikalo? Ar i paprastu zmogeliu nuomone nusispjaut? Bet kokiu atveju, labai tikiuosi, kad sio modelio pardavimai bus vangoki. Apple akcijos jau dabar nukritusios (o konkurentu kyla), ir nors naujas modelis ir nesukele masines apatijos, visgi nepadare eilinio spyrio i uzpakali telefonu rinkai, po kurio visi suskmuba juos vytis dar greiciau (ir tuo paciu metu tobulejant!), ir galbut iPhone 5 jau bus tikrai geras...

                            Comment


                              Parašė Magician Rodyti pranešimą
                              Ar i paprastu zmogeliu nuomone nusispjaut?
                              Deja bet Apple ne karta irode, kad i kai kuriuos priekaistus jiems tikrai nusispjaut ir ne veltui.

                              Priekaistai, kad iPhone turi per mazai jungciu ir "slotu" - sutaupe vietos baterijai;
                              Priekaistai, kad nepalaiko Flash - sutaupe baterijos laiko;
                              Mazai megapikseliu - kokybe ne kiekybe, galima paskaityt foto blogus su konkreciais palyginimais.
                              etc etc

                              Parašė Magician Rodyti pranešimą
                              bet dabar liuto dali pardavimu susigriebia didesnius ekranus turintys telefonai
                              Kolkas kiek zinoma man iPhone4 yra geriausiai parduodamas Apple smartphonas, gal galima konkreciau skaiciais? Kiek ten pasiima daugiau telefonai dideliais ekranais?

                              Comment


                                Prie visų neprisiderinsi, tokia realybė. Jei nori didelio ekrano yra HTC, Samsung ir kiti gamintojai kurie tai pasiūlys.
                                Manau, kad pardavimai bus panašūs kaip ir 3GS, dauguma žmonių kurie yra su dviejų metų kontraktu tiesiog upgradeinsis iš 3GS į 4S. Dual core procesorius ir nauja kamera yra pakankamai neblogi pakeitimai, o tai, kad viršelis tas pats, man jokio skirtumo, manau, kad iPhone 4 atrodo tikrai neblogai.
                                Aš tikiuosi, kad naujoji iOS5 nesulėtins maniškio, tada palauksiu kitų metų ir penktojo iPhone. Įsirašiau iOS 5 vakar vakare, esu labai patenkinta šia operacine sistema.

                                Comment


                                  Viską pasako šis video

                                  Comment


                                    Comment


                                      R.i.p.

                                      Comment


                                        Liūdna žinia tiek mylėjusiems apple kompaniją ir jų gaminamą produkciją, tiek nekentusiems jos, bet šio žmogaus, kaip asmenybės, kogero nebuvo įmanoma nemėgti...
                                        Neišmeskite spalvų

                                        Comment


                                          “Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma — which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”

                                          - Steve Jobs, Stanford commencement speech, June 2005
                                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                                          Comment

                                          Working...
                                          X