As PC notus isrikiuociau pagal patikimuma taip:
TOSHIBA
DELL
ASUS
ACER
HP
SONY - kita klase, uztai jai nera vietos rikiuoteje...
o is visu kompu, aisku MacBook Pro - super aparatas... bet ir paprastas MacBook'as uz 3200 Lt daug geresnis uz PC'snus...
Vaio labai kaista.Turejau ji, sesei atidaviau, tai kas savaite dulkes krapsto, siurbliuoja, kad tik neuzsikimstu ir negreitintu uzkaitimo.Kiek suprantu, nenormalu kai kompas uzkaista, padirbes vos pora trejeta valandu, ar ne?
O aš dirbu su BMS'iniu surinktu laptopu treti metai ir jokių problemų. Prieš pirkdamas dar svarsciau ar pikti brandinį ar rinktą. Resursų ir kainos santykis buvo palankesnis BMS'iniam. Ir neapsirikau, po šiai dienai dirba be problemų.
O dėl HP - pažystu ir aš žmogų, kurio motina sudegė po dviejų metų .
Tad mano sekantis laptopas bus Sony Vaio
Aš nuo HP atsižegnojau - 2 turėjau, abu nusprogo. Dabar dirbu su Lenovo T60, tai dar pusė velnio, nors irgi kartais grybą papjauna. Sekantis mano nešiojamas kompas bus McB Pro.
Negąsdinkit su ta motinine Ir garantinė 12mėn išgąsdino
edit: ~1,5h stovi jau įjungtas bet šaltas kaip šaldytuvas palyginus su draugo Acer'iu Tas pamenu stipriai užkaisdavo
Aš tokį pat turiu, tik su AMD. Per garantinį laikotarpį buvo užlūžęs. nebeįsijungė ir tiek. Nepamenu kas buvo nusprogę, bet ne "motina". Kitam draugui HP wireless'as sproginėdavo, gol "motina" nusprogo. o skenačiam draugui, po garantinio praėjus vienai savaitei "motina" nusprogo. Bet tikiuosi HP pagerėjo ir tavo laikys be problemų. Beje maniškiui bus dveji metukai....
Įsigijau šiandien nešiojamą kompiuterį pagaliau Dabar turiu stacionarų, delninį ir galiausiai nešiojamą Planavau pirkti gan galingą, bet netikėtai apsistojau ties pusėtinu Na tikiuosi užteks Photoshopui ir Video redaktoriams, nes tam pagrinde jį tik ir naudosiu
Intel Core 2 Duo T5450 1,67GHz procesorius
160GB kietasis diskas
2048MB DDR2 SDRAM
nVidia GeForce 8400M GS
Card reader'is
Wireless
Bluetooth
Nuotolinio valdymo pultelis
DVD+-RW su Double Layer support ir LighScribe
Piršto antspaudo skaitiklis
Webcam
Acer vienas is prasciausiu gamintoju, kaip ir HP ar Fujitsu.
Šaltinis?
Siaip viskas priklauso nuo to, koks tavo tas darbas su nuotraukom, jeigu megejo lygio, tai gal ir paves kazka jis, bet jeigu normaliai nori dirbti ir dar spausdinti, tada jau ne kas.
Siaip pati komplektacija nieko gero nezadanti, nes tarkim pagrindinis dalykas - procas tikrai zlugdantis. Ziurek ka nors su T8100.
Argi ne RAMas svarbiausias dalykas darbui su foto?
Priimtiniausias tikriausiai butu DELL XPS 1530 modelis su T8100 ir WSXGA+ matrica, bet tikriausiai neaukosi tiek daug pinigo, cia jau tavo teise rinktis.
Komentuoti: