Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• NIR_Rimc
    replied
    Seip Vista x64 DAUG geriau nei XP x64 tiek del draiveriu tiek del tam tikru programu suderinamumo. Pats naudoju Vista nuo RC1 laiku tai net nuo RC1 laiku man ji daug geresne nei XP. Tiesa PC neslabnas tad del to gal ir nesispjaudau

Proc: INTEL CoreDuo dual E8400@3600Mhz
    RAM: 4GB DDR3 1333Mhz Corsair
    VGA: MSI 8800GTX
    HDD: 1,5 TB
    Vista score: 5,8 (visi punktai 5,9 isskyrus procesoriu 5,8 jei kas nezinot tai Vistoj score max ir yra 5,9 kiek girdejau, o vat buvau windows 7 isimetes tai ten score ir daugiau nei 10 maciau yra).

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė JaM Rodyti pranešimą
    Vista ne padės išnaudoti kompiuterio resursus, o tik juos ės...
    32 bitų XP gali naudoti daugiau nei 2 GB atminties. Pas mane 3,25 GB mato: Atvaizdas

Receptas:
    "Правой кнопкой Мой компютер- свойства- Дополнительно - Загрузка и восстановение - Параметры - Правка.

Дописываем в boot.ini в конце всего /3GB вот так (у меня так)

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional RU" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer/3GB

Сохранаем. идем на всякий случай в Пуск-Выполнить- msconfig в закладке boot.ini кнопочка Проверить пути загрузки. Если все окей перезагруз."
    Aha, tuo as irgi susidomejau, kai is mano 4GB Win XP Pro 32 "liko" tik 2,8GB... tada pagooglines supratau, kad tam reikalinga x64 sistema. Katik isimeciau 64 bitu XP Pro, kuris "mato" viska, kiek yra t.y. 4GB. Belieka isbandyti, kaip veiks foto ir video redagavimas, nes butent siam reikalui ir turetu pasitarnaudi visas x64 reikalas

Komentuoti:

• JaM
    replied
    Vista ne padės išnaudoti kompiuterio resursus, o tik juos ės...
    32 bitų XP gali naudoti daugiau nei 2 GB atminties. Pas mane 3,25 GB mato:
    Receptas:
    "Правой кнопкой Мой компютер- свойства- Дополнительно - Загрузка и восстановение - Параметры - Правка.

Дописываем в boot.ini в конце всего /3GB вот так (у меня так)

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional RU" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer/3GB

Сохранаем. идем на всякий случай в Пуск-Выполнить- msconfig в закладке boot.ini кнопочка Проверить пути загрузки. Если все окей перезагруз."

Komentuoti:

• John
    replied
    Beje, kuria nors is Ultimate Vistu isbandyti visai noreciau (juk galima ir kelis OS'us isimesti lygiagreciai), tik nezinau, kaip butu su Genuine advantage ir visokiais "aktyvavimo" reikalais, nes, kaip suprantu, Vistoje tai lyg ir sunkiau apeinama, nei XP.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Viskas su ta Vista yra gerai, pats pusantrų metų naudoju lygiagrečių duomenų Acer'į, tik 15'' ekranas ir vaizdo plokštė 8600gt. Kai XP pasirodė irgi visi į šuns dienas dėjo, tiesiog reikia priprasti.
    Gal ir nera tokia bloga Vista, bet del kazkokiu priezasciu su (visiskai legalia) Vista neveike Roxio Creator 2009, o bandant perinstaliuoti... tiesiog neinstaliuodavo komponentu (kad ir kaip keistai tai skambetu. Programos neinstaliuodavo, nors rodydavo, kad ji instaliuota). Negana to, net isjungus user control ir visas kitas "apsaugas" niekas nepasikeite.

O XP man patiko nuo pirmos dienos, kai isbandziau ji 2001. Sistema, kuri daro savo darba ir tiek
    Paskutinis taisė John; 2008.12.10, 01:14.

Komentuoti:

• Hexen
    replied
    Mano taip pat "acer":
    Processor
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5800 @ 2.00GHz
    Video Device
    Device Name
    NVIDIA GeForce 9600M GS
    Total Available Graphics Memory
    1789 MB
    Dedicated Video Memory
    512 MB
    Memory

Current Memory Size
    4096 MB
    Hard Drive
    WDC WD3200BEVT-22ZCT0, 298,09 GB

o del Vistos tai Home Edition ir nepatiko.. bet Ultimate pakeite nuomone

Komentuoti:

• somis
    replied
    ASUS: 15''; CD-RW ;celeronM420 (1.6Ghz); 60GB HDD; 512RAM
    Čia pirktas prieš maždaug 2 metus.
    Su windowsais jis man buvo eilinis kompiuteris, paskaičiuodavo ką reikėjo, su fotografijom tik kartais ką nors pasidarau, jei labai reik.
    O dabar, kai Linux ubuntu 8.04, tai eilinis darbo kompiuteris, ir, manau, keisčiau jį tik tuo atveju, jei gaučiau darbą reikalaujantį didelių PC resursų.

John'ui:
    Tu, turbūt, aišku, žinosi, bet linux ubuntu 64bit procesoriams turi specialias versijas. Na, dėl viso ko.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Pagaliau upgreidinau savo hardware i stai toki aparata, nes ankstesnis eme taip stabdyti, kad net nuotrauku redagavimas eme erzinti

Atvaizdas

4GB Ram'o, 2GHz Intel Core Duo, 17 coliu ekranas ir 160GB HDD su kazkokia defaultin'e Intel video korta (naujausiu zaidimu tikrai neplanuoju zaisti)

"problema", kuri mane istiko, kad vos po keliu valandu naudojimosi Vista taip uzkniso, kad teko instaliuoti sena gera Win XP... tik tam, kad gauciau "melyna ekrana" del neatpazinto AHCI HDD... bet per pora dienu pavyko viska iveikti (iskaitant draiveriu paieska ir XP CD kompiliavima su nLite). Dabar susiprotejau, kad pilnam sistemos isnaudojimui reikia 64bit OS, taigi, ko gero, vel teks viska perknisti is naujo.

Po viso sito gerio, beveik emiau galvoti apie Linux
    Viskas su ta Vista yra gerai, pats pusantrų metų naudoju lygiagrečių duomenų Acer'į, tik 15'' ekranas ir vaizdo plokštė 8600gt. Kai XP pasirodė irgi visi į šuns dienas dėjo, tiesiog reikia priprasti.
    Paskutinis taisė Lettered; 2008.12.10, 00:25.

Komentuoti:

• John
    replied
    Pagaliau upgreidinau savo hardware i stai toki aparata, nes ankstesnis eme taip stabdyti, kad net nuotrauku redagavimas eme erzinti

4GB Ram'o, 2GHz Intel Core Duo, 17 coliu ekranas ir 160GB HDD su kazkokia defaultin'e Intel video korta (naujausiu zaidimu tikrai neplanuoju zaisti)

"problema", kuri mane istiko, kad vos po keliu valandu naudojimosi Vista taip uzkniso, kad teko instaliuoti sena gera Win XP... tik tam, kad gauciau "melyna ekrana" del neatpazinto AHCI HDD... bet per pora dienu pavyko viska iveikti (iskaitant draiveriu paieska ir XP CD kompiliavima su nLite). Dabar susiprotejau, kad pilnam sistemos isnaudojimui reikia 64bit OS, taigi, ko gero, vel teks viska perknisti is naujo.

Po viso sito gerio, beveik emiau galvoti apie Linux

Komentuoti:

• x21
    replied
    Parašė 99 Rodyti pranešimą
    IBM'as Lenovo kompanijai pardavė tik savo PC grupę
    Taip. Ir as apie tai... apie PC. Jei anksciau IBM T43 buvo top modelis, tai dabar Lenovo T61 yra svelniai tariant nelabai koks..

Komentuoti:

• 99
    replied
    Ko gero dabar, kai IBM parsidave Lenovui, SONY PC notai uzeme ju pirma vieta...
    IBM'as Lenovo kompanijai pardavė tik savo PC grupę

Komentuoti:

• x21
    replied
    Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
    O man Sony VAIO labai patinka...
    Ko gero dabar, kai IBM parsidave Lenovui, SONY PC notai uzeme ju pirma vieta...

Komentuoti:

• NIR_Rimc
    replied
    O man Sony VAIO labai patinka, aisku kaina didele bet kiek esu susidures tai nei is tolo tie BMS nesviecia.

Komentuoti:

• Meier
    replied
    Parašė Guciukas Rodyti pranešimą
    <...>

Pagal viska, gamintojai stovi taip:
    1 DELL
    2 ASUS / Toshiba
    3 Visi like
    4 HP, Acer ir Fujitsu Siemens
    5 MSI, Prestigio ir t.t. Dar prie šitų priskirčiau ACME, BMS ir visus kitus rinktukus, nes jų taip pat kas antras buna belekoks ir laimės dalykas ant kokio pataikysi.

Ir aplamai, jeigu nori gero NB, tada net nevertėtų rinkis iš kainuojančiu 2000Lt. Kaina turėtu prasidėt nuo 2600lt minimum. Ir neduok dieve su AMD procesorium
    Labai jau subjektyvus tas "pagal viską" :-)

Apie Toshibas esu girdėjęs ir susidūręs šiek tiek, kad nemažai nekokybiškų modelių ir linijose gaminių brokuotų buvę. Vėlgi, HP ar Fujitsu Siemens, abu kiek žinau populiariausi Lietuvoje, turėjo ir gerų, ir blogų modelių. Fujitsu Siemens Lifebook serija mažai kuo nusileis Toshiboms. Todėl labiau reikėtų lyginti "obuolį su obuoliu", o ne vien brandus. Skamba kliše ir tas "neduok dieve su AMD procesorium". Ką, dar turbūt labai kaista ir daug elektros naudoja?

Beje, pats naudojuosi Fujitsu Siemens, ir keisčiau tik į gerą DELL ;-)

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Maniskis su foto ir aprasymu

http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=31977

Komentuoti:

• Guciukas
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    o kaip Acer?
    Acer'iai yra toks dalykas, bent užsienyje, kaip kad vienkartinės servetėlės: panaudoji, sugedo, išmetei ir nusipirkai nauja, dėl to Aceriai buvo užkopę į pirmą vietą europoi pagal pardavimus. Bet šiaip jie yra vieni iš prasčiausių, neskaitant visokių MSI, Prestigio ir t.t.

Apie Lenovo galiu pasakyt tiek, kad viskas priklauso nuo to, kokia klasė, jeigu N, tada nieko doro visiškai. Jeigu T, tada dar galima pakęst, bet vis tiek nieko gero

Pagal viska, gamintojai stovi taip:
    1 DELL
    2 ASUS / Toshiba
    3 Visi like
    4 HP, Acer ir Fujitsu Siemens
    5 MSI, Prestigio ir t.t. Dar prie šitų priskirčiau ACME, BMS ir visus kitus rinktukus, nes jų taip pat kas antras buna belekoks ir laimės dalykas ant kokio pataikysi.

Ir aplamai, jeigu nori gero NB, tada net nevertėtų rinkis iš kainuojančiu 2000Lt. Kaina turėtu prasidėt nuo 2600lt minimum. Ir neduok dieve su AMD procesorium

Komentuoti:

• x21
    replied
    Parašė Perfect Rodyti pranešimą
    Tai dabar paaiškink kokia ta klasė?
    Įdomu pasidarė...
    Sita klase vadinasi "Pagauk Apple"... bando kazka cRo0to pasidaryti kaip Apple, bet vis dar neiseina...

Komentuoti:

• x21
    replied
    Parašė Reptilias Rodyti pranešimą
    O IBM tada kokia klasei priskirsi?
    o IBM nebegamina notu, Lenovo negaliu priskirti vietos, nes nezinau ju statistikos.... zinau tik kad yra nepatenkintu, po to kai IBM parsidave kinams...

Komentuoti:

• jungengg
    replied

Čia buvau pasidaręs tokią matricikę savam apsisprendimui nulempti. Bet širdžiai neįsakysi - negražus man tas dell'as.

Komentuoti:

• Reptilias
    replied
    O IBM tada kokia klasei priskirsi?

Komentuoti:

Working...
X