Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lengvoji atletika
Collapse
X
-
Klausimas tuomet, kas yra gyvenimo kokybė. Mano nuomone, tai yra žmogaus fiziologinė būklė, jeigu žmogus rūko, geria, tai savaime aišku, jog kenčia organai, o sportuojantis žmogus savo organizmą grūdina, tuo pačiu gerina savo kūno ištvermę. Na ir retas kuris alkoholikas rūkalius gali pasigirti ilgaamžiškumu ir gera sveikata. Tas pats alkoholis priveda prie širdies ligų nuo kurių masiškai miršta tautiečiai. Tad šiuo atveju mano argumentai pakankamai svarūs.
-
Niekas to negali žinoti, tik Dievulis šypsosi, skaitant tavo pranešimąParašė Aleksas666 Rodyti pranešimą...aš suvokiu, jog mano gyvenimo kokybė kur kas geresnė, nei jų.
Komentuoti:
-
Bėgiojimas tikrai nėra gerai. Pats kartais pabėgioju, bet ir tai stengiuosi ne ant asfalto, bet tai tikrai nėra gerai. Geriau kokį dviratį minti ar kažką kitoParašė Aleksas666 Rodyti pranešimąGeriau tegu sudyla sąnariai, nei būsiu toks kaip tie 20 metų vaikštantys lavonai
. Žinai aš irgi buvau kažkada aptingęs, tuomet man skaudėjo visus galus:nugarą, kojas ir t.t. bet pradėjau sportuot, iš kart pagerėjo fizinė būklė.
Komentuoti:
-
Geriau tegu sudyla sąnariai, nei būsiu toks kaip tie 20 metų vaikštantys lavonaiParašė ratAha, tik po ilgamečio lakstymo reiks sąnarius keisti.
. Žinai aš irgi buvau kažkada aptingęs, tuomet man skaudėjo visus galus:nugarą, kojas ir t.t. bet pradėjau sportuot, iš kart pagerėjo fizinė būklė.
Komentuoti:
-
Visko juk būna. Dėl tokių dalykų tikrai neverta jamti babmbalį ir pilti kiaurą dieną. Žinai geriau pora lūžusių kaulų, nei supuvę plaučiai ar kepenys, pastarųjų jau neišgelbėsi. Man kartais net juokas ima, kai bėgdamas vingio parke savo kelyje išvystų tupinčius žolytėje "pacanus" su bambaliais, o viskas dėl to, kad aš suvokiu, jog mano gyvenimo kokybė kur kas geresnė, nei jų.Parašė rat
Komentuoti:
-
Europos bronza 100 m. bėgime!
Šiaip, kartu su ukrainiete Povh atbėgo - 11,32, turėjo du sidabro medalius duoti
Grinčikaitė rodo stebuklingą formą prieš Olimpiadą!
Komentuoti:
-
Rezultatai gerėja ir gerėja, Prancūzijoj apie 69m numetė prieš kelias savaites. Londone laukiam 71m ir paskutinio aukso
)) Parako jis dar tikrai turi
Komentuoti:
-
Mokslininkai galės tada užsiimti tyrimais, ar Bolt'as yra žmogus ir išras naują žmonijos evoliucijos laiptelį - Bolt Sapiens.
Tai buvo neįtikėtina - atkirpti nuo rekordo iš karto 0,11 sekundės..
Komentuoti:
-
Ir dar tik 23. Įdomu ką mokslininkai sakys, jei jis peržengs tą "žmogiškumo" ribą šiam bėgime.
Komentuoti:
-
žinoma galima
trenerius gali rasti lengvosios atletikos manieže arba Vingio stadione, kur vyksta treniruotės
Komentuoti:
-
Hex, žmonės, gal aš čia ne į temą ir truputį nemandagiai, bet turiu tokį klausimą. Ar Vilniuje kur nors galima užsiiminėti lengvąja atletika. Ta prasme, kaip kokį būrelį ar pan? Nes kašio nepernešu, o jėgas reikia kur nors pašalinti

Totaliai dėkavoju už ats
Komentuoti:

Komentuoti: