Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lengvoji atletika

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Aleksas666
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Niekas to negali žinoti, tik Dievulis šypsosi, skaitant tavo pranešimą
    Klausimas tuomet, kas yra gyvenimo kokybė. Mano nuomone, tai yra žmogaus fiziologinė būklė, jeigu žmogus rūko, geria, tai savaime aišku, jog kenčia organai, o sportuojantis žmogus savo organizmą grūdina, tuo pačiu gerina savo kūno ištvermę. Na ir retas kuris alkoholikas rūkalius gali pasigirti ilgaamžiškumu ir gera sveikata. Tas pats alkoholis priveda prie širdies ligų nuo kurių masiškai miršta tautiečiai. Tad šiuo atveju mano argumentai pakankamai svarūs.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    ...aš suvokiu, jog mano gyvenimo kokybė kur kas geresnė, nei jų.
    Niekas to negali žinoti, tik Dievulis šypsosi, skaitant tavo pranešimą

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    Geriau tegu sudyla sąnariai, nei būsiu toks kaip tie 20 metų vaikštantys lavonai . Žinai aš irgi buvau kažkada aptingęs, tuomet man skaudėjo visus galus:nugarą, kojas ir t.t. bet pradėjau sportuot, iš kart pagerėjo fizinė būklė.
    Bėgiojimas tikrai nėra gerai. Pats kartais pabėgioju, bet ir tai stengiuosi ne ant asfalto, bet tai tikrai nėra gerai. Geriau kokį dviratį minti ar kažką kito

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė rat
    Aha, tik po ilgamečio lakstymo reiks sąnarius keisti.
    Geriau tegu sudyla sąnariai, nei būsiu toks kaip tie 20 metų vaikštantys lavonai . Žinai aš irgi buvau kažkada aptingęs, tuomet man skaudėjo visus galus:nugarą, kojas ir t.t. bet pradėjau sportuot, iš kart pagerėjo fizinė būklė.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ tu čia ką pezi? bandai įrodyti kad sportuoti nesveika?

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    hmm olimpiada bus laaabai smagi

Komentuoti:

• Vaidele
    replied
    Sidabras šuoly į aukšty!!! (bravo)

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė rat
    Jeigu valgot, nežiūrėkit. Ir šiaip gal nežiūrėkit. Geriau olių gerti, nei sportuoti.

Youtube video
    Visko juk būna. Dėl tokių dalykų tikrai neverta jamti babmbalį ir pilti kiaurą dieną. Žinai geriau pora lūžusių kaulų, nei supuvę plaučiai ar kepenys, pastarųjų jau neišgelbėsi. Man kartais net juokas ima, kai bėgdamas vingio parke savo kelyje išvystų tupinčius žolytėje "pacanus" su bambaliais, o viskas dėl to, kad aš suvokiu, jog mano gyvenimo kokybė kur kas geresnė, nei jų.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Europos bronza 100 m. bėgime!

Šiaip, kartu su ukrainiete Povh atbėgo - 11,32, turėjo du sidabro medalius duoti
    Grinčikaitė rodo stebuklingą formą prieš Olimpiadą!

Komentuoti:

• edvvis
    replied
    Rezultatai gerėja ir gerėja, Prancūzijoj apie 69m numetė prieš kelias savaites. Londone laukiam 71m ir paskutinio aukso )) Parako jis dar tikrai turi

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    virgis šiandien numetė diską 70,28

Komentuoti:

• Vaidele
    replied
    http://www.delfi.lt/news/sport/natio....d?id=23610186

Komentuoti:

• Analitikas PlėtRa
    replied
    Mokslininkai galės tada užsiimti tyrimais, ar Bolt'as yra žmogus ir išras naują žmonijos evoliucijos laiptelį - Bolt Sapiens. Tai buvo neįtikėtina - atkirpti nuo rekordo iš karto 0,11 sekundės..

Komentuoti:

• vizas
    replied
    Ir dar tik 23. Įdomu ką mokslininkai sakys, jei jis peržengs tą "žmogiškumo" ribą šiam bėgime.

Komentuoti:

• Orto Panti
    replied
    Jep, Boltas visada mane palieka be žado.

Komentuoti:

• Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    9,58. Boltas yra neįtikėtinas.

Komentuoti:

• boo
    replied
    Vėl Isinbajeva! Šuolių su kartim pasaulio rekordas (4,95m) Donecke

Komentuoti:

• boo
    replied
    žinoma galima trenerius gali rasti lengvosios atletikos manieže arba Vingio stadione, kur vyksta treniruotės

Komentuoti:

• Thomasasz
    replied
    Hex, žmonės, gal aš čia ne į temą ir truputį nemandagiai, bet turiu tokį klausimą. Ar Vilniuje kur nors galima užsiiminėti lengvąja atletika. Ta prasme, kaip kokį būrelį ar pan? Nes kašio nepernešu, o jėgas reikia kur nors pašalinti

Totaliai dėkavoju už ats

Komentuoti:

• boo
    replied
    IAAF akredituoto treniruočių centro Kaune internetinis tinklapis

...taip ir nežinau ar IAAF akredituotas treniruočių centras gali priklausyti futbolo klubui?
    Paskutinis taisė boo; 2007.09.26, 17:05.

Komentuoti:

Working...
X