pagarba Zalgirio fanams. Padainavot kaip uz tevyne. efektas buvo nepakartojamas. ir toliau taip.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Kauno "Žalgiris"

Collapse

X
- 

Parašė liutass Rodyti pranešimąpagarba Zalgirio fanams. Padainavot kaip uz tevyne. efektas buvo nepakartojamas. ir toliau taip. 

papildau: tiesa čia ne už Tėvynę, tačiau vokalistas tas pats, o ir daina apie Kauną ir krepšinį 

Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
 Comment
- 

Aš irgi mačiau kaip siuntinėjo vidurinius pirštus Jomantui berotsParašė Mjso Rodyti pranešimąO daktaras, kaip ardės, net per teliką parodė   
 Comment
- 

Joa rytfaniai klaikumas, o kita pusė tai neklaikumas, nors taip pat smagiai necenzūrinius žodžius skanduoja, paleidžia konfeti rungtynių pradžioj ir rodo gestus tam tikrusParašė Aiwa Rodyti pranešimąVisus su Kauno Žalgirio pergale!!
 Bet rytfaniai kas per klaikumas... kažkokie hitlerininkai 
 Tikrai taipParašė edvvis Rodyti pranešimąAš irgi mačiau kaip siuntinėjo vidurinius pirštus Jomantui berots   
 Comment
- 

kaip visada parodo telikas iš blogiausios pusės :/Parašė edvvis Rodyti pranešimąAš irgi mačiau kaip siuntinėjo vidurinius pirštus Jomantui berots  negaliu susivaldyt žiūrėdamas aš į tą naglą jo snukį... negerai aišku, ypač jeigu dar per tv parodo, nu bet reiks kažkaip stengtis retint negaliu susivaldyt žiūrėdamas aš į tą naglą jo snukį... negerai aišku, ypač jeigu dar per tv parodo, nu bet reiks kažkaip stengtis retint 

nu sustartavom tribūna tai galiu tiesiai šviesiai pasakyt - NEREALIAI, patys negalėjom patikėt, kad toks efektas bus tikriausiai o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų  
 Comment
- 

na neveltui pastovia Ariju veliavas white power keldavo iki tol kol komandos vadovai susiprato juodaodziu i komanda nebepirktiParašė Aiwa Rodyti pranešimąBet rytfaniai kas per klaikumas... kažkokie hitlerininkai
 Comment
- 

Duosiu pavyzdį. Prisigėręs vienas "žalias" rodė "fakus" einant link išėjimo "raudoniems" A tribūnoj, kitas "raudonas" iš viršaus prisigėręs iš tribūnos metė platikinį alaus bokalą su trupučiu alumi. Rezultatas: šlapios nuo alaus mano kelnės ir kitų drabužiai.Parašė Meier Rodyti pranešimąO šiaip tai ir vieni ir kiti laukiniai. Kaip gaila, kad krūva normalių sirgalių įtraukiami į tą visą priešpriešos mėšlą.

O palaikymas buvo tikrai geras. Pats prašaukiau gerklę.  
 Comment
- 

Sėkmė staro buvo tame, kad visiškai netikėta buvo visiems, kad metent ginčo kamuolį tiek "popieriaus" į salę pasipilsParašė daktaras Rodyti pranešimąnu sustartavom tribūna tai galiu tiesiai šviesiai pasakyt - NEREALIAI, patys negalėjom patikėt, kad toks efektas bus tikriausiai o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų o ir visų rungtynių metu užsivedimas buvo superinis, į galą kiek jėgų jau trūko, bet palaikymas vertas aukščiausių balų  Žiauriai gera mintis. Gal kur video yra, kaip tai įvyko?

You've got one life! Live it! Žiauriai gera mintis. Gal kur video yra, kaip tai įvyko?

You've got one life! Live it!
 Comment
- 

Ne, apie rodymus pirštų aš nekalbu, čia suprantama ir visur taip yra, tačiau ryto fanų apranga, tos maikės su white power vainiku tai nežinau...Parašė mag Rodyti pranešimąJoa rytfaniai klaikumas, o kita pusė tai neklaikumas, nors taip pat smagiai necenzūrinius žodžius skanduoja, paleidžia konfeti rungtynių pradžioj ir rodo gestus tam tikrus 

Tikrai taip 
 Comment
- 

Tai, kad tam video aištės nesimato. O juk visa esmė, kad žiūri ir lauki kol ginčo kamuolį išmes ir būm...Parašė PukiS Rodyti pranešimąprascrolink aukstyn, yr jutubo linkas You've got one life! Live it! You've got one life! Live it!
 Comment
- 

Jooo...Parašė daktaras Rodyti pranešimąegzui normaliai mokytis normaliai nevisada gavosi, vis skambėjo dainos galvoje gerai, kad neypatingai sunkus buvo gerai, kad neypatingai sunkus buvo  tu gal informuok, kur ir kada dirbi Daktaru, kad žinotume kur geriau nepakliūti tu gal informuok, kur ir kada dirbi Daktaru, kad žinotume kur geriau nepakliūti Aš tikrai myliu Lietuvą! Aš tikrai myliu Lietuvą!
 Comment

Comment