Vakar išlindo fanų skilimas visu gražumu. Vieni sau  dainas dainuoja, kiti sau. Bardakas kažkoks. Jokio užsivedimo. Jokio suvienyto palaikymo. 

. O mano nuomone, jau geriau po biškį žmones pratinti ir mokinti padaryti ką nors sudėtingesnio negu tris vieno žodžio skanduotes, kartojamas po aštuonis kartus per kėlinį. Kad ir šita...Labai sunki? O ji, atliekama pilnos arenos turėtų GEROKAI didesnį efektą, negu eilinis parėkavimas "Kaunas" arba "Žalgiris".
. O mano nuomone, jau geriau po biškį žmones pratinti ir mokinti padaryti ką nors sudėtingesnio negu tris vieno žodžio skanduotes, kartojamas po aštuonis kartus per kėlinį. Kad ir šita...Labai sunki? O ji, atliekama pilnos arenos turėtų GEROKAI didesnį efektą, negu eilinis parėkavimas "Kaunas" arba "Žalgiris".  :
 :
 Žinant Romanovą visko gali būti su juo
 Žinant Romanovą visko gali būti su juo  

. O mano nuomone, jau geriau po biškį žmones pratinti ir mokinti padaryti ką nors sudėtingesnio negu tris vieno žodžio skanduotes, kartojamas po aštuonis kartus per kėlinį. Kad ir šita...Labai sunki? O ji, atliekama pilnos arenos turėtų GEROKAI didesnį efektą, negu eilinis parėkavimas "Kaunas" arba "Žalgiris".

Comment