Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pasaulio krepšinio čempionatas 2006

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    va ta tai, graikai laimejo sveikinu visus graiku sirgalius !
    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

    Comment


      Parašė liutass
      GRE - USA
      14:20 Baigėsi pirmasis kėlinukas
      Graikijai laimėjo 101-95

      Comment


        Sveikinimai Graikijai
        Mano galerija Flickr'yje

        Comment


          Parašė joker Rodyti pranešimą
          Ko jūs vis lojat nieko nežinodami? Kažkuris Lietuvos "žurnalistas" vakar paskelbė, kad komanda susirinko ir privertė Sireiką atsistatydinti ir kad rungtynėse su Turkija jo vietą užims Donnas Nelsonas. Aišku viskas buvo paneigta ir dėl to spaudos konferencijoje apie tai kalbėjo.

          Prieš 5 metus taip sumaišėt su šūdais Kazlauską, kad tas nė už ką nebenori grįžti. Dabar Sireika. Kas sekantis? Žinona kai turime bent 3 milijonus trenerių, tai galime kas porą metų po naują pasiimti.
          As pries Kazlauska niekada nieko blogo nesakiau, tai pirma...
          O del Sireikos - jeigu jis pats supranta, kad cia paskalos ir gandai, tai kam jis nuolat visa tai labai nevykusiai pats ir komentuoja? Ar jis kazkoks mazochistas?
          Geriau neplepetu, ko nereikia, nebutu ir tu komentaru...

          Comment


            na šiandienos rungtynės tai su kaupu nubraukė pamąstymus apie slogų lietuvišką krepšinį. Va toks turėtų būti krepšinis.
            Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

            Comment


              Lietuvos rinktinės krepšininkai dėl nesėkmių pasaulio čempionate trenerio Antano Sireikos nekaltina. Po pralaimėtų rungtynių Turkijai visa komanda susirinko viename kambaryje, ir įėjus A.Sireikai žaidėjai pasakė: "Treneri, neturime jums nė vieno priekaišto ar pretenzijų. Patys viską pralošėme".
              Linas Kunigėlis


              Bet ką jie išmano, ar ne?

              Comment


                Parašė oranger Rodyti pranešimą
                As pries Kazlauska niekada nieko blogo nesakiau, tai pirma...
                O del Sireikos - jeigu jis pats supranta, kad cia paskalos ir gandai, tai kam jis nuolat visa tai labai nevykusiai pats ir komentuoja? Ar jis kazkoks mazochistas?
                Geriau neplepetu, ko nereikia, nebutu ir tu komentaru...
                Komentuoja todėl, kad visi jo klausinėja. Skambina vos ne kasdien po kelis žurnalistus ir klausia apie kiekvieną pasirodžiusį gandą. Tą patį daro ir Japonijoje esantys žurnalistai. Tylėjimas būtų puikus pretekstas naujų gandų atsiradimui.

                Comment


                  Parašė joker Rodyti pranešimą
                  Komentuoja todėl, kad visi jo klausinėja. Skambina vos ne kasdien po kelis žurnalistus ir klausia apie kiekvieną pasirodžiusį gandą. Tą patį daro ir Japonijoje esantys žurnalistai. Tylėjimas būtų puikus pretekstas naujų gandų atsiradimui.
                  cia zurnalistu darbas - klausineti...
                  jei neturi ka pasakyti, atsisakai ir viskas, tai normali praktika...

                  Comment


                    Parašė joker Rodyti pranešimą
                    Žaidėjai žali ta prasme, kad nė vienas iš jų nėra savo klubo lyderis, nė vienas nėra buvęs ir rinktinės lyderiu. Lyderis tai ne tas, kuris sumeta daugiausiai taškų, o tas, kuriam lemiamu momentu galima drąsiai patikėti kamuolį ir jis pats susikurs situaciją ir pelnys taškus. Tai žmogus, galintis tempti komandą sunkiausiomis akimirkomis, kuriam nedreba kinkos paskutinę minutę esant lygiam rezultatui. Toks žaidėjas nepradeda daryti vaikiškų klaidų išsimetinėdamas kamuolį ar perdavinėdamas jį komandos draugams. O kokius žaidėjus dabar turime rinktinėje?

                    Macijauskas - praktiškai nežaidė visą sezoną. Prieš tai Vitorijoje ir ryte buvo ne lyderis, o tiesiog geras metikas. Vitorijoje lyderių netrūko, o ryte buvo Šiškauskas, Elliotas, Giedraitis. Šioje rinktinėje Macijauskui buvo patikėta lyderio našta, bet jis jos nepanešė. Prisiminkite, kiek klaidų jis padarydavo paskutinę rungtynių minutę, kuomet spresdavosi rungtynių laimėtojas.

                    Songaila - atsarginis NBA žaidėjas, nieko panašaus į lyderį.

                    Darjušas - per visą karjerą aukštame lygyje puikiai sužaistas tik nepilnas sezonas, tad dar per anksti.

                    Kšyštofas - grynas atsarginis Unics žaidėjas, sublizgantis tik porą kartų per sezoną.

                    Javtokas - žaidėjas, kuris lemiamais momentais sėdi ant suolo, kad prieš jį nebūtų prasižengta.

                    Gustas - prie ko čia Gusto titulai? Niekam nereikalinga buvimo ant apdovanojimų pakylos ar atsarginių žaidėjų suolo patirtis. Gustas visur ir visada buvo grynas atsarginis. Tik dabar Baronsuose patapo lyderiu, bet ten jis grynas metikas, o ir lygis žemas.

                    Mindė - žaidėjas, kuris jau seniai nebežiūri į krepšį. Naudojamas tik gynybai, todėl net prie kamuolio prisiliečia pakankamai retai.

                    Jasaitis - sublizgėjo tik pirmoje praėjusio sezono pusėje, tačiau tik kaip metikas, neblogai kovojantis dėl kamuolių. Nuo tada, kai sezono vidury susidomėjimą juo išreiškė Barcelona, Jasaičiui parūpo ne krepšinis, o Atlanta.

                    Jankūnas - jam tik 22 metai. Lyderio vertą žaidimą Žalgiryje demonstravo tik pirmoje sezono pusėje, kol baigėsi jėgos. Dar per mažai tokios patirties, bet ateityje turėtų būti neblogai.

                    Taigi visai mūsų rinktinei, jei rungtynių pabaigoje rezultatas buvo apylygis, imdavo drebėti kinkos. Trys iš keturių pralaimėjimų šiame čempionate buvo būtent tokie - paskutinę minutę. Rinktinei reikėjo tokio žaidėjo kaip Jasikevičius ar Šiškauskas. Ne veltui Sireika buvo lengvai šokiruotas, kai atsisakė žaisti Šiškauskas. Matyt suprato, kad neteko vienintelio tokio žaidėjo.
                    2003 mus taruke Macas visose lemiamose akimirkose o ne Siskauskas ar Saras. Songaila buvo lyderis CASK, o tai manau siek tiek daugiau, nei but lyderiu kokiam Zalgiry. Macas nebuvo lyderis Ryte, nu tik nejuokink. Paskutiniam sezone Ryte praktiskai visos atakos ejo per Maca, Vitorijoje ji buvo labiausiai dengiamas zaidejas, o pernai pusfinalyje pries CASK trauke visa komanda. Javtokas tempe komanda ULEB finale, net gi taikliai metydamas is vidutinio ir baudas, o itampa ten tikrai buvo didziule, nes nuo tu rungtyniu sprendesi petekimas i Eurolyga.
                    Kaip galima paaiskint toki sudina Zalgirio zaidima atkrintamosiose varzybose 2 metus is eiles ir toki pat tragiska LT rinktines zaidima? Zalgiris taip pat katasrofiskai zaide su skirtingom sudetim, tad negalima kaltinti zaideju. Net pernai metais as manau Zalgiris turejo stipresne sudeti nei Rytas, o kaip viskas baigesi visi zinom.
                    Be to kazkaip labai jau man panasios Ayuso ir Maco istorijos: abu atakuojantys gynejai neranda zaidimo Sireikos komandose. Kleiza meto tritaskius viena po kito, vietoj to, kad traiskytu ji dengianti 3 numeri po krepsiu. Jasaitis taip pat pranykes buvo, nors su Macu musu geriausi snaiperiai, bet jiem abiem reik dariniu, kuriu is esmes nebuvo. As nuolat analizuodavau pakartojimus ir stebedavau, kaip bandoma sukurti proga Maco metimui - ogi niekaip, Macas pats turejo blaskytis su kamuoliu tarp keliu gyneju.
                    Be to kitose komandose tokiu "zaliu" zaideju galima zymiai daugiau atrast, tad nereikia teisintis nesamonem. Kad ir turku 19 meciai deliojantys per musu galvas. O gal manot, kad tas turku centras, mus sutverkes rungtyniu gale praktiskai vienas, turi daugiau patirties nei musu geriausi zaidejai?

                    Comment


                      K. Kemzūra:

                      - Arvydas - labai geras žaidėjas. Bet, tai yra mano asmeninė nuomonė, jis aikštėje yra daugiau vykdytojas, baigiantis atakas, o ne kūrėjas. Vadovavimas žaidimui, kamuolio varymas nėra jo stiprioji pusė. Dėl to jis ir dažnai klydo.

                      Galiu pasakyti tik tai, kas ir taip visiems žinoma - labai trūko Šarūno Jasikevičiaus arba Ramūno Šiškausko, kuris būtų galėjęs užpildyti ir įžaidėjo spragą. Tokio universalaus žaidėjo, kaip Ramūnas, turbūt neturi nė viena komanda.
                      Pilnas interviu http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=40536

                      Comment


                        Isijunkit TV Foruma per LRT

                        Comment


                          Parašė Quack Rodyti pranešimą
                          Isijunkit TV Foruma per LRT
                          Marcela galetu padaryti rinktine 2011 metams, gal ne kaip treneris, bet kaip vyr. vadybininkas... Nuojauta man kuzda, kad taip ir bus...

                          Comment


                            Štai ir Garastas prabilo apie rėmimo fondą ir Povilonį

                            http://www.krepsinis.net/japan2006/n...?news_id=67045

                            Comment


                              Ir puiki straipsnio pabaiga:
                              "– Jūs lyg ir paminėjote trenerius. Ar žaidėjai neprisidėjo prie tokio nelinksmo komandos pasirodymo Japonijoje?

                              – Mano manymu, rinktinėje yra labai slogi atmosfera. Tačiau krepšininkai niekuo dėti. Visi kritikuoja Arvydą Macijauską... Teko girdėti ir apie komandą, jog ji kvaila, durna ir t.t. Bet palaukite! Prieš tai žaidėjai protingai kovojo, buvo sumanūs. Gal norite pasakyti, kad per metus visi jie tapo kvailiai? Netikiu...

                              – Bet Lietuvai po nesėkmių krepšinio aikštėje būtina surasti atpirkimo ožį.

                              – Būtent. Tai vieno trenerio tragedija – „Žalgiryje“ kaltas dėl pralaimėjimų buvo Giedrius Gustas, dabar stengiamasi įpiršti, jog Macas yra tas žmogus, sužlugdęs rinktinės viltis. O juk reikia tik pasakyti – komanda varžyboms nebuvo tinkamai parengta."

                              Comment

                              Working...
                              X