Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio pasirengimas Eurobasket 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    2012 metais Europos dviračių treko čempionatas vyks Panevėžyje
    Life is a game that no one wins

    Comment


      Parašė Monteq Rodyti pranešimą
      Lenkai iš viso, spėju, Lietuvoj nelabai laukiami
      Ypatingai šiauliuose
      Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

      Comment


        Puikios naujienos

        Comment


          Tikrai puikios, tik ar vėl neiškils problemos dėl apgyvendinimo?
          ______________
          The Division Bell

          Comment


            tai tos problemos su apšilimo zona išsisprendžia?

            Comment


              Tikriausiai dar iki tol bus surengtas Lietuvos arba Baltijos šalių dviračių treko čempionatas. Tam tinkamiausias laiko tarpas yra nuo 2011m. spalio (iškart po EČ-2011) iki 2012m. rugsėjo.
              I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
              Parama Siaurojo geležinkelio klubui

              Comment


                Jau viešai pareikšta, kad FIBA atstovams vaizdą gadina trekas:

                Parašė Inspektoriai pagyrimais nesišvaistė
                http://www.panbalsas.lt/naujienos/mi...is_nesisvaiste

                Raimonda MIKUČIONYTĖ



                Panevėžyje vėl apsilankę „FIBA Europe“ inspektoriai pasižiūrėti, kaip vyksta pasirengimai Europos krepšinio čempionatui, darbų neišpeikė. Tačiau perspėjo, kad tikrinti atvyks dar ne kartą.

                Panevėžyje užvakar lankėsi „FIBA Europe“ atstovai: Monika Puchner, Vanessa Reuter, Nickas Marzolis, Sakis Kontosas, Richardas Stokesas – 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto nariai.

                Vertino realiai

                Svečiai, tikrinę Aukštaitijos sostinės viešbučių ir „Cido“ arenos pasirengimą kitų metų čempionatui, pagyrimų dosnūs nebuvo. Realiai įvertino, kaip rekonstruojamas viešbutis „Romantic“, kokios apgyvendinimo sąlygos kituose viešbučiuose, kuriuose turėtų gyventi „FIBA“ atstovai, žiniasklaida, ir kaip čempionatui ruošiasi „Cido“ arena. Be to, buvo apsilankyta ir Aukštaitijos sporto rūmuose. Ten turėtų treniruotis krepšinio komandos – Europos krepšinio čempionato dalyvės.
                „FIBA Europe“ inspektorius lydėjęs Europos čempionato organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas nuramino, esą paruošiamieji darbai vyksta pagal planą.
                „Nėra didelių nukrypimų nuo planų, – sakė jis „Panevėžio balsui“. – Ir kol kas visuose miestuose, kuriuose vyks čempionato pogrupių varžybos, rengiamasi. Manau, kad klaipėdiečiai spės pastatyti areną, šiauliečiai – viešbutį, o panevėžiečiai iki numatyto laiko rekonstruos viešbutį, kuriame bus apgyvendintos krepšinio komandos. Didelių priekaištų kol kas niekam neturime.“
                Senojo žemyno krepšinio čempionato organizacinio komiteto vadovas teigė, kad „Cido“ areną apžiūrėję svečiai labiausiai nepatenkinti dviračių treku.
                „Tačiau pakeisti nieko negalime, nes treko panaikinti neišeis, – skėstelėjo rankomis M. Špokas. – Yra kaip yra.“
                „FIBA Europe“ inspektoriai arenoje dėliojo planus, kur įkurdins žiniasklaidą, kurioje vietoje bus VIP zona, kur sėdės čempionato dalyviai ir kiti svečiai. Šįsyk buvo braižomos schemos ir derinami planai. Kitą kartą atvykę svečiai – tai bus jau po burtų traukimo, numatyto sausio 30 dieną, – norės pamatyti visus parengtus planus.

                Brangininkų atsisakė

                M. Špokas pasidžiaugė, kad jau aišku, kuriuose viešbučiuose ir kas bus apgyvendintas čempionato metu.
                „Penkios komandos gyvens „Romantic“ viešbutyje, – dėstė Lietuvos krepšinio federacijos atstovas. – Smiltynės sodyboje bus apgyvendinta viena komanda, tikriausiai Lietuvos rinktinė. Bistrampolio dvare įsikurs „FIBA“ atstovai, o žiniasklaidai teks tenkintis „Šermuto“ viešbučiu Šilagalio kaime. „Smėlynės“ viešbučio atsisakėme, kadangi nepavyko suderinti kainų.“
                „Panevėžio balsas“ jau rašė, kad Europos čempionato organizacinio komiteto ir minėto viešbučio interesai susikirto pastarajam, nepatvirtintais duomenimis, užsiprašius kone trigubai didesnės sumos už parą nei paprastai.
                Krepšinio čempionato organizatorių nudžiugino Seimo sprendimas sumažinti pridėtinės vertės mokestį (PVM) viešbučiams. Jis įsigalios nuo kitų metų pradžios.
                „Tačiau, – pabrėžė M. Špokas, – krepšinio komandoms, teisėjams ir FIBA atstovams apgyvendinti viešbučiuose daugiau nei esame numatę išleisti negalėsime. Lietuvos krepšinio federacijos finansai yra tokie, kokie yra, ir daugiau pinigų tam skirti negalėsime. Viešbučių savininkai tai žino – su jais išsiaiškinta, kokias sumas duosime minėtoms išlaidoms padengti. Todėl PVM lengvata mūsų neliečia.“
                Kita vertus, anot M. Špoko, tikėtina, kad nuo PVM sumažinimo priklausys ir viešbučių kainos kitiems svečiams bei žurnalistams, jie už pragyvenimą čempionato metu mokės patys. „Vis dėlto nemanau, kad kainos bus didesnės, – sakė organizacinio komiteto vadovas. –
                Mano galva, kelti kainas reikia protingai, kad nebūtų prarandami užsakymai.“

                Daug užsidirbti nesitiki

                „Džiaugiuosi Seimo sprendimu sumažinti PVM iki 9 procentų. Tai geras sprendimas, jo laukėme. Nors kartą buvo išgirsti viešbučių savininkai“, – vakar dienraščiui pasidžiaugė viešbučio „Romantic“ savininkė Dalia Kuklerienė.
                Rekonstruojamos įstaigos vadovė patikino, kad „FIBA Europe“ inspektoriai gerai įvertino vykstančius remonto darbus viešbutyje. „Visi darbai vyksta pagal numatytą planą, – sakė ji. –
                Rekonstrukciją baigsime laiku. Čempionato metu viešbutyje galės gyventi penkių komandų krepšininkai ir treneriai.“
                D. Kuklerienė dar negalėjo pasakyti, kokias kainas sulygo su čempionato organizatoriais.
                „Žinau, kad mokestis nebus didelis, – pripažino verslininkė. – Nors kalbos dėl kainų su Krepšinio federacija dar nebuvo, žinau, kokiomis lėšomis jie disponuoja.“
                Šių metų pradžioje buvo pasirodžiusi tokia žinutė:

                Parašė TAUchix Rodyti pranešimą
                Panevėžio arenos direktorius Dainius Visackas mano, kad 2011 metais mieste vyksiančių pogrupio varžybų sėkmė priklausys nuo to, ar Panevėžyje žais Lietuvos rinktinė. Jei taip nutiks, sėkmė bus garantuota, o 5700 žiūrovų priglaudžianti arena bus praplėsta iki 6600 vietų
                Galvojau, kad tos papildomos 900 vietų būtų įrengtos ant treko. Gal kas žinote kokia situacija yra dabar? Ar atsisakyta idėjos padidinti arenos žiūrovų vietų skaičių?
                Visos forumo temos apie Panevėžį:
                http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys

                Comment


                  Kažin ar masto kokie verslininkai apie varžybų stebėjimo palapines mieste, kempingus kokius ir t.t.?
                  Įtariu, kad Smėlynės viešbutis susirinks norimus eurus iš sirgalių, dzin jam tos komandos.
                  Džiaugiuos už Smiltynės sodybą !

                  Comment


                    Visi susirinks eurus iš visų. Gali būti kaip Palangoj būdavo (seniai nebuvau, gal dar yra?), stovės prie įvažiavimo į miestą, ir laikys lenteles su užrašu "Rooms here vacancy yes, sea very close 100 meters" .

                    Comment


                      Arena savivaldybei – lyg akmuo po kaklu

                      Pasibaigus euforijai dėl modernių sporto ir pramogų arenų statybų, savivaldybėms jos tampa akmeniu po kaklu. Slegiama milijoninių skolų Panevėžio valdžia priversta arenos valdytojo prašyti arenos valdytoją sumažinti koncesijos mokestį. Tuo metu tokia pat Šiaulių arena sėkmingai pati išsilaiko, gaudama beveik tris kartus mažiau lėšų, praneša LTV „Panorama“.


                      Norėdamas sumažinti „Cido“ arenos mokestį, Panevėžio meras Vitalijus Satkevičius priverstas lankstytis jos valdytojams – vilniečių bendrovės atstovams. Tik kol kas neatskleidžia, kaip sekasi vėl atnaujintos derybos.


                      „Norime sumažinti mokestį ir tuo pat metu kalbame apie pačios arenos užimtumo padidinimą. Galbūt susiderėsime, kad ir savivaldybei būtų tam tikra nauda, gaunant dalį pajamų“, – kalbėjo V. Satkevičius.

                      Penkiolikai metų įsipareigojusi kasmet mokėti 2 mln. litų koncesijos mokestį, miesto valdžia į verslininkų sąžinę beldžiasi antrąkart – šiemet jau mokėta 10 procentų mažiau, tačiau milijoninių skolų slegiama savivaldybė vis tiek liko skolinga beveik 300 tūkst. litų.

                      Tačiau arenos valdytojas noro mažinti mokestį nerodo.

                      „Mes manome, kad jis yra toks, kad arena galėtų išgyventi. Jei mokestis būtų mažesnis, arena net negalėtų išgyventi tokiais sudėtingais metais, kaip dabar“, – tvirtina įmonės „Seven Entertainment“ direktorius Vidmantas Šiugždinis.

                      Tuo metu tokio pat dydžio Šiaulių arenai išlaikyti Šiaulių savivaldybė moka beveik tris kartus mažiau nei Panevėžys. Pasak arenos valdytojo, kas trečią dieną vykstančiuose renginiuose per metus apsilankė apie 150 tūkstančių žiūrovų.

                      „Sakyti, kad labai blogai, negalėtume. Nes ypatingai dabar, kada pakankamai renginių tiek lapkritį turėjom, tiek gruodį nemažai renginių bus, tai tikrai skųstis negalime“, – sakė viešosios įstaigos „Pramogų sala“ generalinis direktorius Gintaras Radavičius.

                      Panevėžio arenos valdytojui pagal sutartį per metus pakanka surengti ne mažiau kaip 50 renginių ir pritraukti ne mažiau kaip 50 procentų žiūrovų.

                      „Pasiryžtame daryti renginį, kuris yra nuostolingas, vien tam, kad jis įvyktų. Tai nėra itin lengvas sprendimas, bet mes vis tiek juos darome, mes turim įsipareigojimą“, – teigė „Seven Entertainment“ direktorius.

                      Kai kurie tarybos nariai mano, kad ankstesnės miesto valdžios pasirašyta sutartis koncesininko toli gražu neverčia verstis per galvą ir garantuoja ramų gyvenimą.

                      „Operatorius turėtų būti suinteresuotas pritraukti tokius renginius, kurie būtų įdomūs panevėžiečiams ir jų svečiams, bet nuo šitos prievolės jie irgi yra atleisti. Tad jie gali net neorganizuoti renginių, jeigu jiems užtenka koncesijoje numatytų 2 mln. litų pragyvenimui“, – sakė Panevėžio tarybos narys Valdemaras Jakštas.

                      Tačiau kol kas Panevėžio valdžia iš koncesininko gali tikėtis tik malonės. Mat sutartį galima koreguoti tik abipusiu sutarimu, kurį tikimasi pasiekti iki Naujųjų metų.

                      www.delfi.lt

                      Comment


                        tas pats per tą patį

                        Comment


                          Meras: „Derybos su „Cido“ arenos koncesininku pavyko“

                          Panevėžio miesto mero Vitalijaus Satkevičiaus vadovaujama derybų grupė baigė šių metų darbą – derybas dėl finansinių Savivaldybės įsipareigojimų koncesininkui 2011 metais.

                          „Manau, abiejų pusių geranoriškos derybos pavyko. Su koncesininke - UAB „Panevėžio arena" - susitarėme dėl kelių svarbių miestui dalykų. Pirmiausia, arenos valdytojai sutiko atsisakyti teisės indeksuoti koncesijos mokestį. O tai jau - apie 60.000 Lt sutaupytų kitų metų biudžeto lėšų. Taip pat, skirtingai nuo kitų miestų, Savivaldybei nereikės skirti papildomų pinigų „Cido" arenos infrastruktūrai, reikalingai Europos vyrų krepšinio čempionatui. Atsižvelgdama į ypatingą Panevėžio interesą ir istorinį renginį, apie 220 tūkstančių litų, pagal susitarimą, investuos pats koncesininkas", - pasakojo meras V.Satkevičius.

                          Pavyzdžiui, Kauno miesto savivaldybė 800 tūkstančių litų skiria arenos operatoriui koncesininkui kaip kompensaciją už prarastą galimybę platinti bilietus į 4 dienas arenoje vyksiančias varžybas.

                          Klaipėda papildomai arenos nuomai čempionato metu preliminariai numato skirti 616 tūkstančių litų, paruošiamiesiems darbams, priemonėms ir aptarnavimui numatyta dar 219 tūkstančių litų.

                          Su „Cido" arenos valdytojais mero V.Satkevičiaus vadovaujama derybų grupė sutarė, kad miestas iš savo numatytų nemokamų renginių čempionatui skirs 5 dienas, likusias 6 skirs pats koncesininkas.

                          „Suprasdami sudėtingą Panevėžio ekonominę situaciją ir Europos krepšinio čempionato svarbą miestui ir visai šaliai, kartu su Savivaldybe siekiame bendro tikslo - į Panevėžį pritraukti kuo daugiau didelių renginių, sporto turistų, žiūrovų", - po derybų sakė „Panevėžio areną" valdančios UAB „Seven Entertainment" generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

                          Pasak mero V.Satkevičiaus, šiais metais Savivaldybė vykdo arenos valdytojui visus įsipareigojimus.

                          „Vasarį atėjusi į valdžią mūsų politinė dauguma „paveldėjo" iš buvusiosios valdžios 1,338 mln. Lt skolą. Mums pavyko ją likviduoti iki liepos mėnesio, mokame ir numatytus einamuosius mokesčius, taip pat sutarėme, kad finansinę atsakomybę dėl padidėjusio PVM tarifo prisiima koncesininkas. Dėl pastarojo susitarimo Savivaldybė kasmet sutaupys per 60 tūkstančių litų. Su koncesininkais taip pat pavyko sutarti, kad į kitus metus perkeltus 295 tūkstančius litų mokėsime dalimis: pusę sumos 2011 m. antrą pusmetį, 2012 m. - kitą dalį. Tai bus palengvinimas sudėtingam kitų metų biudžetui", - derybų rezultatais dalijosi meras V.Satkevičius.
                          http://www.aina.lt/naujienos/panevez...na-pavyko.html

                          Comment


                            Europos Krepšinio Čempionatas

                            A grupė
                            Ispanija
                            Turkija
                            Lietuva
                            Didžioji Britanija
                            Lenkija
                            PAT 2

                            Comment


                              Parašė Vidma Rodyti pranešimą
                              Europos Krepšinio Čempionatas

                              A grupė
                              Ispanija
                              Turkija
                              Lietuva
                              Didžioji Britanija
                              Lenkija
                              PAT 2
                              Kad Lietuva tai seniai buvo aišku, o dėl kitų, tai pasakiška grupė Panevėžiui teko

                              Comment


                                Kur žais ir kur gyvens Europos krepšinio elitas?
                                Genovaitė RAFANAVIČIENĖAušra PILAITIENĖ,Virginija PETRAUSKIENĖ,Gintaras ŠIUPARYS
                                LR korespondentai
                                2011-01-31


                                .......... Panevėžys: viešbutis plečiasi

                                2008 metais atidarytoje „Cido” arenoje įrengta 5500 vietų, bet šeimininkai nujaučia, kad norinčiųjų pamatyti Lietuvos rinktinės kovas bus gerokai daugiau.

                                Kad lietuviai čempionatą pradės Panevėžyje, lėmė ne burtai, o pragmatiški skaičiavimai. Būtent šiame regione yra mažiausiai nakvynės vietų krepšinio aistruoliams iš užsienio ir būtent Panevėžyje sudėtingiausia padėtis dėl komandų apgyvendinimo.

                                Reikalai pajudėjo tik LKF sutikus finansiškai prisidėti prie miesto centre esančio 4 žvaigždučių viešbučio „Romantic” rekonstrukcijos.

                                Viešbutyje nuo gruodžio darbuojasi statybininkai: pastate, kuriame anksčiau buvo biurai, nedidelė konditerijos parduotuvė ir konferencijų salė, pradėti įrenginėti 34 papildomi kambariai.

                                Juos įrengus, „Romantic” atitiks keliamus reikalavimus.

                                Viešbutyje bus pakankamai vietos visoms rinktinėms – 120 kambarių.

                                Kasdien čia dirba kelios dešimtys bendrovės „Ignalinos statyba” darbuotojų.

                                Viduje griaunamos senos pertvaros, statomos naujos sienos, šiltinamos jau esančios.

                                Rekonstruoti viešbutį kainuos 2,45 mln. litų. Juos skyrė ES ir Lietuvos krepšinio federacija.

                                „Statybos darbai sukelia daug nepatogumų dabartiniams mūsų svečiams. Jiems sunku prasilenkti su kieme esančia technika ir statybines medžiagas vežančiais automobiliais.

                                Tačiau mes visaip stengiamės jiems įtikti – nešame į kambarius saldainių, kepame sausainius, kad atsiprašytume už patiriamus nepatogumus”, – sakė viešbučio vadovė verslininkė Dalia Kuklierienė............
                                "2008 metais atidarytoje „Cido” arenoje įrengta 5500 vietų"
                                Pataisymas : "Cido" Arena - Patalpų nuoma:
                                Viso vietų arenoje KREPŠINIUI - 5950. Čempionato metu ėjo kalba kad bus padidinta iki 6600 vietų.
                                Paskutinis taisė Vidma; 2011.02.01, 13:38.

                                Comment


                                  nu va kaip gražu.... o atsiranda neapsišvietusių rėkautojų, kurie verkšlena dėl to jog nebus kur gyvent grajokams

                                  Comment


                                    Panevėžyje – papildomos kėdės

                                    Beveik šalies centre esančio miesto „Cido” arenoje tikimasi sutalpinti daugiausia sirgalių pirmajame turnyro etape. Nors dviračių treko apjuostoje arenoje yra 5,5 tūkst. kėdžių, pridedant stovimąsias vietas bus siekiama žiūrovų armiją padidinti iki 7 tūkst.

                                    Turnyro rengėjams tai turėtų garantuoti didesnį pelną. Bilietų kainos bus paskelbtos šiandien, bet jau aišku, kad į Lietuvos rinktinės rungtynes bilietai kainuos brangiau.

                                    Turit žinių gal kas kaip ten istikruju su tomis papildomomis kedemis? Bus jos montuojamos ant to treko ar ne?

                                    Comment


                                      Bilietai į Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes Panevėžyje kainuos nuo 89 litų
                                      papildyta 19.15 val.,
                                      Mindaugas Augustis,
                                      www.DELFI.lt
                                      2011 vasario mėn. 1 d. 17:40


                                      Europos vyrų krepšinio čempionato, rugpjūtį startuosiančio Lietuvoje, organizatoriai paskelbė bilietų į pirmenybių mačus kainas. Pigiausi bilietai į varžybų šeimininkų rungtynes pirmame etape aistruoliams atsieis 89 litus, už geriausias vietas Panevėžio arenoje teks suploti 209 litus. Galimybė išvysti žemyno pirmenybių finale Kaune besigrumsiančias komandas kainuos keliskart brangiau – 189-349 litai.

                                      Kainos gali didėti

                                      Vietos Lietuvos arenose, kuriose vyks čempionatas, bus suskirstytos į keturias kategorijas – atitinkamai varijuos ir bilietų kaina. Pirmenybių grupių etape vienos dienos bilietas į trejas rungtynes Klaipėdoje, Alytuje ir Šiauliuose kainuos nuo 89 iki 209 litų.

                                      Panevėžyje, kur vyks „lietuviškos“ A grupės turnyras, bus siūloma įsigyti bilietą į lietuvių mačą (kaina – 89-209 litai) arba bilietą į likusias dvejas dienos rungtynes (69-169 litai).

                                      Pirmenybėms atkeliavus į Vilnių, kuris priims antro etapo kovas, dienos bilietas brangs iki 129-279 litų. Kiek brangesni bus ir bilietai į Kaune vyksiančius ketvirtfinalius (139-279 litai), pusfinalius (159-309 litai), mačą dėl trečios vietos (169-329 litai) bei finalą (189-349 litai)

                                      Prekybą bilietais prasidės kovo 1 d. Organizatoriai pasiliko teisę ateityje didinti bilietų kainas.

                                      „FIBA Europe“ – už brangesnius bilietus

                                      Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) sekretorius Mindaugas Balčiūnas paskelbtas bilietų kainas pavadino pačiomis mažiausiomis istorijoje.............

                                      ............. Vienam pirkėjui – ne daugiau keturių bilietų
                                      Sirgaliams taip pat bus siūloma su 25 proc. nuolaida įsigyti abonementą į visų pirmenybių etapų rungtynes bei vadinamąjį mini-abonementą į antro etapo ir atkrintamąsias varžybas, kainuosiantį 20 proc. mažiau...............

                                      ............ Tikisi uždirbti 10 mln. litų

                                      Kovo 1 d. startuos ir prekyba bilietais užsienyje. Tiesa, kitų valstybių krepšinio sirgaliams bus siūlomi tik kelionės paketai, į kuriuos įeina bilietai į rungtynes bei viešbučių užsakymas. Pasak M. Balčiūno, šie paketai kainuos nuo 2 tūkst. litų priklausomai nuo pasirinkto viešbučio paslaugų kokybės..............

                                      ............ Pasiryžę bylinėtis su nepatenkintais platintojais

                                      Platinti bilietus turėtų „Tiketa“. Šią bendrovę LKF be konkurso pasiūlė „FIBA Europe“, kuri palaimino lietuvių pasirinkimą. Tačiau toks sprendimas nesužavėjo „Tiketa“ konkurentų – bendrovės „Bilietų pasaulis“, apskundusios LKF Viešųjų pirkimų tarnybai (VPT). ................

                                      Comment


                                        Eurobasket 2011 Lietuva, pasiruošimas #885

                                        Paskutinis taisė Vidma; 2011.02.07, 20:02.

                                        Comment


                                          Prekyba bilietais į Europos krepšinio čempionatą prasidės kovą
                                          2011-02-07
                                          Ryšių su visuomene skyrius.
                                          Panevėžys


                                          Į Europos krepšinio čempionato rungtynes, vyksiančias rugpjūčio 31-rugsėjo 18 dienomis, bilietus bus galima įsigyti nuo kovo 1 d., bilietus platins „Tiketa“.

                                          Į Lietuvos rinktinės rungtynes pirmajame etape Panevėžyje bilietai kainuos nuo 89 iki 209 litų. Kituose miestuose visos dienos bilietai į tris mačus kainuos nuo 69 iki 169 litų. Panevėžyje vyksiančių pirmų dviejų dienos mačų bilietų kainos taip pat bus nuo 69 iki 169 litų.

                                          Bilietai į antrojo etapo rungtynes Vilniuje kainuos nuo 129 iki 279 litų. Finalinio etapo bilietai Kauno arenoje kainuos nuo 139 iki 349 litų. Finalas ir rungtynės dėl trečiosios vietos bus atskirtos - nuo 189 iki 349 litų.

                                          „EuroBasket 2011“ vyks šešiuose Lietuvos miestuose, kuriuose dalyvaus 24 komandos. Grupės varžybos bus rengiamos Alytuje, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose, antrasis etapas - Vilniuje, finalas - Kaune.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X