Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2017

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Kažkokia nesėkminga mums Turkija EČ atžvilgiu, tai latviams pralošėm beviltiškai pereinamose, tai dabar graikams.

    Comment


      #62
      Na, kai reikia, kaip sako britai "put your money where your mouth is" - pinigus skaičiuoti, o ne liežuviu pliurpti, ar tai būtų prekyba VP, ar sprendimai, kurį žaidėją į komandą pirkti, ten visur dominuoja statistine ir matematine analize paremti skaičiavimai, o ne sofos eksperto pliurpalai.
      Tai taip, tik tie skaičiavimai būna pagrįsti naujausiais žaidėjų rodikliais, o ne komandos pasiekimais prieš keletą metų.

      Kažkokia nesėkminga mums Turkija EČ atžvilgiu, tai latviams pralošėm beviltiškai pereinamose, tai dabar graikams.
      Čia latvius reikėtų kaltinti, kurie šiemet stipresni nei įprastai. Rytoj su slovėnais turėtų būti įdomios varžybos. Abi komandos alkanos pergalių ir šiemet stipriai atrodo.

      Comment


        #63
        Apie geriausią komandos žaidėją objektyvesniam vaizdui susidaryti

        Jonas Valančiūnas krito NBA žaidėjų reitinge: „Jis nereikalingas „Raptors“

        „Neįtikėtinai liūdna, bet Jonas Valančiūnas niekaip neiššauna. Jis yra didžiulis ir efektyvus „centras“, kurio pagrindinės savybės nėra labai reikalingos komandai, kurioje dominuoja gynėjai. Dėl limituotų galimybių gynyboje, jo negraibsto ir kitos komandos. Tris sezonus iš eilės lietuvis demonstruoja beveik identiškus rezultatus“, – apie J.Valančiūno stagnaciją NBA rašė „Sports Illustrated“. Praėjusį sezoną Toronto ekipai lietuvis vidutiniškai rinko 12 taškų ir atkovojo 9,5 kamuolio: „Tai darbinio arklio mentalitetas, kuris yra labai geras tik savo nišoje ir negali laimėti rungtynių svarbiausiu metu.“
        Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/24sek/naujiena/...ors-873-852022

        Comment


          #64
          Slovėnija įveikė Ispaniją! Didesnių sensacijų čempionate jau nebebus . Ir net ne įveikė, o sutriuškino 20 taškų.

          Comment


            #65
            Labai svarbu kad Slovėnija finale išloštų, nes bet kuriuo atveju priešininkas bus viena iš dviejų šlykštynių. Abi vienodos savo mentalitetu
            Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
            [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

            Comment


              #66
              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
              Slovėnija įveikė Ispaniją! Didesnių sensacijų čempionate jau nebebus . Ir net ne įveikė, o sutriuškino 20 taškų.
              Slovėnams su latviais buvo žymiai sunkiau.
              Dabar jau visiems bus aišku, kad čempionate yra daug stiprių rinktinių, nes po grupės varžybų daug kas jau buvo apsidžiaugę, kad tik ispanai rimtesni varžovai ir minimum sidabrą jau turim kaip prieš tai du kartus.

              Flickr

              Comment


                #67
                Tie inertiški vertinimai dažnai būna pro šalį. Ispanai ir su vokiečiais blankiai žaidė - tris kėlinius rezultatas buvo apylygis. Tai dar klausimas, ar bronzą laimės, nes juk buvo atvažiavę pasiimti (ne iškovoti) aukso. Slovėnai ir greitesni, ir labiau užsivedę, talento taip pat netrūksta. Ispanai paliko pavargusių nuo šlovės įspūdį. Latviai slovėnus per anksti sutiko, gal paaiškės, kad pralaimėjo čempionams. Latvių žaidimo braižas panašus ir šiemet jie tikrai stipriai atrodė. Visi praeito čempionato prizininkai ispanai, lietuviai ir prancūzai nukarūnuoti, nes atrodė miegantys. Medalius laimės komandos, seniai jų neturėjusios, o ispanams laimėti bronzą lengva taip pat nebus. Rusai šiemet stipriai atrodo, serbų dar nemačiau, bet jie visada moka žaisti. Pusfinalis rytoj irgi turėtų būti įdomus.
                Matyt, iš NBA ateina greito žaidimo ir tritaškių mada, lėtą pozicinį krepšinį propaguojančios komandos neturi šansų. Tai galinga ispanų priekinė linija slovėnams įspūdžio nepdarė .
                Paskutinis taisė senasnamas; 2017.09.15, 00:29.

                Comment


                  #68
                  Slovėnai žaidė fantastiškai. Būna blogų dienų ir Ispanijai

                  Comment


                    #69
                    Būna blogų dienų ir Ispanijai.
                    Normali ta diena Ispanijai - koks pasiruošimas, toks ir žaidimas. Aukso medalių atvažiavę favoritai nemėgsta persistengti . Neišeina sakyti, kad Gasoliai nepažaidė. Bet didelio dominavimo baudos aikštelėje nebuvo, nors slovėnų puolėjai yra žemesnio kalibro. P. Gasoliui gal ir dėl amžiaus jau sudėtinga 30 min. žaisti efektyviai. Kitų ispanų žaidėjų indėlis per menkas, nors "ant popieriaus" gerų žaidėjų netrūksta. Ir neišeina sakyti, kad tritaškiais rėmėsi tik slovėnai. Ispanai metė 27, o slovėnai 25 . Kad ispanams nekrito, tai jau jų problemos. Ispanai visas varžybas vijosi ir buvo per žingsnį lėtesni. Tai tas pralaimėjimas visai dėsningas. Įdomu bus pažiūrėti ir kaip jie atrodys varžybose dėl bronzos.

                    Comment


                      #70
                      Finalas buvo įdomesnis nei daugelis ankstesniųjų, kur nugalėtojas paaiškėdavo pirmoje varžybų pusėje. Slovėnų pergalė profilaktiškai naudinga mėgstantiems pasiguosti, kad Lietuva per maža šalis didelėms pergalėms. Slovėnijoje tik 2 mln. gyventojų, nėra nė vieno Eurolygos klubo ir krepšinis net ne pati populiariausia sporto šaka. Slovėnams galima prikišti nebent tą natūralizuotąjį, kuris prieš gaudamas pilietybę su Slovėnija neturėjo nieko bendra. Prieš čempionatą niekas nelaikė slovėnų favoritais ir tai jiems buvo naudinga. O per kitą čempionatą jaus spaudimą apginti čempiontų titulą. Dauguma žaidėjų žaidžia eiliniuose klubuose ir nėra kažkokie superžvaigždės. Iš NBA yra tik vienas žaidėjas, o tas jaunasis talentas susižeidė ir finale rimto vaidmens nesuvaidino. Svarbiausią vaidmenį turbūt suvaidino treneris, kuris NBA dirba ne vienus metus. Po pergalės jis neatrodė labai linksmas. Turbūt todėl, kad yra serbas .

                      Comment

                      Working...
                      X