Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2015

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai kas tie favoritai? Ar Kazlauskas blogas treneris? Sužaidė rimtai ir drausmingai, o pratęsime visai užtikrintai. Pamėtė italų žvaigždės, bet ne per daug, o gale neblogai užspausti buvo. Sakiau, kad Lietuvai gebėjimas žaisti rungtynių pabaigas dar pravers . Jei ne atimtas pratęsimas su belgais, tai jau būtų trečias pratęsimas. Ir laimėtas 10 taškų!

    Comment


      Turbūt tų, kurie tikės, kad galima laimėti serbus bus daugiau, nei tų, kurie galvojo, jog laimėsim prieš italus. Šaunuoliai. Viršijo lūkesčius.

      Comment


        Pagaliau ne tik rezultatas teigiamas, bet ir žaidimas gražus, gal jau visi virusus išsigydė.
        Flickr

        Comment


          Kalnas šiandien irgi lygi parodė! A. ir dabar mes jau kovojam dėl medalių!
          Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

          Comment


            na i olimpine atranka jau papuokem. tai programa minimum kogero ivykdyta...

            Comment


              Mačiulis šiandien atrodė blankesnis, palyginti su praeitom varžybom, bet vis tiek 19 taškų ir 10 kamuolių! Užtai sužaidė kitas Jonas. Bet Jankūnas prapuolęs buvo. O Kalniečiui už tritaškį pratęsime galima atleisti 7 pramestus tritaškius rungtynėse su Gruzija . Šiandien Lietuva ir iš toli gerai svaidė (ko anksčiau nebūdavo), ir baudos aikštelėje padoriai atrodė. Jei Siaubutis bent kažką įmestų, tai išvis būtų pasaka. Galima pagirti Milaknį, kuris kaip retai išleidžiamas rinktinės naujokas įrodė, kad pasitaikius progai savo metimus gali įmesti ir svarbiose rungtynėse. Komanda žaidė subalansuotai ir protingai bei buvo stipresnė psichologiškai. Gale viską lėmė būtent charakteris. Vydamiesi italai ėmė klysti ir mėtyti pro šalį. Italams, surinkusiems bene visus geriausius savo žaidėjus, žiauroka pralaimėti antrą iš eilės ketvirtfinalį tai pačiai komandai.
              na i olimpine atranka jau papuokem. tai programa minimum kogero ivykdyta...
              Ir atidirbta už banguojančias bei daug kritikos sulaukusias grupės rungtynes.
              Liko serbai ir arba ispanai, arba vėl prancūzai . Po grupės rungtynių buvo sunku tikėtis pasirinkimo iš tokių garbingų varžovų. Bet kokiu atveju patekimas į ketvertą jau yra elito lygis.
              Paskutinis taisė senasnamas; 2015.09.16, 23:38.

              Comment


                O kaip serbai siemet atrodo ?
                .

                Comment


                  Parašė TH1 Rodyti pranešimą
                  O kaip serbai siemet atrodo ?
                  Deja, bet neblogai, kol kas be pralaimėjimų.

                  Flickr

                  Comment


                    Serbai siemet rimciausia turnyro komanda ir absoliutus favoritai sekanciam zaidime deja realistiskai mus iagelbet galetu tik fuksas, bet serbai atrodo fantastiskai

                    Comment


                      Bet tie irgi nėra nenugalimi. Tampėsi ilgai su čekais. Reikia žaisti savo grajų ir viskas bus gerai! Aš jaučiu, kad sekmadienį ~22:00 šalyje bus didžiausias triumfas nuo 2003 metų!

                      Comment


                        Komanda gimė. Amen.
                        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                        Comment


                          V. Čeponis: kaip J. Kazlauskas pergudravo sumanųjį italą S. Pianigianį
                          Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/sportas/eurobask....d?id=69031754
                          Lietuvos krepšininkai didelę daugumą tritaškių metimų atliko būdami laisvi ir įsūdė net 11 iš 18.
                          Iki šiol tolimi metimai komandai nekrisdavo. Taip išeina, kad ne žaidėjai netaiklūs, o kitos komandos tiesiog geriau gindavosi. Pagrindinių italų žaidėjų rotacija buvo menka ir pabaigoje jie buvo labiau pavargę. O dar ir pratęsimą buvo priversti žaisti.

                          Kaip rinktinės Tėvas darbais nutildė kritikus
                          Daugiau: http://www.krepsinis.net/naujiena/ka...paign=copy-txt
                          Trečias pusfinalis trečius metus iš eilės, kai nuolat kyla problemų dėl komandos sudėties ir susirenka toli gražu ne visi geriausi žaidėjai. Kazlausko vietą ateityje užimsiančiam treneriui tikrai nebus lengva, nes lūkesčiai bus dideli.
                          Paskutinis taisė senasnamas; 2015.09.17, 13:28.

                          Comment


                            Geras žaidimas buvo!

                            *******
                            Miestai.net Fb

                            Comment


                              Serbai nėra kažkuo labai ypatingi. Iki šiol pasireiškė, jeigu galima taip pasakyti, du jų faktoriai. Visų prima ketvirtam kėlinyje kažkaip stebuklingai ima kristi tritaškiai (kai žaidė su suomiais tai jau atrodė, kad suomiai serbus iš 1/8 pasiųs namo, bet ketvirtam kėlinukyje atsilikdami berods 6 ar 5 taškais iš eilės įmetė 7 tritaškius ir atitrūko apie 15 taškų skirtumu. Panašiai buvo ir su čekais, tiesa tada 4 iš eilės rodos įmetė). Ir tuos tritaškius ne visada gerai paruoštus mesdavo. Antras faktorius centras Radulica, kuris išsiskiria ūgiu ir mase, kuo ir naudojasi po krepšiu (ypač ūgio persvara, panašiai kaip ankščiau A.Sabonis).

                              Comment


                                Su sąlyga, kad tenka dabar dirbti su serbais, tai šiandien darbe serbai šneka, kad Lietuvai nėra šansų laimėti prieš Serbiją. Serbai italus nugalėjo gal 20 taškų, o Lietuva tik po pratęsimo laimėjo. Prancūzijai ar Ispanijai juo labiau serbai neįveikiami. Vienu žodžiu pagal juos Serbija geriausia šį čempionatą. Iš dalies sutinku, tikrai turi gerų, patikimų žaidėjų. Bet sakiau, kad pažiūrėsim rytoj vakare kaip bus. Sėkmės mūsų komandai.
                                AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                                Comment


                                  Su sąlyga, kad tenka dabar dirbti su serbais, tai šiandien darbe serbai šneka, kad Lietuvai nėra šansų laimėti prieš Serbiją.
                                  Taip, komanda stipri, o serbai kitaip kalbėti ir negali . Tie lyginimai, kuri komanda kokį varžovą keliais taškais įveikė, turi mažai prasmės, nes kiekvienos varžybos būna skirtingos ir varžovas nebūtinai žaidžia taip pat. Patikimų žaidėjų turėjo ir Kroatija. Kur ji dabar? Viską lems charakteris. Panašu, kad serbai jo turi daugiau nei kroatai .
                                  Ispanai galbūt šiemet ir neblizga, bet dėl prancūzų tai abejočiau. Jie sugeba gerai sužaisti tada, kai to reikia. Panašiai kaip lietuviai . Pirmus du kėlinius gali atrodyti miegantys ir silpni, o pabaigoje atsibunda ir sužaidžia. Komandoje yra pagrindiniai žaidėjai, galintys nulemti rungtynių baigtį.
                                  Antras faktorius centras Radulica, kuris išsiskiria ūgiu ir mase, kuo ir naudojasi po krepšiu (ypač ūgio persvara, panašiai kaip ankščiau A.Sabonis).
                                  Raduljicos ūgio ir svorio duomenys tokie pat kaip Valančiūno, gal tik atrodo grėsmingiau. Vyresnis, turi daugiau patirties, tačiau NBA jis neįsitvirtino! Tai jam iki Sabonio ir Valančiūno lygio tolimas kelias . Praeitą sezoną pasirašinėjo tik terminuotas 10 d. sutartis su ne pirmos eilės NBA komanda. Gruzinas Pachulia kaip centras daug rimtesnis varžovas.
                                  Paskutinis taisė senasnamas; 2015.09.17, 14:58.

                                  Comment


                                    Prancūzai nukarūnuoti.
                                    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                    Comment


                                      Kaip sakoma: tos pačios komandos tam pačiam turnyre du kartus nenugalėsi. Mums taip buvo prieš du metus su prancūzais. Tai jeigu tikėti prietarais - Serbijos pergalės prieš Lietuvą atveju čempionais taps Ispanija, nes serbai juos nugalėjo grupės varžybose, tačiau jeigu rytoj mes nugalim Serbiją, kad tapsim čempionais man nekyla jokių abejonių. Mums tikrasis finalas yra rytoj.

                                      Comment


                                        Parkeris su Batumu nesužaidė, o Gasolis sužaidė su kaupu . Parkeris per pratęsimą neįmetė dviejų baudų iš eilės ir prarado svarbų kamuolį, o Batumas, nors tritaškiu ir uždirbo pratęsimą, bet jo gale neįmetė nė vienos baudos iš trijų. Turėjo šansus baudomis išlyginti rezultatą, bet tokiu metu mesti baudas menkas malonumas. Šiaip ispanai, neskaitant Gasolio, nedemonstravo nieko įspūdinga.

                                        Comment


                                          Parašė OptimusPrime Rodyti pranešimą
                                          Kaip sakoma: tos pačios komandos tam pačiam turnyre du kartus nenugalėsi. Mums taip buvo prieš du metus su prancūzais. Tai jeigu tikėti prietarais - Serbijos pergalės prieš Lietuvą atveju čempionais taps Ispanija, nes serbai juos nugalėjo grupės varžybose, tačiau jeigu rytoj mes nugalim Serbiją, kad tapsim čempionais man nekyla jokių abejonių. Mums tikrasis finalas yra rytoj.
                                          Iš kur toks įsitikinimas, kad tikrai įveiktumėm ispanus? Graikai ir prancūzai irgi buvo favoritai, bet pralaimėjo.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X