Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė bronius Rodyti pranešimą
    Dėl logo. Lietuvos trispalvės spalvos yra aiškiai apibrėžtos http://lt.wikipedia.org/wiki/Lietuvos_v%C4%97liava ir jų kraipyti (šviesinti, tamsinti) negalima (nors daug kas to nepaiso - kartais net gamindami vėliavas). Kaip matote, mūsų trispalvės spalvos yra gana tamsios, todėl ir logotipas tamsokas. Kaip suprantu, logo apvadas bus auksinis, todėl ant aprangos jis turėtų atrodyti efektingiau. Tas darinys logotipo viršuje turėtų vaizduoti sparną, bet nėra vykęs, nes niekas to nesuprato. Senasis nors ir labai statiškas bei naudojami elementai (skydas), kurie su lietuvišku futbolu neturi nieko bendro, yra išskirtinis, todėl aš šiuo metu balsuočiau už konkurso pratęsimą, o neatsiradus geresnei versijai, palikčiau senąjį..
    Pritariu, reiktų pratesti konkursą ir leisti pasisakyti futbolo gerbėjams. Bandžiau "primesti" spalvas su esančia vėliava vikipedijoje, tai kaiptik geltona ganėtinai atitinka, o žalia ir raudona nesutampa.
    RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

    Comment


      Liverpool March on Smagu, kad intriga atsirado, o ir Arsenal'ui padėjo. O Man utd. nesiseka, žaidėjus išveja

      Dar norėjau paklausti besidominančių ar jau aiškios ar bent jau galima nuspėti sudėtis prieš mačą LT-FR ?? Mastau ar gerai, būtų kad pradėtų snikti, kaip ir mes pripratę prie tokio oro, bet ar padės.... O žolė įtariu bus kaip arimai po pirmo kėlinio.
      You've got one life! Live it!

      Comment



        L. Varanavičius: Lietuvai bus didelė gėda

        Jau kovo 28-tą dieną Lietuvos futbolo rinktinė namie žais itin svarbias atrankos į 2010-ų metų pasaulio čempionatą rungtynes su Prancūzija. Paradoksalu, bet prieš būsimą mačą labiausiai yra baiminamasi ne stiprių varžovų, o apgailėtinos Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadiono būklės.

        Išskirtiniame interviu portalui „Balsas.lt“ Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius prisipažino, kad su nerimu laukia prancūzų vizito ir iš anksto ruošiasi jų skundams bei patyčioms dėl stadiono.

        Prancūzai kaltę suvers stadionui

        – Kokios tikitės reakcijos iš prancūzų, kai jie pamatys Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadioną? – „Balsas.lt“ paklausė L. Varanavičiaus.

        – Jeigu taip atvirai, tai manau, kad gėdos bus daug. Jau prieš kelerius metus, kai buvo atvykę į Lietuvą, tiek tie patys prancūzai, tiek ispanai, tiek italai buvo nepatenkinti, o jų žurnalistai rašė piktus straipsnius.

        Neabejoju, kad prancūzai čia atvažiuos su išankstiniu nusistatymu: jei, neduok Dieve jiems ir visa laimė mums, jie per šias dvejas rungtynes praras kiek nors taškų, tai kaltas bus ne kas kitas, o Kauno stadionas. Kažkas juk turi būti kaltas, nejaugi jie patys?

        – Kaip vyksta pasiruošimas rungtynėms su Prancūzija? Kaip dabar atrodo stadionas?

        – Suprantame, kad varžovai vis tiek skųsis, bet stengiamės kuo geriau paruošti aikštę. Ieškome įvairiausių būdų. Uždengsime skyles, kurios atsirado, kai buvo nuluptas bėgimo takas. VIP tribūnose padarėme stogelius, kad nelašėtų vanduo. Siaubas, jeigu taip atvirai pasakius, tai yra baisu.

        Man baisiausia dėl žolės, nes jeigu ji neatsigaus, gali būti problemų, kad ... aišku, gal leis žaisti ...

        Prieš vėją nepapūsi

        – Kodėl situacija tokia prasta?

        – Didžiausia problema Lietuvoje yra ta, kad mažai stadionų priklauso klubų savininkams ir mažai, kas galvoja apie tai, kad dangas reikia daryti šildomas. Kada rusai įvedė tai savo lygoje, pas juos gana stipriai pajudėjo visi reikalai į priekį.

        Lietuvoje kai kurios komandos turi labai neigiamą nuomonę apie dirbtines dangas, nors toje pačioje Rusijoje čempionatas kuo puikiausiai vyksta būtent ant jų ir net Europos taurėse rungtyniaujama ant jų. Ką gi, turbūt kuo mažesnis kaimas, tuo didesnis supratimas apie viską.

        Manau, kad didžiausia problema Lietuvoje yra ta, kad dauguma žmonių nesupranta, kur kieno yra funkcija. Visi kažkodėl galvoja, kad stadionus turi statyti federacija, bet nėra nieko panašaus – niekur pasaulyje federacija stadionų nestato.

        – Bet galbūt daugelis tikisi, kad federacija turi stengtis „stumti“ tuos projektus?

        – Patikėkite, jau kaip mes „stumiame“, tai ne tas žodis. Kauno miesto vadovus vežėme ir į Vokietiją, nes viena vokiečių firma iš savo pinigų siūlė pastatyti stadioną, tik paprašė duoti vietą tam stadionui. Tiesa, tos vietos iki pat šiol taip ir neatsirado.

        Naujoje Vilnioje šešerius metus kruvinu darbu „stumiame“ projektą, bet Vilniaus savivaldybė niekaip neranda lėšų projektavimo darbams. Ten projektas iš tiesų yra idealus, turėtume viską, ko reikia futbolui, būtų ir treniruočių bazė su maniežu. Bet nesulaukiame jokio atsako.

        Aš nieko neturiu prieš krepšinį, bet dabar pristatysime arenų prieš Europos čempionatą, išleisime milijonus pinigų ir realiai kam po to jos bus reikalingos? Koncertų salėms? Tai gal tada apie sportą ir nekalbėkime, nes viskas yra statoma būtent iš sporto pinigų, o maišyti sporto ir komercinių reikalų nereikėtų. Bet valstybė pasirinko tokius prioritetus ir mes papūsti prieš vėją tikrai negalime.

        Kauno stadionas – architektūros paminklas

        – Ar anksčiau nebuvo bandoma rekonstruoti senutėlio Kauno stadiono?

        – Kai buvo parengti geri projektai rekonstruoti šitam stadionui, nieko neišėjo. Tai yra miesto ir šalies gėda. Mes kovojame prieš komerciją ir ši kova labai sunki, nes futbolas Lietuvoje kol kas pinigų dar neuždirba. Tu turi tik investuoti, tai todėl iki šiol taip ir neturime savo nacionalinio stadiono.

        Aš iš dalies esu prieš projektą Šeškinėje, nes iš esmės jis yra pasenęs, per brangus, neekonomiškas, galų gale su bėgimo takais, bet geriau jau turėti tokį nei jokio neturėti.

        – O sakykite, ar ponas V. Romanovas, toks didelis futbolo gerbėjas, niekada nenorėjo Kauno stadiono sutvarkyti?

        – Manau, kad V. Romanovas norėjo ir net teikė savo pasiūlymus, bet tuometinė Kauno valdžia nesutiko. Tiesa, V. Romanovas, siūlydamas tą rekonstrukciją, norėjo dvidešimt metų operavimo stadionu teisės, o tai nepatiko Kauno vadovams, nors, mano manymu, projektas iš esmės buvo geras.

        Įdomiausia, kad atėję nauji Kauno miesto vadovai pridarė tokių nesąmonių, kad net paskelbė tą stadioną architektūros paminklu. Dabar jis praktiškai kaip Panteonas ar koks nors Akropolis Graikijoje. Negalima jo išvis liesti, nes jis turi toks išlikti.

        Neturime „tik“ Nacionalinio stadiono

        – O kokia apskritai Lietuvoje situacija su stadionais?

        – Šiuo metu džiaugiamės, kad turime daugiau nei dešimt „A lygos“ kriterijus atitinkančių stadionų: Vilniuje – du, Kaune, Marijampolėje, Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje, Šilutėje, Tauragėje, Alytuje, Kėdainiuose, Gargžduose – po vieną.

        Tiek gerų stadionų neturi nė vieni mūsų kaimynai: nei latviai, nei estai. Latviai turi vos tris, o estai išvis tik vieną, visi kiti jų stadionai – tai aikštės su keliomis tribūnomis ir mediniais suolais. Bet kažkodėl visi kalba, kad pas kaimynus yra geriau.

        Mes nepastatėme tik Nacionalinio stadiono, todėl tą gėdą ir turėsime kitą šeštadienį.

        Comment


          Parašė fredis Rodyti pranešimą
          Dar norėjau paklausti besidominančių ar jau aiškios ar bent jau galima nuspėti sudėtis prieš mačą LT-FR ?? Mastau ar gerai, būtų kad pradėtų snikti, kaip ir mes pripratę prie tokio oro, bet ar padės.... O žolė įtariu bus kaip arimai po pirmo kėlinio.
          Šiandien per rytinę laidelę sinoptikas sakė, kad daugiausia kritulių šią savaitę nusimato šeštadienio naktį.

          Prancūzų sudėtis: http://www.futbolas.lt/lt/naujienos/,nid.2582

          Mūsiškių sudėtis: http://www.futbolas.lt/lt/naujienos/,nid.2556

          Yra klaustukų dėl Danilevičiaus ir Stankevičiaus, bet reikia tikėtis, kad abu atsigaus iki šeštadienio..

          Comment


            Arba dabar arba niekada. Bukmekeriai duoda tikrai neblogus sansus Lietuvai laimeti- net statyti neapsimoka
            I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

            Comment


              Ė o Šemberas ar ne gynėjas? Ar aš grybą pjaunu?

              Dėkui Valiukas už info, bet ar galima nuspėti 11-tuką, kuris išbėgs šeštadienį, kai sniegas dengs žolę, o aš šalsiu stadione ?

              Aš tai truputį daugiau gaudausi prancūzų sudėtyje. Mano spėjimas, kad va toks startinis 1-tukas išbėgs Kaune:

              Vartininkas - Hugo Lloris

              Gynėjai:
              Gael Clichy
              Patrice Evra
              William Gallas
              Philippe Mexes
              (Sagna gali kaškurį pakeisti)

              Saugai:
              Franck Ribery
              Samir Nasri
              Jérémy Toulalan
              Abou Diaby

              Puolėjai:
              Nicolas Anelka
              Thierry Henry
              You've got one life! Live it!

              Comment


                Parašė fredis Rodyti pranešimą
                Ė o Šemberas ar ne gynėjas? Ar aš grybą pjaunu?
                Grybą pjauni Šemberas yra pats tikriausias ir pats geriausias saugas. Vienas iš reikšmingiausių žaidėjų mūsų rinktinėje, visada susilaukia pakankamai aukštų įvertinimų už žaidimą aikštės viduryje ir žaidimo organizavimą.

                Comment


                  Parašė fredis Rodyti pranešimą

                  Vartininkas - Hugo Lloris

                  Gynėjai:
                  Gael Clichy
                  Patrice Evra
                  William Gallas
                  Philippe Mexes
                  (Sagna gali kaškurį pakeisti)

                  Saugai:
                  Franck Ribery
                  Samir Nasri
                  Jérémy Toulalan
                  Abou Diaby

                  Puolėjai:
                  Nicolas Anelka
                  Thierry Henry
                  aš tai galvoju kad bus sudetis panaši kaip tu parašiai, bet vietoje Hugo Lloris, Gael Clichy ir Abou Diaby bus Stève Mandada, Bacary Sagna ir Yoann Gourcuff čia tik mano nuomone

                  Comment


                    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                    Grybą pjauni Šemberas yra pats tikriausias ir pats geriausias saugas. Vienas iš reikšmingiausių žaidėjų mūsų rinktinėje, visada susilaukia pakankamai aukštų įvertinimų už žaidimą aikštės viduryje ir žaidimo organizavimą.
                    Na ne taip ir pjauna, žaidžia jis ir gynėju, bent žaisdavo Rusijoj

                    Comment


                      Panašu kad liko bilietų tik po 150 litų į centrinę
                      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                      Comment


                        Koks atstumas nuo stadiono iki traukinių stoties, ir kaip ją pasiekt po rungtynių?

                        Comment


                          Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                          Koks atstumas nuo stadiono iki traukinių stoties, ir kaip ją pasiekt po rungtynių?
                          Pesčiom apie 10 min iki stotelės dainų slėny, paskui spec troleibusai ar autobusai
                          You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                          Comment


                            Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                            Pesčiom apie 10 min iki stotelės dainų slėny, paskui spec troleibusai ar autobusai
                            Papildysiu kiek zanaz'ą: bet koks VT iš Dainų slėnio stotelės (visi pro ten važiuojantys aplanko Kauno GS). Važiuot reikia 2 sustojimus (~3 min.).
                            Arba pėsčiomis galima, atstumą įvertinčiau 1 alaus kaušu arba ~19 DirG stadiono futbolo aikščių einant prieš tai nurodytu maršrutu ar kiek mažiau jei leistis laiptais į Būgos g.
                            Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                            Comment


                              O traukiniai jau važiuoja į pagrindinę Kauno stotį ar vėl reikės trenktis iki tos laikinos "stoties"?

                              Comment


                                Parašė 99 Rodyti pranešimą
                                Papildysiu kiek zanaz'ą: bet koks VT iš Dainų slėnio stotelės (visi pro ten važiuojantys aplanko Kauno GS). Važiuot reikia 2 sustojimus (~3 min.).
                                Arba pėsčiomis galima, atstumą įvertinčiau 1 alaus kaušu arba ~19 DirG stadiono futbolo aikščių einant prieš tai nurodytu maršrutu ar kiek mažiau jei leistis laiptais į Būgos g.
                                Būtų visai neblogai vieną alaus kaušą po rungtynių nupėškuoti, žinomai jei pakeliui būtų kioskas-baras, o jeigu nėra?

                                Comment


                                  Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                                  O traukiniai jau važiuoja į pagrindinę Kauno stotį ar vėl reikės trenktis iki tos laikinos "stoties"?
                                  Gal su serbais žaidžiant ir važiuos į pagrindinę, kol kas ne. Iš tikrųjų nepaskelbta, bet esu tikras kad vėl bus spec transportas kaip aną kartą.
                                  Svarbu pasikavoti šalia stadiono krūmuose (pažymėta žaliai) vieną kitą kaušą, kad po rungtynių kelionė iki traukinio ir juo neprailgtų, bus jau po vidurnakčio visgi, kioskų pakeliui labai sunkiai, nebent koks verslus tautietis iš bagažinės traukinio stotelej pasiūlys



                                  Paskutinis taisė zanaz; 2009.03.23, 14:19.
                                  You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                                  Comment


                                    Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                                    nebent koks verslus tautietis iš bagažinės traukinio stotelej pasiūlys
                                    Nu va, kauniečiai, antikrizinis verslo planas Keli šimtai ištroškusių vilniečių, iš kurių bent kokių 50 tikrai bus linkę už belenkokio alaus belenkokią tarą paklot solidų "naktinį antkainį"

                                    Comment


                                      gal reik prasisukti?... plius netoli "Dainų slėnio" ir gyvenu

                                      Comment


                                        Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                        gal reik prasisukti?... plius netoli "Dainų slėnio" ir gyvenu
                                        Tai jau gali pradėt išankstinius užsakymus priiminėt Beje, aš jau pusiau rimtai kalbu

                                        Comment


                                          Šiaip pėkščiom nepatarčiau žingsniuoti, nebent jūsų bus daug. O aišku Mole galite Čili strikti, kad ir iki ryto su tuo ale vienu bokalu O kur zanaz pažymėjęs žalia spalva vietą dažniausiai žmonės nusilengvina, taip kad gali jūsų "lobis" paženklintas
                                          You've got one life! Live it!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X