Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

VTB Vieningoji krepšinio lyga

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    O man geriausia NBA modelis

    Comment


      #22
      Parašė neoplan Rodyti pranešimą
      O rusams tiesiog reikia daugiau galimybių, jog jų klubai žaistų Eurolygoje. Kaip bežiūrėsi, pajėgią lygą turi rusai, ir ne vieną Žalgirio/Ryto pajėgumo ekipą. Tad jų bandymai prasimušti gan suprantami. Tik nebūtų rusai rusais, jei nebandytų tai padaryti tiesiog lengviausiu keliu..
      Jų kelio pagrindinis tikslas yra vienas: atkurti savo politinę ir ideologinę (informacinę, kalbinę, finansinę etc) įtaką kaimyninių šalių erdvėje. Eurolyga ir apskritai sportas čia tik priedanga. Jei būtų kitaip, nebūtų jokių VTB, o būtų tiesiog stiprus Rusijos čempionatas ir atskiri susitarimai su Eurolyga dėl rusų klubų skaičiaus EL padidinimo.

      Comment


        #23
        Parašė neoplan Rodyti pranešimą
        Manau, jog geriausia būtų priėmimo tvarką pasiskolinti iš UEFA, kuri labai gražiai tvarkosi šiuo klausimu. Niekas neturi licenzijų, net Barca ar Mančesteris prastai pasirodydami šalies čempionate nepatektų į Čempionų lygą. <...>
        Eurolyga vis dar kenčia susiskaldymo pasėkmes 2001ais. Juk licencijos konkretiems klubams nėra nieko daugiau kaip atpildas už lojalumą savo laiku, kad ir kaip būtų tai vadinama. Tuo tarpu su UEFA net nekorektiška lyginti, nes UEFA keliais dešimtmečiais yra priekyje. Vėlgi, kas yra Eurolyga? Kelių pagarbos nevertų menkystų kontroliuojama lyga, kuri šiek tiek taikstosi su rusais, lietuviais ir panašiais, tam kad šie nekurtų atskirtų lygų. Bet pagal dalyvaujančių klubų skaičių labai aišku, kurios šalys geriausiai atstovaujamos. O kur dar visokios mažos smulkmenos, kaip kad himnų atsisakymai ir pan., kurie išvis buvo padaryti dėl dviejų Ispanijos klubų.

        Comment


          #24
          Parašė liutass Rodyti pranešimą
          O man geriausia NBA modelis
          Turi omenyje nusipirkti vietą turnyrę, arba komandą. Tagi NBA principu įsivaizduok, koks nors Saratovo milionierius nuperką Žalgirį iš Romanovo ir Eurolygoje jau žaidžia Saratovo Žalgiris, čia kaip Detroito, berods, lakersus nusipirko Los Andželas arba Hornets klubas iš Šarlotės pervažiavo į naująjį Orleaną teksase, tikrai norėtum tokio modelio?

          Comment


            #25
            „Chimki“ buvo liepta pralaimėti VTB lygos ketvirtfinalyje?

            Vilniaus „Lietuvos rytui“ kelią į VTB Vieningosios lygos finalo ketvertą atvėrė Sergejaus Ivanovo nurodymas. Tokią informaciją skelbia Ukrainos krepšinio naujienų tinklalapis „basket-planet.com“.
            Anot pranešimo, VTB Vieningosios lygos vadovas taip paliepė, kad turnyro finalo ketverto varžybos neatrodytų tarsi Rusijos čempionatas.

            Comment


              #26
              Labai jau įtakingas šaltinis ir dar įtakingesnis "korespondentas", kurio homepage'as bcbudivelnik.com, ar tik nebus siuvėjas Gediminas pakuždėjęs?

              Comment


                #27
                Parašė Vilkas Rodyti pranešimą
                Labai jau įtakingas šaltinis ir dar įtakingesnis "korespondentas", kurio homepage'as bcbudivelnik.com, ar tik nebus siuvėjas Gediminas pakuždėjęs?
                O kas yr tas siuvėjas Gediminas?

                Comment


                  #28
                  Tarp kitko, Oleksandro Volkovo nuomonė apie paskutinius įvykius gan kategoriška.
                  Interviu rusų kalba:

                  http://basket-planet.com/ru/news/1228

                  Comment


                    #29
                    Parašė oranger Rodyti pranešimą
                    O kas yr tas siuvėjas Gediminas?
                    Vienas dabartinių Kijevo Budilnykų vadovų, buvęs Žalgirio vadovas, atvedęs klubą iki visiško dugno, niekuomet nepripažinęs milžiniškų Kauno komandos įsiskolinimų, juos nuolat vadinęs vieno dienraščio šmeižtu, o siuvėjo pravardę gavęs berods nuo Kurčio, dėl neatsiejamų ryšių su Tūta. Reik dar užuominų, kas jis toks?

                    Comment


                      #30
                      Kilęs skandalas privertė Eurolygos vadovus keisti požiūrį į VTB lygą

                      Nežinau, kaip galima pasitikėti šiuo puslapiu, bet jei tai yra tiesa, tai yra labai gerai
                      You might surprise yourself.

                      Miestai.net FB

                      Comment

                      Working...
                      X