Su pergale

truputį žinau Ž vidinio gyvenimo...nesakau,kad taip tikrai buvo,bet pilnai galėjo
esu matęs panašų vaizdelį per ULEB finalą LR-Makedonikos
...Vien dėl pagrindinio (arba vienu iš pagrindinių) tikslo yra surinkti kuo daugiau įskaitinių taškų, norint patekti/išlikti Eurolygoje, tad abi stengiasi net tik kovoti dėl tų taškų, bet ir viena kitoms pagalius kiša (arba tiksliau šiuo atveju piktdžiuškai džiūgauja) į viena kitos nesėkmę. Viskas logiška: Rytas nori į Eurolygą, Žalgiris joje išlikti - kiekvienai komandai reikia pergalių dėl vienintelio kelialapio Lietuvai. Be to, manau tiek Ryto, tiek Žalgirio valdybos (tiksliau Jonelis ir Navikauskas) turi pakankamai asmeninių sąskaitų
Beje su pergale! Ir sveikinu. Labai gerai sužaidė šį kart Delnas ir Jomantas su Batista. (O Šležo žaidimas mane nervina-tikras jugas, kovoja labai nešvariai- stumdosi, kai teisėjai nemato, pražangos "paslėptos", taip jis ką nors traumuoti gali... Nemėgstu jo, nes nemėgstu grubaus ir nešvaraus žaidimo. Nors šį kartą atleidžiu, nes su tais pačiais jugais lošė
) Dar kartą su Pergale!
Duok Dieve 

Lietuvos rytas laimėjo 78:67 prieš Belgrado FMP (Serbija) klubą 

LR vienas žaidėjas ir treneris taip pat serbai, tikėkimės jų patriotizmas neatgims netikėtai
(jis atrenka straipsnius i lrytas.lt). Kad ir Navikauskas buvo už prancūzus, tai čia jo asmeninis reikalas, ne jau rytas neturi apie ką rašyt? Bulvaras kažkos, ko nerašo, kai Jonas apsinarkašinęs stumdėsi su savo buvusiu žaidėju?... ŽEMA.
.
Bet, manau, kad ta mintis, kurią aš cituoju, yra labai protinga
Bet, manau, kad ta mintis, kurią aš cituoju, yra labai protinga 

Comment