pastebėsiu, kad Kirkilas prieš tris metus nebuvo savo pareigose.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Taikliai pastebėta. Juk Komjaunimo Tiesą perki-Lietuvos Rytą remi.Parašė sak76 Rodyti pranešimąSpėčiau, kad komjaunimo aukso ir Kirkilo pagalba vykdomas pasaulinis sąmokslas prieš Žalgirį.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Linas gerai sužaidė. Kažkaip keista, kad amerikonai jį kalbina po varžybų, o ne Carmelo ar A.I. Pažiūrėjus šį reportažą galiu vėl didžiuotis, kad esu lietuvis
http://broadband.nba.com/cc/playa.ph...nk&nbasite=nbaYou've got one life! Live it!
Comment
-
http://one.co.il/Article/101968
tai kaip rytfaniai? mūsų skarbonkės yra žemas mentalitetas. o tai kaip tada pavadinti tai? baisu... nieko sau debiutas...Šiandien jis debiutavo rungtynėse su Jeruzalės Hapoel. 38min. esant rezultatui 94:89 Jeruzalės naudai kažkas išžiurovų metė granatą. Apsauginis ją paėmė ir ji sporogo jo rankose. Mačas nutrauktas. Tanoka buvo spėjęs pelnyti 8pt(2/4,1/1,1/1) atkovoti 2kam, prarasti 3, pražangos 2.
Comment
-
Čia Vilniuj buvo?Parašė daktaras Rodyti pranešimąhttp://one.co.il/Article/101968
tai kaip rytfaniai? mūsų skarbonkės yra žemas mentalitetas. o tai kaip tada pavadinti tai? baisu... nieko sau debiutas...
Comment
-
Sveiki krepsinio megejai. Turiu jums paskutines minutes pasiulyma si treciadini 20.15 i Lietuvos Rytas - Aris TT Bank varzybas. Galiu pravesti 2 zmones i BMW loze. Man jokio skirtumo su kuo busite, su drauge, su draugu ar su partneriu
. Rasykite man i asmenini pasta. Vietu skaicius ribotas, kas pirmesnis, tas gudresnis.
p.s. Nemokamai.
p.s. Pasiulymas galioja tik man zinomiems forumo nariams.gera gyventi gerai
Comment
-
Pats turiu tų kvietimų. Jie dažniausiai baigia savo galiojimą šiukšlių dėžėje prie mano darbo stalo.Parašė Kema Rodyti pranešimąSveiki krepsinio megejai. Turiu jums paskutines minutes pasiulyma si treciadini 20.15 i Lietuvos Rytas - Aris TT Bank varzybas. Galiu pravesti 2 zmones i BMW loze. Man jokio skirtumo su kuo busite, su drauge, su draugu ar su partneriu
. Rasykite man i asmenini pasta. Vietu skaicius ribotas, kas pirmesnis, tas gudresnis.
p.s. Nemokamai.
p.s. Pasiulymas galioja tik man zinomiems forumo nariams.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Turbūt siūlyčiau kreiptis į Eurolygos vadovybę, juk svarbiausios LKL/BBL varžybos visada būdavo šeštadieniais. Tai kas kaltas, kad rytui eurolygos varžybos trečiadienį.Parašė somis Rodyti pranešimąman tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.P.
Comment
-
Sprendžiant iš to, kaip televizijos gali keisti transliacijų laiką (kas paaiškėjo per pastarasias savaites), tai nežinia, kas kaltas.Parašė vap Rodyti pranešimąTurbūt siūlyčiau kreiptis į Eurolygos vadovybę, juk svarbiausios LKL/BBL varžybos visada būdavo šeštadieniais. Tai kas kaltas, kad rytui eurolygos varžybos trečiadienį.
Comment
-
Įdomu, kiek ilgai L. ryto biudžeto jam pakaksParašė rat Rodyti pranešimąPetravičiau, tu žvėris, tu gyvulys, eržilas netgi
Comment
-
Koks skirtumas, kol žaidžia gerai, tolParašė Aš Rodyti pranešimąĮdomu, kiek ilgai L. ryto biudžeto jam pakaks
Comment

Eikit žinot kur tokias foto dėdami
Comment