Parašė Tomkis
Rodyti pranešimą

Gal jis norėjo pasakyti, kad "Žalgirio" krepšinio mokykla yra ne Lietuvos. 

aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..
aš irgi pavydėčiai, jeigu mano komanda augintųsi tokius žaidėjus, kad nereiktų pirkti antrarūšių latvių į 2 įžaidėjo poziciją... o kiek dar išaugs naujų jankūnų, mačiulių, kalniečių?..
o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga
o jeigu rimtai, tai bendrąja prasme - ne visi verti to Žalgirio dubleriai kartais sutelpa į tuos 12 laimingųjų, kurie važinėja į tokius turnyrus, kaip jaunimo eurolyga 
tik sakau, kad vis atsiranda veikėjų, kurie prie tokių dalykų kabinasi nežinia kodėl... aš konstatuoju, kad iš pavydo
o perpildyti todėl, kad tokie žaidėjai, kaip janavičius ar čepukaitis ramiai sau žaidžia alytui, kaune yra KSM (jų pirma komanda stipriausia kaune) ir iš jos žaidėjai patenka į dublerius, kaip ir iš saboninės ir kitų kauno mokyklų. žodžiu srautas nenutrūkstamas, o dar kai atrandami tokie užsieniečiai kaip tas kietas estukas ar vlade
Comment