Parašė rastaman
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bet iš to galima spresti, kad jam truksta patriotiškumo !Parašė Ash Rodyti pranešimąNegalima to taikyt visiem, daug kam tai tik mados elementas. Bet yra ir fanatikų
Čia greičiau apgailėtina ne pats asmuo, kuris vilki tuos marškinėlius, bet tik užrašas. Nors kiekvienas apie tai sprendžia pats
Na, žodžiu, neverta gilintis.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Ir visiems, kurie tokias maikutes gamina/importuoja? Na, aš tokios niekada nenešiočiau ir man nepatinka tai matyt. Bet laisva šalis, nieko nepakeisi, kiekvienas gali rinktisParašė rastaman Rodyti pranešimąBet iš to galima spresti, kad jam truksta patriotiškumo !
Nenustebčiau, jei tas vyras būtų rusas
Comment
-
kiekvieno zmogaus reikalas ka deveti ir kaipParašė liutass Rodyti pranešimąViskas tvarkoj, jei tai L.R. gerbėjas.
turbut nereikia testi sios diskusijos nes ji bus beprasmiska ir subjektyvi
Comment
-
-
Vaje kaip juokinga. O kad Rytas per pusę minutės sugebėjo 6 taškus atlošt nesvarbu?Parašė liutass Rodyti pranešimą
Comment
-
Labai svarbu. Bet svarbiausia, kaip gražiai visi dainuojam "We are..."Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąVaje kaip juokinga. O kad Rytas per pusę minutės sugebėjo 6 taškus atlošt nesvarbu?
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O tamstai tada dar buvo likę abejonių?Parašė liutass Rodyti pranešimąLabai svarbu. Bet svarbiausia, kaip gražiai visi dainuojam "We are..."

Comment
-
Ne ne, ir aš kartu dainavauParašė pauliezaz Rodyti pranešimąO tamstai tada dar buvo likę abejonių?
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Įsivaizduoju tavo balso intonaciją jei garsiai pasakytum šiuos žodžiusParašė batista Rodyti pranešimąo kaip visi džiaugėsi, o kaip triumfavo
kęstutis gali tapti didvyriu
o paskui tas l**** rytfanis rimkus net žadą prarado, kai tima įkalė tą bombą!
Comment
-
Dėl to priekaištauti nereikėtų. Tikrai.Parašė Aug1z Rodyti pranešimąpauliezai, iš kur čia toks didis lr fanas būsi? Šiauliai komandos neturi? Panašu į kažkokį mados ar pergalių vaikymąsi.
Comment
-
Įdomi mąstysena.Parašė Aug1z Rodyti pranešimąpauliezai, iš kur čia toks didis lr fanas būsi? Šiauliai komandos neturi? Panašu į kažkokį mados ar pergalių vaikymąsi.
Jei gyvenu Šiauliuose, privalau už jų komandą sirgti? Jei gyvenčiau Kurtuvėnuose irgi turėčiau taip daryti?
Jau seniai mėgstu šią komandą kol dar niekas nesivaikė "mados ir pergalių" ir kiek galėdamas dabar stengiuosi ją palaikyti.
Comment
-
Nepriekaištauju, tiesiog įdomu, kai šiaulietis bando kažkaip pašiepti Žalgirį iš rytfanių perspektyvos.Parašė Ash Rodyti pranešimąDėl to priekaištauti nereikėtų. Tikrai.
Comment
-
Bet reik pripažint, kad tokių 'gloryhunterių' dabar pilnaParašė Ash Rodyti pranešimąDėl to priekaištauti nereikėtų. Tikrai.
Comment
Comment