Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Krepšinis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Alytuje vykstančiame atvirame Balkanų čempionate tėra po 200-500 žiūrovų...
    nedarykit problemų iš nieko...
    O kiek būtų žiūrovų kokiame nors Maribore, jei ten žaistų tik Baltijos ir Skandinavijos šalių rinktinės?

    Comment


      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
      Bet ,,prastas'' susisiekimas netrugdo knibždėti turistams vasarą Vilniuje.
      Nemanau,kad galima lyginti. Turistai kaip tik ir atskrenda daugiausiai iš kraštų, kur susisiekimas geresnis, pvz. skrenda pigių skrydžių bendrovės. Potenicialūs turistai yra visoje Europoje. Tuo tarp krepšinio fanai yra ne bet kur - yra šalių, kur jis labai populiarus, ir kur nepopuliarus. Deja, kaip tik su pastarosiomis Lietuvą jungia daugiausiai pigių skrydžių: JK, Airija, Norvegija ir kt.

      Beje, kadangi ir lietuvius daugiausiai sieja ryšiai su šiomis šalimis (ten daugiausiai emigrantų), iš čia ir kyla mitas, esą Europoje EČ niekam nerūpi ( http://mn.blogas.lt/krepsinis-%e2%80...ulyje-236.html ).

      Tuo tarpu iš daugybės pietų Europos miestų į Lietuvą atskristi brangu ir užtrunka ilgai (dėl persėdimų) palyginus su kelionės kaina ir laiku iš ten į, tarkime, kokią Turkiją, kur vyko pasaulio čempionatas.

      Bet šiaip nepaisant to krepšinio turistų daugės, o net ir šiuo metu jau manau tai yra daugiausiai užsienio turistų į Lietuvą per visus 20 nepriklauosmybės metų pritraukęs renginys, ypač jei vertinti turistus iš toliau, kurie ir palieka daugiau pinigų, o ne vienadienius atvykėlius iš Latvijos ar Lenkijos.
      Mano kelionių aprašymai/vadovai:
      Armėnija | Australija | Gambija | Gruzija | Iranas | JAE | JAV | Kosovas | Kinija | Kipras | Kuba | Kroatija | Makedonija | Malta | Marokas | Namibija | Omanas |
      Padniestrė | Pietų Korėja | Slovėnija | Svalbardas | Ukraina

      Comment


        Parašė spirit Rodyti pranešimą
        Aš tai dabar galvoju, kad be to, jog EČ'11 Europai nelabai rūpi ir t.t., tai dar galėjo prisidėt prastas susisiekimas su Lietuva (neskaitant per Rygą). Norėčiau tikėt kad kliedžiu ir kad toliau žiūrovų-turistų tik daugės.
        Kam rūpi ir tikrai nori važiuot susiranda tą susiekimą už priimtiną kainą, milijonai variantų yra šiais laikais, net iš Balkanų. Su Gruzija (o ir viza šitiems kainuoja) susisiekimas daug geresnis? Aišku Alytus ne Klaipėda ir pajūris, nemažai pažįstamų EČ Ispanijoj važiavo tik į LT grupės varžybas Maljorkoj o ne į finalus Madride
        Kas dar link Balkanų niuansų ten nemažai fanų krepšinio ir futbolo kartu - gal šį savaitgalį nemažai futbolo rinktines lemiamose palaikys, nors pvz bosniai ryt Minske žais - win-win situacija
        You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

        Comment


          vakar bosnių ultrasai fanatėlino prieš juodkalniečius, ir turiu pasakyti kad jų buvo keliasdešimt ir nuo jų skambėjo visa alytaus arena

          Comment


            Parašė blitz Rodyti pranešimą
            Čia, aišku, dar labai anksti apie tai kalbėti, bet įdomu yra tai, kad E grupė bus sudaroma iš šešių stipriausių A ir B grupių komandų, o F - iš šešių stipriausių C ir D grupių komandų.
            Labai jau skiriasi grupių pajėgumai
            Tai dar gerokai prieš čempionatą kalbėta apie tai buvo. Kai kas vadino A grupę stipriausia, kai kas B. Ir kad antras etapas bus ne ką lengvesnis šiom komandom. Bet...bent teoriškai lengviau turėtų būt ketvirtfinaly. Aišku geriau būtų iškovot aukštesnę vietą E grupėj, kas bus sunku. Todėl ir Lietuvai šiandien beprotiškai svarbus mačas, nes į E grupę taip pat nusinešt reikia įskaitinių taškų. Panašu, jog Turkija vienas iš realiausių pretendentų į trejetuką A grupėj.

            Comment


              Kainų pasiutpolkė Panevėžyje: už nakvynę palapinėje – 2 000 Lt, už viešbutį – 4 000 Lt
              2011.09.02 06:00 / Tomas Grigalevičius / Laikraštis „15 minučių“

              Panevėžyje Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes stebintiems ir čia pat gyvenantiems užsieniečiams nakvynė penktajame pagal dydį Lietuvos mieste gerokai paplonins pinigines. Vietos verslininkai penktą pagal dydį Lietuvos miestą pavertė vienu brangiausių Europoje.

              Nakvynės Panevėžyje ieškantys krepšinio sirgaliai, norintys gyventi viešbutyje, turi vienintelį variantą. Netoli miesto centro esančiame viešbutyje „Pervaža“, pro kurį nuolat dunda traukiniai, vakar buvo likę trys laisvi numeriai.

              Kainos išaugo keturis kartus...............

              Gyvenimas Panevėžio palapinių miestelyje (FOTO)

              Comment


                kaip visada lietuviu zurnaliugos megsta padramatizuoti. Kai viska suskaiciuoji, kiek naktu ir kiek vietu gauni + kokia infrastruktura uz minetus pinigus gaunasi viskas labai normaliai
                Neišmeskite spalvų

                Comment


                  Parašė dts Rodyti pranešimą
                  kaip visada lietuviu zurnaliugos megsta padramatizuoti. Kai viska suskaiciuoji, kiek naktu ir kiek vietu gauni + kokia infrastruktura uz minetus pinigus gaunasi viskas labai normaliai
                  Atsiprasau....200 euru per nakti uz kokiu 2* maximum viesbutuka, yra normalu? 100 euru uz nakti palapinej , su palstikiniu tualetu yra normalu? nu nezinau, nezinau. MAdrido centre 4* viesbucio kambariai 145-190 euru per menesi. Ir tai ,ka gauni uz ta suma, net nera ka lygint.
                  KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                  Comment


                    nors tinka kitai temai, bet vienaip ar kitaip siejasi su eurobasket'u.
                    štai prancūziškas "smūgis" :
                    http://www.15min.lt/naujiena/eurobas...liu-389-167776

                    ---
                    Gėda, bet esu buvęs tik kartą Šiauliuose (prieš 2 savaites) ir tik toje pėsčiųjų alėjoje, kuri pasirodė man esanti labai jauki...

                    Comment


                      Žiūrime, ką orakulas sharas prognozuoja šiandien:

                      Comment


                        štai prancūziškas "smūgis"
                        Nieko labai keista, gerai, kad nemeluoja, jog Šiauliai puikus miestas, o nuoširdžiai pasako, kaip iš tikrųjų galvoja. Be to, nemanau, kad jie toliau nuo viešbučio nukeliauja, o kas matyti pro viešbučio langus yra aprašyta.
                        MAdrido centre 4* viesbucio kambariai 145-190 euru per menesi.
                        Iš kur tokios kainos? Pagal booking.com svetainę nakvynės namų Madrido centre kainos už naktį prasideda nuo 30 eurų, 4* viešbučiai - nuo 60 eurų.
                        Aišku, lietuvių verslininkai patys sau kiša koja norėdami per savaitę užsidirbti visiems metams. Skaičiau, kad kažkurio miesto sirgalių zonoje alus kainuoja 10 Lt.
                        Vilniaus sirgalių zonoje antro etapo varžyboms yra vietų už 29 eurus. Viešbučių kainos už naktį prasideda nuo 30 eurų. O už 7 naktis kitą savaitę Vilniuje kainos prasideda nuo 200-300 eurų. 4* viešbučių kainos savaitei prasideda nuo 470 eurų. Pasirinkimas didelis, bent jau Vilniuje nematyti, kad kainos būtų užkeltos arba trūktų viešbučių.
                        Tačiau ne visos kavinės susilaikė nepadidinusios kainų. Apžvalgininkas Artūras Račas, pirmąją krepšinio čempionato dieną užsukęs į vieną pagrindiniame Šiaulių bulvare įsikūrusią kavinę, gerokai nustebo pamatęs kainas.

                        Čia kava kainavo 8 Lt, alus – 12 Lt , 0,3 l mineralinis vandens – 6 Lt, žirniai su kiaulės ausytėmis prie alaus – 16 Lt, o visi karšti patiekalai – dukart brangesni nei įprastai. Mat tos kavinės savininkai nuo 17 val. nusprendė taikyti kitokį meniu.

                        „Kavinė nebuvo pilna, matėsi žmonių, kurie ateina, pažiūri meniu ir išeina. Taip pat matėsi, kad kavinėje esantys žmonės pasiima vieną bokalą alaus ar buteliuką „Coca Cola“ ir sėdi visą vakarą. Tikiuosi, kad žmonės supras, jog taip sukeltos kainos nepadeda uždirbti“, – tvirtino A. Račas.
                        Paskutinis taisė senasnamas; 2011.09.02, 16:05.

                        Comment


                          Spaudos konferencija

                          Comment


                            Parašė Eskarpas Rodyti pranešimą
                            Tuo tarpu iš daugybės pietų Europos miestų į Lietuvą atskristi brangu ir užtrunka ilgai (dėl persėdimų) palyginus su kelionės kaina ir laiku iš ten į, tarkime, kokią Turkiją, kur vyko pasaulio čempionatas.
                            Bet toje pačioje Turkijoje pernai lietuvių buvo daug, nors irgi nėra nei pigių tiesioginių skrydžių nei esame didelė ar turtinga šalis, taip, kad šis argumentas atkrenta. Turėtų arenos lūžti nuo kokių ispanų ar turkų sirgalių, o ne skaičiuoti juos ant rankos pirštų. Pamenu, netgi Japonijoje prieš 5 metus buvo nemaža lietuvių sirgalių grupė. Bus įdomu pamatyti statistiką, kiek bilietų į čempionato rungtynes išpirko prancūzai, vokiečiai, lenkai - šalių, iš kurių paprastai turistų į Lietuvą atvyksta labai daug. Gal kaip konkrečiai renginys ir bus daugiausiai pritraukęs žmonių, skaičiuojant ir visą personalą, bet kaip investicija...na sportas niekada turbūt nebuvo laikomas gera investicija.
                            Paskutinis taisė Lettered; 2011.09.02, 18:07.
                            Flickr

                            Comment


                              Ketvirtfinalyje pamatysim daugiau fanu. Jau ir Vilniuje jų bus ženkliai daugiau, o daugiausiai jų bus per ketvirtfinalius, slovenu bus daug, o dar jei jie antram etape gerai žais jų bus tik daugiau. Bet per daug vilčių į fanus is kitu šalių nereikia dėti juk ne futbolo cempas čia vyksta...
                              You've got one life! Live it!

                              Comment


                                Šarūnas Marčiulionis krepšinio šventėje – nepageidaujamas

                                Iki ko nusirito "Agrastas ir Co."...
                                You might surprise yourself.

                                Miestai.net FB

                                Comment


                                  Tai nieko čia naujo, tik kad vis nauji žurnalistai vis naujai atranda nesutarimus tarp Marčiulionio ir LKF veikėjų.

                                  Comment


                                    Labai malonu, kad žaisdami taip tragiškai sugebėjome nepaleisti turkų. Belieka atsigauti, ir tikėtis, kad šįkart trečias kėlinys būs sėkmingas (nes pakankamai susimovėme ir antrame!)

                                    Comment


                                      Su sunkia bet nuostabia pergale visus !!!!!

                                      Comment


                                        Su pergale!!!!!!!!!!! Tegul važiuoja kebabų ėsti turkai
                                        Neišmeskite spalvų

                                        Comment


                                          Čia tai buvo kažkas iš serijos "so fuckingly unbelievably"
                                          Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X