Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Krepšinis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    na šiandien truputį atslūgo... Palaikysiu rinktinę dar šiandien, nes bent jau galimybės kitais metais pakovot dėl tos vietos Olimpiadoj norisi. O pusfinaliai ir mėgautis kitų rinktinių žaidimu noro nebėra. dingęs interesas, paprasčiausiai... Nors ir būsiu nepopuliarus, manau, bet tikiuosi, jog laimės ispanai

    P.S. o kad Lietuvos rungtynes rodys tiesiogiai, tai net abejot nereikia. Kaip visad žvilgteli į seną programą ir verkiam. Paprasčiausiai ir Viasat nelabai tikėjos, kad pusfinaliai nuplauks...visi tą OP rėkė neperšokę griovio...

    Comment


      Ką galiu pasakyt. Buvau ten vakar ir eisiu ten šiandien. Tačiau tokio žemo intelekto ir laukiniškumo dar neteko matyt iš fanų pusės. Ne, ne iš mūsų fanų, o iš makedonų. Spjaudėsi ant apsauginių, tik įėję į areną fakais badyt visiem pradėjo ir t.t... Ir viskas dar prieš rungtynes. Kas dėl žaidimo, katastrofa, jei ir šiandien taip bus, gausim garbingą 8 vietą.

      Comment


        matosi, kad turim panašumų su makedonais, ten jiems krepšinis irgi kraujyje, koks džiaugsmas tame video recoilerio

        Comment


          Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
          Ką galiu pasakyt. Buvau ten vakar ir eisiu ten šiandien. Tačiau tokio žemo intelekto ir laukiniškumo dar neteko matyt iš fanų pusės. Ne, ne iš mūsų fanų, o iš makedonų. Spjaudėsi ant apsauginių, tik įėję į areną fakais badyt visiem pradėjo ir t.t... Ir viskas dar prieš rungtynes. Kas dėl žaidimo, katastrofa, jei ir šiandien taip bus, gausim garbingą 8 vietą.
          Ko norėt iš jugoslavų, visi jie ten puslaukiniai
          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

          Comment


            Parašė 99 Rodyti pranešimą
            /\
            Taip, Gomelskio komentaras buvo labai įžvalgus. Belieka palaikyti kitas rinktines, šiuo atveju aš sirgsiu už serbus.
            Lietuviams reikės daug ištvermės, todėl kad gintis 15 sekundžių kur kas lengviau nei 24. Pabandyk atidirbti 24 sekundes gynyboje visas rungtynes pasilenkus, žemoje stovėsenoje. O juk būna: kamuolys skraido perimetru, patys makedonai nelaksto – kamuolys skraido.

            Ar jums padarė įspūdį tai, kaip lietuviams pavyko susidoroti su Dirku Nowitzkiu? - Ne, nepadarė. Nenoriu komentuoti.

            O sunkiausia Kęstui tai, kad Europos čempionatas vyksta Lietuvoje, ir tie trys milijonai lietuvių trenerių, kurie viską išmano apie krepšinį, kažkodėl nusprendė, jog Lietuva būtinai turi laimėti aukso medalius, o visi kiti reiškia nesėkmę.

            Tiesa, pasakė ir komplimentų.

            Comment


              Aš kaip norėčiau pasakyt kai ką riebaus vienam veikėjui, pagal kurį "Kaune žaist geriau bus, negu treke"... Bet šiap - stengėmės, nepavyko ir gyvenam toliau. Belieka tikėtis, kad į olimpiadą bent nuvyksim. O kas liečia Kemzūros pusę - ne kažką jis teisingai darė - net visiško krepšio molio akimis matėsi tos pačios klaidos per visas rungtynes ir niekas nieko nedarė, kad tam butų sutrukdyta. Nu bet yra kaip yra, gal po infarktų ir nebėra 3-ų milijonų, belieka tikėtis penktosios vietos.

              Comment


                Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                Toliau sirgsiu už makedonus - jiems bent jau tikra, nuoširdi ir netikėta šventė.

                Lietuvos pergalių dar bus ateityje - va jaunimas (su Valančiūnu) ką tik tapo čempionais, tad jeigu neužstrigs "perspektyvių" stadijoje, turėsim gerą komandą.

                O vakarykštis rezultatas dėsningas, atitinka rinktinės lygį (nu stebuklas deja neįvyko). Jasikevičius jau nebe tas, kuris buvo anksčiau (jį gi net graikai iš komandos išmetė už nepatenkinamą fizinę būklę?)

                Comment


                  Vienintelis pliusas visame šiame košmare yra tai, kaip švenčia makedonai, mus nugalėję. Asmeniškai aš dar niekada nemačiau kad kažkas būtų panašaus, kai nugalima LT rinktinė. Taip švenčia tik tie, kurie nugalėjo didelį autoritetą turinčią komandą. Tai šiek tiek guodžia. Bet tik šiek tiek

                  Comment


                    Taip, nes komanda iš pat pradžių neatrodė stipri, ką rodo "užsirišę" krepšiai, blogi tritaškių pataikymai, nuo ko visą tai priklauso? Psichologiškai tvirti žaidėjai pataiko ir sunkesnėm sąlygom.
                    Būtent, kad priklauso nuo psichologijos. Kai nepataiko vienas, tai gali būti ir pasirengimo problema, o kai nepataiko visi, tai tik psichologija. Sirgaliai sirgaliais, bet kai nauja pilna arena trokšta tik pergalės, tai užkrauna ir didelę atsakomybę. Ir manau, kad vis tik į makedonus kaip į varžovą žiūrėjo atsainiai, tai matėsi iš kai kurių epizodų: treneris džiaugėsi, kad reikės žaisti ne su rusais, Javtokas prieš varžybas aiškino, kad makedonai žaidžia primityvų krepšinį ir t. t. Užtai jie tą žaidimo stilių sugebėjo primesti ir laimėjo. Kas iš tų krūvos derinių, jeigu svarbiais momentais jų neina pritaikyti. Kiek makedonai dar turės įrodinėti, kad yra rimtas varžovas? Linkiu įveikti jiems ispanus - tai sušvelnintų ir mūsų pralaimėjimą.
                    4. Jasikeviciaus atejimas . Klaidu maisas, bet ne cia beda. Beda ta ,kad jis KARTU SU TRENERIU aiskina komandai per minutes. Treneris yra treneris ir jasio kisimasis viska gadina.
                    Man irgi susidaro įspūdis, kad Jasikevičius rungtynių gale tampa nelabai valdomas ir perima visą vadovavimą. Pilna epizodų, kai ne treneris jam aiškina, bet jis rėkia treneriui. Už tą paskutinę lemiamą klaidą kaltę prisiėmė Songaila, bet prie jos prisidėjo ir Jasikevičius. Įraše gerai matyti, kad Songailai atkovojus kamuolį Jasikevičius prašo kamuolio, Songaila meta šiek tiek į priekį, tikėdamasis, kad tas judės pirmyn, bet Jasikevičius stovi vietoje ir nepasiekia mesto kamuolio. Tai būtų kaip ir eilinė klaida, bet šiuo atveju, manau, kad ji ir nulėmė rungtynių baigtį. Po jos varžovai pelnė tris taškus ir persvėrė rezultatą.
                    1. silpna sudetis.Pagal sudeti mazdaug ir esam toje vietoje, kurioje turejom but.
                    Normali ta sudėtis, taip žiūrint tai makedonų sudėtis išvis tragiška, bet ne tame esmė. Manau, kad rinktinė buvo pajėgi pasiekti pusfinalį, pralaimėti ispanams ir garbingai pakovoti dėl bronzos (galbūt su rusais). Toks scenarijus būtų visus patenkinęs. O dabar iš didelio ažiotažo išėjo didelis šnipštas. Galima pasimokyti iš turkų, kaip jie pernai namuose užtikrintai žaidė ir laimėjo sidabrą. Nemanau, kad patyrė mažesnį spaudimą.
                    Jei komanda papultų į olimpiadą, rodytų visai kitą žaidimą (nepriklausomai nuo sudėties), nes nebūtų spaudimo žūtbūt iškovoti medalius. Kartu tai nebloga pamoka ir kai kuriems rinktinės "seniams", kurie pernai į rinktinę nėjo, nes po Lenkijos čempionato nesitikėjo kažką laimėti. O Turkijoje staiga ir netikėtai - bronza. Šiemet "ant medalių" jau subėgo praktiškai visi, o įvyko viskas atvirkščiai. Vis tik gerai būtų, kad rinktinės treneris išliktų tas pats ir būtų peržiūrėti rinktinės formavimo dalykai - tikrai nereikia kviesti žaidėjų, kurie neišlipa iš traumų. Tačiau amžius ne pagrindinis rodiklis, pvz., tik metais už Jasikevičių jaunesnis Kaukėnas žaidė stabiliai ir užtikrintai. Turbūt gailisi, kad pernai nėjo į rinktinę. Tie strategavimai šiemet žaisiu, o kitais metais - ne, nieko gero neduoda, todėl labiausiai pagarbos verti tie, kurie žaidžia kasmet, jei tik leidžia sveikata: tuo požiūriu labiausiai reikėtų išskirti Jasaitį ir Javtoką.
                    Paskutinis taisė senasnamas; 2011.09.15, 10:47.

                    Comment


                      Velnias žino kaip ten viskas iš tiesų, bet mano akimis žiūrint, tai Kemzūrai tenka labai didelė dalis pralaimėjimo. Kas labiausiai krito į akis, tai jog makedonų dideli pusė rungtynių jau tik vaikščiojo iš nuovargio, buvo prisirinkę baudų, bet kažkodėl nebuvo dirbama ant visiško jų išbaudavimo. Kažkodėl mažiukai svaidė tritaškius vietoj to, kad žaistų per mūsų didelius. Pažiūrėkit, kad ir Songaila, kai tik sužaidžia per jį taip ir taškai. Net tas pats bijantis atakuoti Javtokas kiek sumetė. Tai va man kyla klausimas ar trenerio nurodymu mūsų mažiukai vis sugalvodavo švystelėti iš tolėliau vietoj to, kad stengtūsi žaist per didelius baudos aikštelėj ar tai buvo jų pačių sprendimai? Jei tai trenerio planas, tai tada "tokiam kengūrai tik šoliuoti į Australiją" na, o jei tai buvo trenerio nurodymų nevykdymas... tai praktiškai irgi iš dalies kaltas treneris, kad nepriverčia žaidėjų vykdyti plano.
                      Taip pat labai įstrigo Brolio statymas centru ir jo pastovus "majačinimasis" prie tritaškio linijos bei du metimai iš eilės. Jaska su Valančiūnu vis bandė 2x2 sužaist dėja tas jau neveikė, tai jei matai, kad varžovas perkando šitą variantą ar verta vis bandyt ir bandyt ir bandyt ir...?
                      Skaudu, nusivylimas, fiasko... kaip pavadinsi taip nepagadinsi šiuo metu. Dabar dvejopas jausmas. Visai norėtūsi iškeikt, sudirbt, bet juk prakeiksmų mūsiškių adresu ir taip pakankamai yra jau. Tai gal geriau palaikyt ir palinkėt sėkmės šiandien. Šansas sužaisti Londone būtų tarsi paguodos prizas šaliai.
                      Po vakarykštės nevilties ateities pergalės bus dar saldesnės.

                      Comment


                        Žodžiu viskas susiklostė, kaip ir sakiau.
                        DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

                        Comment


                          Parašė 99 Rodyti pranešimą
                          /\
                          Taip, Gomelskio komentaras buvo labai įžvalgus. Belieka palaikyti kitas rinktines, šiuo atveju aš sirgsiu už serbus.
                          Neanalizuojant visų rungtynių, manau esminė klaida buvo padaryta jų pabaigoje, kai turėdami 2tšk. persvarą leidome makedonams baigti ataką vietoj to, kad prasižengtume ir leistume jiems įmesti maks. 2 taškus geriausiu atveju. Turint pratęsimą kišenėje rengti paskutinę ataką psichologiškai būtų buvę lengviau.
                          ManauPacesas teisus buvo, reikejo du aukstus leist, butu is po krepsio mete, tikimybe ,kad subauduos arba kad pataisys metima. Na bet yra kaip yra. Dziaugiuosi uz makedonus. Jiem tai tikra svente. Manau musu rinktine butu nuveikusi daugiau jeigu butu zaidusi ne namie.
                          Sirgsiu taip pat uz serbus.
                          kazkaip uzkliuvo perdetas apsauginiu uolumas. Gyne makedonu zaidejus nuo ju paciu sirgaliu. Jei zaidejai patys prie ju prieina , tai turbut tikrai ne musti Nesitikiejau is sito cempionato nieko , tik burbulas buvo per daug ispustas. Dabar labiausiai noreciau kad makedonai iskovotu medalius, ir uz serbus, nes nelabai ir lieka uz ka. Ispanai per daug pasipute , o uz prancuzus negaliu, nes cia juk Europos cempionatas
                          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

                          Comment


                            Šiandien, nors ir nemiegoję, turėtų sužaisti, nes "medalių našta" jau nukrito, neliko priežasčių nervintis, tereikia lošti. Marčiulionis gal ne be pagrindo kritikavo organizatorių pasirinktą rungtynių laiką (21.00), jis sakė, kad tokį laiką galėjo pasirinkti tiek tie, kurie nėra žaidę krepšinio. Kada krepšininkai po varžybų pasiekia viašbutį? Manau, kad apie pirmą val. (spaudos konferencijos, prausimasis ir t. t.) Po tokių varžybų dar užmigti ne taip lengva, tai kitą dieną būna nepailsėję. Jei žaistų šeštą valandą, tai maždaug vidurnaktį jau galima galvoti apie miegą. Todėl bent šiandien slovėnai yra daug geresnėje situacijoje, turėjo daugiau laiko poilsiui, o ir vakar prieš ispanus turbūt laimėti nelabai tikėjosi.
                            Jei papultų į olimpiadą, manau, vaizdas būtų visai kitas: grįžtų Mačiulis, Kleiza, Valančiūnas galbūt bus patobulėjęs, mažiau komandų, mažesnė konkurencija ir t. t. Na, bet iki to dar toli. Valančiūnas vakar buvo eilinį kartą perdegęs, treneris jam davė pakankamai laiko, bet su savimi nesusitvarkė. Javtokui vakar krito, tai pastarąjį galėjo laikyti ir ilgiau. Iš tikrųjų desperatiški vakarykščiai bandymai pelnyti tris taškus ir tapti rungtynių didvyriu nepasiteisino, per mažai žaidė po krepšiu prieš išsibaudavusius varžovus, kurie individualiai nėra kažkuo pranašesni. Tik McCalebbą galima laikyti rimtu žaidėju, apie kitus informacijos mažai, vadinasi yra vidutinio lygio žaidėjai. Bet reikia pripažinti, kad iš tų vidutinių žaidėjų susidarė puiki komanda. Galbūt pusfinalis Ispanija-Makedonija bus visai įdomus, ispanai irgi žmonės ir laimi ne visada. Belieka palaikyti Makedoniją - į bronzą jie pretenduoja visai realiai, galbūt dar kartą aikštelėje susitiks su Rusija.
                            Paskutinis taisė senasnamas; 2011.09.15, 12:06.

                            Comment



                              Pralaimėjo. Kaltųjų sąrašas.
                              http://roberto.blogas.lt/pralaimejo-...rasas-282.html
                              Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

                              Comment


                                O ar kas žino kaip gyvai pažiūrėt internete??
                                N N N

                                Comment


                                  Parašė LBP Rodyti pranešimą
                                  O ar kas žino kaip gyvai pažiūrėt internete??
                                  /\
                                  Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                  rekomenduoju http://www.sportlemon.tv (buvęs fromsport)

                                  Comment


                                    Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                                    Nebūsiu savanaudis, džiūgu, jog makedonams tai yra šventė, kurios jie neturėjo, kitaip, nei mes. Nemanau, jog tiek žmonių susirenka Vilniuje, nes mums tai jau tapo tik paprastą išraišką, o jiems tai tikra šventė. Gal šis mūsų pralaimėjimas bus pamoką ne tiek krepšininkams kiek reklamos atstovams kudakavusiems apie neabejotiną pergalę. O žmonėms irgi nereikėtų nusivilti, nes dabar jie supranta, jog jie ne dievai, o tokie pat žmonės galintys klįsti. Tad reikia džiaugtis už, tai, kad sąliginai menkas mūsų pralaimėjimas kažkam padarė šventę, nes makedonams tai didesnė šventė, nei mums "Eurobasket".
                                    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                    Comment


                                      Na ką, neblogai žaidžia kol kas. Atrodo, kad per poilsio dienas krepšininkai nepašviežėja, o užsnūsta (pralaimėjom kaip tik po poilsio dienų prieš ispanus ir makedonus).
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Po interviu su Karnišovu truputį pasimečiau. Ar šiandienos pergalė garantuoja kelialapį į olimpinę atranką, ar dar reikės dėl 5-os vietos kautis, kad jį gauti?

                                        Comment


                                          Keturios pirmos nepakliuvusios komandos iš EČ. Šiuo atveju - 3-6 vietos.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X