Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Sporto klubai, gym'ai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Sporto klubai, gym'ai

    Kažkaip temos apie tai neradau, bet manau nepakenktų - juk vistiek manau yra čia einančių į klubus, užsiimančių su svoriais, dirbančių su raumenimis.

    Kaip tik ir klausimą turiu, kur Vilniuje galima būtų "papigiai" įsigyti svorių štangai "blynų". Sportlande kainos pasiutiškos, gal yra normalesnių vietų, kur kainos labiau įkandamos. Internete buvau radęs, bet jie tai turi, tai neturi, nesuprasi. Norisi vasarai tėviškėje pasidaryti "mini kačialkę", šiaip į Impulsą vaikštau, nesiskundžiu - visi treniruokliai (tik "kriaušės" nėra ), ir dar baseinas.
    Snowflakes will attack U <3

    #2
    Aš tai pritariu šiai labai taikliai aprašytai nuomonei apie sporto klubus

    I hate gyms. I tried numerous times to take them on and it’s always the same: very quickly I get repelled by the numbness of running in one place, inhaling sweat odors, and getting exposed to ungroomed man crotches and armpits in the showers. Triple-YUCK!
    Šaltinis: http://www.santiagorun.com/search?up...max-results=14

    Dar prie visko galiu nuo savęs pridėti, kad baseinų vanduo sporto klubuose baisiai smirdi chloru. Todėl užsiimu sportu lauke

    Comment


      #3
      Man kažkaip nesudaro didelių nepatogumų tai, kas čia aprašyta Ausines ant ausų - ir pirmyn, gal kažkam ir nuobodu visą laiką toje pačioje vietoje, bet grožė ir gera savijauta reikalauja aukų. Į klynus irgi nėra ko dairytis. O baseine tai tikrai chloras labai stipriai jaučiasi, pirmus kartus pykindavo, bet paskui apsipranti ir nejauti.
      Snowflakes will attack U <3

      Comment

      Working...
      X