Tinka. Bet man tik po darbo valandų.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Fotografuojančių panevėžiečių susibūrimas

Collapse

X
- 

toks ten ir palikimasParašė Wycka Rodyti pranešimą...ir gal dabar balabanas nebepaliks Lietuvos gruodžio 26d.?  kelios dienos Latvijoje kelios dienos Latvijoje tikiuosi, kad tikrai bus dar ne vienas meet'as ir teks sudalyvauti tikiuosi, kad tikrai bus dar ne vienas meet'as ir teks sudalyvauti
 Comment
- 

Ar tik nenutiks taip, kaip visada. Ateis vienas, arba nė vienas - nenumatytos aplinkybės?Parašė oranger Rodyti pranešimąNeblogas meet'as nusimato 
 Lauksim reportažų! ______________ ______________
 The Division Bell
 Comment
- 

Parašė enigma Rodyti pranešimąTaip vėlai? O ar Ievutų galės?

Ir šiaip tokiu metu po Panevėžį vaikščioti nėra ypač malonu, o dar žiemą Dėl manęs galim ir ankščiauParašė Almis Rodyti pranešimąTinka. Bet man tik po darbo valandų. Dėl manęs galim ir ankščiauParašė Almis Rodyti pranešimąTinka. Bet man tik po darbo valandų.
 Comment
- 

O ar nebūtų galima gruodžio 29d. 17h prie Galerijos XX?Parašė Monteq Rodyti pranešimąDėl manęs galim ir ankščiauI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
 Parama Siaurojo geležinkelio klubui
 Comment
- 

Aš dalyvausiu, net jei tai vieno- dviejų forumiečių meetasParašė enigma Rodyti pranešimąSpėju, kad gausis kaip visada... Ievutu, ar tu bent atvyksi? Skrydis- lyg amžinybės blyksnis Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
 Comment
- 

Gerai, 14 val. tinka. Tad iki susimatymoParašė dr.Tai jeigu 29 diena daugumai tinka, taip ir palikim. O kurią tada valandą? Pagalvokim, gal kokią 14, kad spetume ir keletą kadrų padaryti?

O neoficialią dalį siūlau pravesti galerijoje XX, kur, forumiečių pritarimu, rezervuosiu didelį staliuką su sofa ir foteliais  

O ievutu gaila. Būtum papuošus mūsų draugiją. ______________ ______________
 The Division Bell
 Comment
- 

O gal su aftobusu pavyktų atlėkt?Parašė ievutu Rodyti pranešimąDeja deja Mano karieta su visu vežėju išdūmė ir paliko ant ledo vieną Mano karieta su visu vežėju išdūmė ir paliko ant ledo vieną [Nekenčiu tų frazių  "Nenumatyti darbo reikalai"] [Nekenčiu tų frazių  "Nenumatyti darbo reikalai"] o taip norėjosi o taip norėjosi
 Comment

Comment