Parašė Lettered

Rodyti pranešimą

Praeitą mėnesį Lietuvos naujų automobilių rinkoje toliau pirmavo reeksportuojama „Fiat“ markė (1.840 vnt.),
Plačiau: https://www.vz.lt/laisvalaikis/autom...#ixzz68HMN5Sf6
Kartoju, Danijoje yra labai didelis reeksportas. Kitų Skandinavijos šalių neminiu, nes nežinau.
Nekreipiant į bandymus įžeidinėti, tai šiaip kaip čia jau kas ir minėjo, daugiausia tavo minimų mersu ir yra daugiausia musulmonų gyvenamuose rajonuose.

Pagal Regitrą, Lietuvos autoparkas vienas seniausių Europoje, 14,5 metų vidurkis.
 Pagal Regitrą, Lietuvos autoparkas vienas seniausių Europoje, 14,5 metų vidurkis.

o vėlesnėms generation Y/Z (millenials'ai) esą girdėjau perima, jei šiaip patinka generation X aštrialiežuviškumas, bet galbūt tai nėra tiek masiškas reiškinys, aš tai pagal nuotaiką būnu tai aštresnis (jaunas bumbeklis), tai labiau pragmatiškas, kaip matot mane forume
 o vėlesnėms generation Y/Z (millenials'ai) esą girdėjau perima, jei šiaip patinka generation X aštrialiežuviškumas, bet galbūt tai nėra tiek masiškas reiškinys, aš tai pagal nuotaiką būnu tai aštresnis (jaunas bumbeklis), tai labiau pragmatiškas, kaip matot mane forume 

Labiausiai jautėsi tai, kad keitėsi suvokimas, kaip veikia pasaulis ir gyvenimas.
 Labiausiai jautėsi tai, kad keitėsi suvokimas, kaip veikia pasaulis ir gyvenimas.

Comment